Gå til innhold

Kjetil Garpestad

Members
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  22

Kjetil Garpestad vant sist dagen den 27. mai

Kjetil Garpestad hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

433 Excellent

1 følger

Om Kjetil Garpestad

 • Bursdag 19. mai 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Jeg regner med at jeg må bruke helgen på å oppdatere mine ja. Blir spennende å se hvor jeg kan bare fjerne terraforming og hvor jeg må fikse mye.
 2. Nei, dessverre har jeg ikke fått IK_WheelsGroundLock eller hood animations til å fungere når det eksporteres fra Blender.
 3. Dersom man baserer modellene på bilder fra flyshow når det ikke er fotoforbud så er vel det god nok gråsone til å ikke få militærpoliti eller PST på døra Jeg tror jeg har vært nødt til å snu vindpølsene etter hver eneste SDK oppdatering i år.
 4. Tror dette blir kjempebra! Med oppdateringene som er gjort så har jeg i alle fall helt fin ytelse på Kjeller. Nydelig!
 5. Man kan jo håpe på at world update 5 har nytt bildemateriale, så jeg ville ventet 2-3 uker og sett så man slipper å styre så mye.
 6. Det eneste jeg har brukt road material til er å gjøre det mulig å lande på helikopterdollyen. Da laget jeg et eget enkelt objekt litt større enn det visuelle objektet med usynlig road materiale. I teorien skal det vel være sånn at bilene følger veien som allerede er der men lures opp på objektet som har road material istedenfor å følge bakken?
 7. I prinsippet så er det det som må gjøres. Man må eksperimentere en del med justering av farger på teksturen og materialverdiene for at det skal passe inn i det lokale terrenget. Hvis jeg skulle gjort det nå: ta screenshot av bakken i msfs direkte ovenfra. Crop firkantet og lagre som png. I blender lage et stort plane eller flat cube og legg det bildet på overflaten som en tekstur. Gå i edit mode og klikk på options oppe til høyre i viewporten. Slå på correct face attributes og begynn å splitte opp og få til en fornuftig form fra oversiden. Slå av igjen correct face attributes og forme høy
 8. Mitt tips kommer an på hva du synes om shelterne mine på Bodø og Sola. Den beste løsningen jeg kom frem til var å lage shelter i Blender med et screenshot av bakken i msfs som tekstur på toppen.
 9. https://www.twitch.tv/videos/1035981518?t=0h39m20s Direktelink til 39:20 i dagens stream. 50cm-2m DEM i world update 5, hvis jeg hører riktig. Release 15. eller 29. juni.
 10. For at de skal dukke opp i objektlisten må man kjøre build package, kopiere inn pakken i community folder og så restarte msfs. MSFS laster modellene derfra. Er dette gjort?
 11. ArtProj er bare modellene, så de har ikke load in editor funksjon. Klikk på BGL filen og load in editor på den. Det er det informasjon om plassering lagres. Når den er lastet i scenery editor går du til Objects og finner forhåpentligvis modellene der.
 12. Wow. Jo Erlend setter virkelig umulige standarder for resten av oss.
 13. Sola har fått nytt helikopter apron (Apron 7) med lysmaster og stand nummer for de fleste helikopterparkeringer. Anbefaler å starte på parkering 62 for H135. Dolly kan landes på. Har også fått inn blinkende runway guard lights og fikset en del taxiway centerlines. https://flightsim.to/file/1494/enzv-stavanger-airport-sola
×
×
 • Opprett ny...