Gå til innhold

torstein-lye

Members
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Siste besøk

Om torstein-lye

  • Bursdag 22. aug. 1972

torstein-lye's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har du kjekket instillingene under Lyd,tale og lydenheter i kontrollpanelet, Her må logitech vere huket av under stemme og tale funksjonen!
  2. (Merkelig fenomen.Hare flere 1000 timer på vatsim nå,og eneste de ganger jeg detter ut av serveren er ved flyplasser der det er masse trafikk ved en event.) Hummm... det er jo det denne tråden går i! Alle kan komme seg ut av Frankfurt en tirsdag ettermidag, men problemet topper seg jo når der er happenings/eller i helgene . Dersom der er noen her på forumet som menner de har ein god løsning på det og ikkje dette ut av serveren når der er stor stafikk, tar jeg gjene imot tipset!
  3. Har selv fått samme beskjed. Det og koble seg opp på ein annen server kan være løsningen, men trenger heller ikke og være det. Har vært med på noen Real ops happenings, og det frister ikkje så veldig til gjenntagelse, når den ene etter den andre detter ut pågrunn for "svak" server, er det en smule frusterende. Har min mistanke om at SquawkBox`en henger litt etter i utviklingen, og ein oppdatering hadde vel gjerne vært på sin plass
  4. Godt og se at SIGWX og UPPER WIND AND TEMP CHART blir tatt i bruk , dra aldri på tur uten dem. Elles er det bare og bøye seg i støvet, en slik plannleging og gjennomføring varmer en simmer`s hjerte.
  5. Det går opp, og det går ned her i verden http://www.dagbladet.no/2009/01/26/kultur/spill/pc-spill/microsoft/4547876/
  6. Jeg klarte da og komme meg med på et bilde før ting "skar seg" (selvforskyldt vel og merke). Holdt litt kontakt med de som var på vei nedover igjennom Team speaken. Dette var første gang jeg kastet meg på disse turene, og selvom det ikke gikk helt etter planen var det gøy og slå av ein drøs med gjengen som var på vei nedover. Her bei en hyggelig mottat, og det gir jo selvfølgelig mersmak med tanke på neste tur som måtte dukke opp! Alle som driver med denne hobbyen har vel opplevt et "teknisk uhell", men legger vi oss ned og gir opp for det...NEI
  7. Dersom mann ser hvor Microsoft har lakt trøkket når det glelder utvikling av spill, er det jo til Xboks. Skal ikke se bor ifra at dersom der skulle komme ein ny utgave i fratiden, at den kommer til Xboks. Xboks er jo bygget opp på samme måtte som en pc, med hovedkort, kjermkort osv.., så da trenger vi ikke og klage på dårlig FPS for vi ligger alle på 50 uansett, og OOM og CTD kan vi bare glemme! Bare ein tanke!!
  8. Super! For de som eventuelt lurer på det med TEAMSPEAK, og hvordan sette den opp. Ta dere ein tur på YOUTUBE og søk etter "TEAMSPEAK FLIGHT SIMULATOR", der vil da dukke opp tutorialer som vil hjelpe der og få satt den opp.
  9. Aaaa... det var jo talentløst, å prøva og skvisa vekk sjefen sjøl:) Da prøver vi oss på G177.
  10. En gang må jo bli den første, så hvorfor ikke når formålet er av ein slik art. Stiller opp med ein MD11 Callsign: MPH247,prøver meg på G208. Et spørsmål når det gjelder TEAMSPEAK: Stemmer det at jeg legger meg inn under kanalen til NORWIGIAN EAGLES, før jeg fyrer opp FS?
  11. Ville bare minne om at der er faktisk allerede kommet ein oppdadering for FS9 og FSX Utgaven. Sjekk sida til PMDG under downloads!
  12. De ser ut for meg som du har alt på det rene. Italienerene har sine "sære" regler på lik linje som vi Europeer mener gjerne at USA har sine "sære " regler , eller for den slags skyll enkle regler (TL=18000 over hele landet). Dersom vi skal gå litt mer inn i dybden på dine spørsmål kan vi jo se litt på reglene rund det som har med RVSM Airspace, som vi alle befinner oss i når vi passerer FL 290FT. RVSM (Reduced vertical separation minima) blei introdusert for og få ein effektiv bruk av "upper airspace" mellom fl 290 og 410. Og da gjelder som du har helt rett i ODD og EVEN, borsett fra foreksempel hos Russerene og Kineserene som bruker METER som definisjon på hvilken høyde du befiner deg på. Vi ha også noe som heter NON RVSM AIRSPACE og då begynner EVEN THOUSANDS ifra FL 280 og dretter 310 350 390 430 etc..ODD THOUSANDS FL290,330 370,410 etc..men det er igjen land som overnevt som bruker denne regelen...henger litt etter på det tekniske hva anngård utstyr om brukes i lufta og på bakken... Hold deg til RVSM når du er på tur i Europa og USA, så skal du ha alt på ditt rene. Helt til slutt så kan du veldig gjerne forvente FL endringer dersom du har store kurs endringer på din fligt plan.
×
×
  • Opprett ny...