Gå til innhold

Kjetil Garpestad

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  445
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  70

Kjetil Garpestad vant sist dagen den 6. august

Kjetil Garpestad hadde det mest likte innholdet!

1 følger

Om Kjetil Garpestad

 • Bursdag 19. mai 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjetil Garpestad's Achievements

942

Nettsamfunnsomdømme

 1. Dette skal være korrigert i Sim Update 10 som skal komme i slutten av måneden ifølge patch notes.
 2. I dette tilfellet har jeg fulgt AIP og oppdatert flyplassen til riktig tid, men dette gjør da at flyplassen ikke er kompatibel med andre addons som ikke har oppdatert sine databaser.
 3. Dette med oppdateringer i den virkelige verden før navdatabaser oppdateres i simmen og diverse addons er en problemstilling jeg ikke har behøvd å ta stilling til før. Tar gjerne imot meninger.
 4. Det høres ut som alternativene her også er dyre, så kan jo vurdere å se på https://realsimgear.com/collections/all sine ferdige løsninger som jeg har hørt mye positivt om. Men de er kanskje mest aktuelle for småfly.
 5. Jeg oppdaterte ENZV med rwy endring fra 29-11 til 28-10 denne helga, men det har gitt problemer med navdata, blant annet for PMDG. Det ser også ut som msfs har oppdatert magvar, så ILS på alle baner på ENZV er offset et par grader. Anbefaler å bli på v2.0.8 inntil videre. Jeg skal se hva jeg får gjort med dette. edit: 2.0.9 er byttet ut med 2.0.10. ILS 18 og ILS 36 rettet for ny magvar og ILS 11 fjernet. ILS 18 og 36 fungerer i PMDG 737, men instrumentinnflyginger til 29/11 vil nok gi problemer da den ikke finnes lenger.
 6. Svar på innlegg nr 2: MSFS lar deg ikke trykke ut av assignment vinduet hvis en knapp holdes nede.
 7. Freewareversjonen av F-22 var et av de første jagerflyene til msfs. Denne premiumversjonen er bygget på nytt fra bunnen av og kan gjøre alle manøvrene i F-22 demooppvisninger. Jeg fikk sjansen til å bidra med modellering og teksturering av diverse tilbehør og etterbrennereffekt, så dette er grunnen til at det ikke har skjedd så mye med flyplassene mine på en stund. https://www.justflight.com/product/top-mach-studios-f22-a-msfs
 8. Skrev et litt lengre svar over. De fremtidige mulighetene dreier seg mer om ting som flyr enn scenery. Eventuelt assistanse med AI scripts for scenery. Dette tar enormt mye tid i forhold til scenery som egentlig er morsommere.
 9. Kun i planleggingsfase. Har lyst til å gjøre den til høsten, men har også mulighet til å hjelpe til på noen paywareprosjekter, så det er et stort problem med mangel på tid. Kan ikke love noe. Edit: leste spørsmålet en gang til. De siste månedene har jeg gjort noen ting som er med i Top Mach Studios payware F22 som antakelig slippes neste uke. Gjorde også en del ting til Wings over the web flyshowet på msfsoffical twitch i Mai. Vedlikehold for FS Thunderbirds sin f-16 modell. Jobber med å bli ferdig med ENLK som payware og får forhåpentligvis en utgiver på plass for den. Har også løst noen mysterier rundt worldscripts for scenery så det er noen muligheter relatert til det.
 10. Hvis jeg husker korrekt så skal den chart joysticken fungere hvis du setter Accessibility -> Cockpit interaction system til "Lock" istedenfor "Legacy".
 11. Har fortsatt veldig lyst til å lage ENKB, men har noen ting på lista mi som må gjøres først.
 12. Har du hardwareknapper for disse funksjonene? F.eks lysbrytere på Honeycomb Alpha yoke, Bravo throttle, eller et Saitek panel? Isåfall vil disse overstyre bryterne som kan klikkes på i MSFS.
 13. Du kan tagge andre brukere ved å skrive @Kjetil Håvan
 14. Det ligger noen dokumenter i Community\pmdg-aircraft-737\Documentation
 15. Takk for info! Gi meg gjerne en ekstra påminnelse hvis jeg glemmer det.
×
×
 • Opprett ny...