Gå til innhold

Magne Egil Heitmann

Members
  • Innholdsteller

    30
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Magne Egil Heitmann

  • Bursdag 23. nov. 1968

Magne Egil Heitmann's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for linken Eirik. Så stjerna med egne øyne, og den var flott. Vi får være fornøyd med det vi får og synes dette er en flott juletradisjon. Det skulle jo komme en 10-ship F-16 julestjerne hit opp i fjor men både den og helikopterstjerna blåste bort.
  2. Nei stemmer det Lars, og menes det med bagasjeluken lasterommet? Jeg vet ikke hvor mye lbs, men vet hvor mange kg last man kan ha i lasterommet(rommene # 1,3 og 4).
  3. Takk til Tor for flott og detaljert forklaring. På 737-500 er det 210 Psi på MLG og 190 på NLG.
  4. Kan det ha vært en Orion som har vært innom?
  5. Det at gjestene måtte sitte lenge inne i flyet hadde med stasjonsutstyret å gjøre på en måte.Det var innblanding folk som ikke har noe med tilkjøring av trapp som utgjorde det største "problemet"...
  6. Ja det stemmer det Andreas, LN-ACP var i Bodø i juni.
  7. Her et bilde av en Antonov An-24RV som tar av fra Tromsø Lufthavn 30/5-2008. [/img]
  8. Sun Express fløy med 757 (med winglets) til/fra Tromsø en periode ifjor sommer før de etterhvert byttet til 737-800. Sveitsiske Belair skulle ha fløyet sommersesongen med 757, men de dukket aldri opp.
  9. Jeg tror ikke rutetidene er forandret på vinteren.6S202 går fra Tromsø 0545 og har ankomtstid Alta ettertidtabellen kl. 0630. Returen ALF-TOS går kl.1600 med ank. TOS kl.1640 tror jeg det var. I den senere tiden har det nok vært LN-KJK som har vært mest å se her oppe, LN-KAT innom en sjelden gang.
  10. Jeg så ikke den episoden, men har sett den sekvensen med helikopteret på nett-tv. Det er nok mest sannsylig Dauphin 2 (ikke Dauphing) LN-OLL c/n 6424 ex G-BTUX du har sett. Har sett den flere ganger her i Tromsø. I begynnelsen hadde den svensk tekst på siden "Ambulans". Dette ble senere endret slik at nå står "Intensivvård" som på Monsen innslaget. Da var registreringen malt i små bokstaver over fenestronen. Tidligere var registreringen også malt i større bokstaver like bak hovedhjulene. De har også fjernet mesteparten av Lufttransport merkingen untatt logoen. Det har i stedet fått tekst med akademiska Sjukhuset. Det er vanligvis stasjonert ved akademiska sjukhuset Uppsala, men var i Norge på vårparten ifjor fordi LN-OLM var på service.
×
×
  • Opprett ny...