Gå til innhold

André S. Klophus

Full Member
  • Innholdsteller

    409
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Alt skrevet av André S. Klophus

  1. Har vel egentlig gitt opp VR med Oculus 2'en her i MSFS. Gøy innimellom til en tur med helikopter, men er jo kul umulig å lese et instrument til vanlig i en digital cockpit her også.
  2. Har du lagt de riktig inn i community mappa? Fungerer med en gang de er lagt til i den mappen her.
  3. @Sauron Har ikke så ulik spec bortsett fra at jeg har intel CPU. Samme her, blir VFR turer med lette fly og H145 fra Hype Performance. Irriterer meg at det knapt er mulig å lese instrumenter osv i cocpit.
  4. Bruker PollyPot med GoFlight MCP'en her i MSFS. Ser ut til at den støtter de fleste andre GoFlight greiene også.
  5. Har du popup blocker? Så ut som den gjorde det samme her, men åpnet bare vinduet den blokka, og nedlasting starta med en gang.
  6. Hvertfall 30 min.....ikke sett den her enda...
  7. Er vel tidligst 17.00 Zulu de sier, så tror refresh kan vente litt 😉
  8. Så ut som den ville laste ned 187GB ca her, men lastet bare noen hundre, og alt var som før i simmen etterpå.
  9. Er elendige potmetere på Course knappene. Kjøpte en her inne jeg har måttet demontere for å rense de. Fortsatt ikke bra, så må ta og lodde inn nye potmetere. Men ellers fungerer den med pollypot softwaren her. Har ikke testet Spad.next
  10. Ene fra support hos PMDG svarte i tråden der i går angående Xbox.
  11. Et jo litt merkelig å lansere -700 først, når de til og med skriver at alle vil ha -800’en 🤦🏻‍♂️
  12. Hvis det er samme som når 737NGXu ble lansert, så er det "Base Package includes 737-800, 737-900 and 737-900ER".
  13. Sjekket at denne settingen er i legacy? General Options; Accessibility; Find the Cockpit Interaction System setting; Change to legacy.
  14. Vet ikke om det gjelder fortsatt, men var hvert fall en deal på $99 avslag på MSFS versjonen, når jeg kjøpte NGXu i 2019.
  15. (Forhånds)Kjøpte den i 2019, med 99,99$ i prisreduksjon når den kommer til MSFS, så blir spennende å se hvor stort mellomlegget blir 😛
  16. En liten kveldstur fra Gardermoen til Alta i går kveld. Prøver seg på Airbus, da det lar vente på seg med 737 til MSFS2020.
  17. Er nok godt valg med 3090 som GPU...kjører 5120x1440 her på 2070'en, og det er GPU som begrenser frames. CPU er sjelden over 30-40%, og det stanger på 25fps på høye (ultra) innstillinger.
  18. Har en slik som "jobb"/spilleskjerm https://www.philips.no/c-p/499P9H_00/brilliance-329-superwide-kurvet-lcd-skjerm blir nok vanskelig å gå tilbake til noe mindre noen gang.
  19. Hadde et helvete med å få igang simmen etter forrige oppdatering her...reinstallerte og prøvde alt mulig. Til slutt var det den forbanna nahimic sound servicen som måtte stoppes/dsables inne på services, og etter det nada problemer.
  20. Fungrerer med de fleste fly, men du må kjøpe GoFlight Interface tool https://www.pollypotsoftware.org.uk for å bruke den. Og sjekk om course knappene fungerer, er en svakhet på disse. Kjøpte av en her inne, og course knappene er ubrukelige, og goflight support er ikke så villige til å sende nye deler (om man vil betale for dem).
  21. Uansett veldig lite som havner på C disken ved å ha den som default, og så velge en annen disk for content. Har gjort det her siden dag en, og aldri hatt noe problemer med at den ikke vil oppdatere riktig i F:\FS2020 som jeg har valgt her.
  22. Egentlig helt bak mål at ting som er installert...ikke oppdateres automatisk i content manager
×
×
  • Opprett ny...