Gå til innhold

Richard Schumann

Members
  • Innholdsteller

    142
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Richard Schumann vant sist dagen den 12. juli 2019

Richard Schumann hadde det mest likte innholdet!

Om Richard Schumann

  • Bursdag 10. mai 1959

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Richard Schumann's Achievements

11

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei alle sammen. Er det noen her som har gjort seg noen erfaringer på bruk av buede skjermer kontra rette skjermer eller en kombinasjon av dette? Funderer litt på løsning når jeg skal til med 3 skjermer, kontra 1 som i dag. Vet det er folk som bruker både svære tv'er og prosjektorer, men i mitt tilfelle så er det skjermer som er løsningen, pga plassmangel. Mvh Richard
  2. Ønsker å kjøpe Saitek Pro Flight Cessna Trim Wheel.
  3. Her er en sak fra NRK Sogn og Fjordane. Mulig dere har sett den før, men veldig bra artikkel for de som er interessert i flysimulatorer, og spesielt med bevegelse (6DOF). Her er det ungdommer som utfolder seg. NRK Artikkel. Trykk denne linken.
  4. Da har jeg fått installert, og testet. Dette ser/føles svært lovende ut. 2 stk bass shakers under stolen, USB lydkort og Opus FSI software til å styre hvor mye eller lite vibrasjon man ønsker i stolen på de forskjellige tingene, som gear up/down, flaps, spoilers, engine, taxing/touchdown osv. Til forsterker hadde jeg liggenede en gammel Rotel forsterker som gjør nytten. Sikkert veldig overkill av en forsterker, men bedre å bruke den, enn at den samler støv. Ved det finnes noe som er mindre og mer plasseringsvennlig. Kunsten er å få lite nok vibrasjon til at det føles bra, samtidig som at for mye vibrasjon gjør stolen til en kjempevibrator . Litt spøkefullt sagt, så er det kanskje en ide for de som ønsker at dama skal bli interessert i hobbyen
  5. Veldig bra bra. Jeg bor i området, og ser du har flydd over "Eikeneshesten" inn i "Skjerdalsbotnen" og har fått med oppdrettsanlegget og bygninger i området. Veldig flotte bilder.
  6. Jeg har montert en ekstra 10" skjerm i simmen for bruk til f.eks GPS eller FMC i undocket tilstand. I utgangspunktet så fungrer det utmerket. Jeg kjøpte denne 10" skjermen med touch, slik at jeg kan "trykke" direkte på dem, men touch'en fungrer ikke. Når jeg setter 10" skjermen som hovedskjerm, så fungerer det utmerket, men med en gang jeg setter den som skjerm nr. 2 og utvidet skrivebord, så følger ikke touch-funksjonen med. Noen som har et tips eller 2 her? Driverene fungerer greit, og plug and play funksjonen finner "peke-enheten" med en gang. OS er WIN10 64Bit. Begge skjermene er koblet til samme skjermkort. Har prøvd med USB skjermkort til ekstraskjermen, men problemet er også der det samme. Problemet er likt, enten jeg kjører vanlige Windows programmer eller P3D.
  7. Heisan Stein. Ja skal sjekke ut om dette kan fungere også. Må finne en lur plass under setet for selve elementet. Skal gi en tilbakemelding når alt er på plass og testet.
  8. Takk for svar Per. Har bestilt fra Ljudia et sett som her: https://www.ljudia.no/produkter/hoyttaler/basshakers/sinus-live-basspump-4ohm-2pack Prisen var jo grei, kr,. 455,- for et sett. Har en egen forsterker fra gammelt av, som jeg tenkte skulle gjøre nytten for å drive dette, og har bestilt et eget USB lydkort, som skal dedikeres kun til dette bruket. Har også tittet på en programvare fra OPUS software, som er godt egnet til dette bruket og er et interface. Link til denne er: http://www.opussoftware.co.uk/opusfsi.htm. Den kan med hell brukes til "Buttkicker". Prisen er jo ikke avskrekkende heller: USD 29,95.
  9. Hei alle sammen. For å øke virkelighetsfølelsen, så hadde jeg tenkt å montere en bass-shaker i sete/stolen. Noen bruker noe slikt her? Bruker idag P3D v4.5. Det trengs vel kanskje noe software for å styre dette, og en forsterker etc.
  10. Lee og skriverettigheter går greit, det er bare å definere. Det som plutselig ble en utfordring (Snev av gammel tid) var at fjorden plutselig ble trær og land. Bruker Orbix, FTX sitt EU Norway, pluss et par norske flyplasser. Alt dette ligger øverst i scenery prioritetslisten. Mulig at Global Base Pack som ble installert etter EU Norway lager tull, eller Global Trees HD.. Har du vært bort i utfordringen før Stein?
  11. Takk for info Stein. Har noen flere spørsmål senre, men først får vi gjøre unna litt 17. mai feiring.
  12. Er et noen grunn for at man ikke skal velge "default" lokasjon for filene?
  13. Hei alle sammen. Etter å ha brukt Microsoft sin flightsimulator siden den første versjonen kom ut, så har jeg nå kjøpt meg P3D versjon 4. Spørsmål til dere som bruker P3D, er det mulig å ha både FSX og P3D på samme pc, slik at jeg slipper å slette den gjeldende installasjonen av FSX som er velfungerende? Mvh Richard
  14. Heisan. Takk for sist til alle som var nedover. Kjempetrivelig å bli kjent med nye folk. Det var absolutt en inspirerende weekend, med mye god mat, drikke, simprat og messe. Håper vi treffes igjen ved en passende anledning.
×
×
  • Opprett ny...