Gå til innhold

Jens-A. Wiken

Members
  • Innholdsteller

    216
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jens-A. Wiken

  • Bursdag 20. feb. 1976

Jens-A. Wiken's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har et throttle prosjekt som jeg starta på for et par år siden som jeg tenker at jeg ikke har tid til å fortsette med. Hele 737 simmen har gått i søpla etter jeg fekk barn(ikke data-hardware, bare interiøret!). Er det noen som er interessert i å overta delevis ferdig throttle? Video av den her Den er laget med mdf-lameller som er skrudd sammen med gjengestang, og platinga er tynne finerplater som er lagt over. Throttle er singel (selv om den ser dobbel ut). Alle 3 spakene er klar, men bare ikke kobla til kontrollerkortet. Kortet følger seff med! Byggeteknikken er samme type som på bilde her http://www.737ngproject.be/images/menuiserie/sm0923.jpg Om interessert, ring eller sms til 47261723
  2. Siden du absolutt skulle kverulere litt: Filmer du i HD-oppløsning og komprimerer det til MPEG2 for DVD, så vil du få et bedre resultat enn om det var filmet med DVD-oppløsning så komprimert igjen til MPEG2 (tap av kvalitet).. da komprimerer en fra en lavere oppløsning og får et litt dårligere sluttresultat. Så det er alltid kjekt å få vite om det er filmet med et bedre kamera, for da vet en at det sikkert er ganske bra dvd-bilde Dette kan en til og med se på små videoer på youtube.. filmet med HD, så er det langt skarpere, med kontrast, og detaljer. Komprimer fra en youtube-video til en youtube-video på nytt, så skal du se tap i kvalitet. Sånn.. nå er jeg ferdig å anti-kverulere.. hehe! :grin:
  3. Jeg venter litt med den... men pro-en kommer med tiden, den kommer..
  4. Angrer litt jeg også, men samtidig så var det bra for økonomien å velge noe billigere i denne omgang. Har brukt en del penger på bygging til nå, så... Har du fått tak i drivere som gir bedre funksjon på ISA og Heading??? Tidligere var det problemer med at det tok lang tid når en skulle vri Altitude opp i viss høyde, men de glemte av samme problemet på ISA og Heading i de driverene jeg bruker (lastet ned fra saitek usa).
  5. Jeg har (desverre) kjøpt meg en billig Saitek MCP for nå. Får holde meg til den en stund grunnet penger.. dere vet Var ikke helt fornøyd med saitek-en da.. Har kommet nye drivere som fungerer bedre, men de har glemt å fixe visse ting... så håper de ordner opp i dette i veldig nær fremtid!
  6. Tror ikke hertz via strømnette gjelder, men en har ofte 60-80 hz på lcd-skjermer. En ting å tenke på når det kommer til øyene våres: En kan spre fingrene, så vifte forran øynene, så ser en hvor lite fart som skal til før hjernen vår ikke klarer å innhente noe 100% bilder pr sek. Nå har vitenskapen talt ang hva vi klarer å oppfatte, så jeg vet ikke helt om jeg tror på dette med 100 fps og mer. Sant at dagens skjermer ikke må følge strømnettets hertz. Men skal en kjøre 100 fps, så må en kjøre skjermen i 100 hertz om en den skal tegne 100 bilder i sekundet. 1hertz = tegning av fult skjermbilde 1 gang.
  7. Jeg skal ikke påstå, så derfor spør jeg. Jeg hører og ser diskusjoner om å absoludt ha 100 fps og mer, men hva er egentlig meningen, når øyet vårt ikke kan se det? Hva med skjermene?.. de skal da måtte tegne exmpl 100 bilder i sekundet.. klarer skjermen din dette? Desuten har vi noe som heter "ettersleng" på LCD-skjermer, hvor det tar exmpl 2-3 m.sek før skjermen klarer å slukke et punkt 100% som er tegnet. Mange frames mellom dette vil vel egentlig ikke gi 100% skarp tegning uansett..? (m.sek ettersleng/delay: strek flytter seg på skjermen og gir en svak blur bak seg) Ta en titt på dette fra illustrert vitenskap: HER
  8. Jeg har ikke noe peiling på slikt selv, egentlig. Jeg ville absoludt skiftet enkle deler som knapp, bryter og vrider selv.. Har andre til å hjelpe meg om jeg skal kjøpe deffekte moduler.
  9. Hei. Jeg har desverre ikke noe mld fra deg i innboksen.. hmm.. noe feil med forumets funksjoner? Du kan nå meg på jenswiken{alfakrøll}hotmail{dot}com eller mobil 47261723 (svarer på sms også)
  10. Oh! Trodde flightsim var i Oslo.. hehe! Pakker fra Oslo går til bodø med flyet (de pakkene som ikke går med bil), så jeg tenkte med en gang at det var kommet fra Oslo.. duh! Men alikevel.. rask levering ut fra flightsim-lageret!
  11. Bestilte Multi Panel natt til i går, fikk pakken i posten i dag, til Mosjøen, Nordland. Det kaller jeg rask arbeid fra flightsim.no sin side, da de tydligvis fikk sendt pakken tidlig på morgenen! Pakken sendes da først med fly til Bodø, så til Fauske (m bil, tror jeg), videre sør igjen til Mosjøen.
  12. KJØPT! Dvs, MCP/Saitek multi panel. Fremdeles interessert i defekte deler.
  13. Ønsker å kjøpe MCP av type til B737. Gjerne defekt/ødelagt/slitt. Når meg på: Mobil (svarer også på sms) tlf: 47261723 Mail: jenswiken [@] hotmail [dot] com Har du annet som er defekt, KAN det være av interesse også.. paneler, instrumenter..
  14. E i Bergen 15" finnes, ja Ringte bror, og han kunne gå god for at det var gode monitorer. De veier 6kg pga robust metal i steden for plast. De er brukt rundt i skranker på flyplassen. Såg at de hadde disse på tippestasjonen på Remaen her i Mosjøen. Sikkert helt fin til instrumenter, men kanskje litt teit å bruke 2 stk 15" til visse instrumenter når en heller kan få 2 instrumenter på en større skjerm. Jeg har ikke brukt for de, så ingen kjøpt fra min side. NB: Max 1024 oppløsning på de!
  15. En av minde brødre jobber på flesland, så det er telefonert for å se om han klarer å kapre disse skjermene før de blir solgt (noe jeg tror de er allerede!?) Ropte du inn din interesse for kjøp?
×
×
  • Opprett ny...