Gå til innhold

Ola Andersen

Members
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ola Andersen

  • Bursdag 28. april 1973

Ola Andersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Skal til Island fra Gardermoen fredag 23. april med Islandair. Noen som har erfaring med fly og flyselskap?
  2. Kom fra Milano fredag 17/7 med SAS til Gardermoen. Da avbrøt vi landingen rett før bakken, og for til værs igjen. Snudde og landet normalt. Hvorfor og hvor normalt er det å oppleve dette?
  3. Jeg skal reise kl 1400 fra Bergen med SK2875. Noen som kan finne ut hvilken flytype?
  4. Fra Bergen blir det enten SK2865 eller SK2875. På flyinfo står det MD80 på aller tidene hele dagen. Er ikke det veldig gamle og slitte fly?
  5. Hei Lurer på hvilke type fly SAS bruker på denne ruten?
  6. Tusen takk for gode svar. Det jeg nå lurer på, er om FAU som er forkortelsen på flighten tilhører Futura eller Falcon Airline, Nigeria. Litt usikkert når jeg søker på FAU på www.airframes.org Flyselskap fra Nigeria høres litt spes ut????
  7. Hei Er ny her i forumet, men har tyvtittet lenge. Er skapbruker av FS og er vel litt over middels intressert i fly. Men har ingen daglig kontakt med fly. Synes fly og det rundt det å fly er spennende men jeg kan ikke alle desse faguttrykkene som dere andre kan. Men håper jeg er velkommen med mitt inlegg for det. Det har seg nemlig slik at jeg skal reise til Gran Canaria på lørdag fra Bergen med Futura Air. Har undersøkt litt, og funnet ut at de har slike 737-800 med WL som jeg tror det kalles (Samme som Norwegian sine nye?). Hva er forskjellen på rette vinger og slike med "bøy" på? Noen som hvet hvor gamle fly Futura har og hvilken type de benytter til og fra "solen i syden"?
×
×
  • Opprett ny...