Gå til innhold

Kjetil Garpestad

Bidragsyter
 • Innholdsteller

  257
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  30

Kjetil Garpestad vant sist dagen den 12. september

Kjetil Garpestad hadde det mest likte innholdet!

1 følger

Om Kjetil Garpestad

 • Bursdag 19. mai 1985

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Kjetil Garpestad's Achievements

499

Nettsamfunnsomdømme

 1. Det er en like ved siden av Svolvær. Har lagt inn fiks for den i ENSH sceneriet.
 2. Du har rett i at det ser ut til å bare være fleslandfix der, men du har to terrengpolygoner rundt det vannet istedenfor ett. Mulig det ligger igjen en tidligere versjon av flesland et sted? Du kan prøve å slette den og legge inn på nytt. Jeg skal ta en kompatibilitetssjekk med bergenfeatures.
 3. @Gunnar van der Meeren Jeg har ikke det problemet her, men jeg ser jeg har glemt å fjerne to testparkeringer med jetways i skogen, og de kan jeg fjerne. Kan du gå i devmode for meg og sjekke om det er terraforming fra en annen pakke? Jeg ser du blant annet har en nyere bergenpakke enn jeg har installert for øyeblikket. Developer mode on, devmode options -> terrain -> debug shapes. Så slå på Draw Package name i boksen som kommer opp. Da tegnes alle terraforming polygoner med navn på tilhørende pakke.
 4. Det er mye mulig at det vil fungere å kun logge inn med den nye kontoen i xbox appen. Den gamle kontoen (med lisensen) må være logget inn i Store for at lisensen skal være aktiv for den nye kontoen. Jeg har kun testet med hele oppskriften fordi jeg hadde behov for å kjøre msfs på to maskiner for å teste flyshowrøyk over multiplayer.
 5. Dersom det skyldes xbox brukeren så oppdaget jeg for noen dager siden at man kan bruke Family Sharing til å dele game pass og windows store spill med en annen bruker og spille samtidig på en lisens. Da ble det lettere å teste MSFS multiplayer bugs med seg selv. (Jeg har MSFS via game pass) 1: Lag en ny microsoft account. 2: https://account.microsoft.com/family/ Legg til den nye kontoen som en del av din microsoft family. 3: Legg til den nye kontoen som en ny windows konto på pcen. 4: Logg på den nye kontoen på pcen og logg inn med den nye kontoen i xbox appen. 5: I windows store logg inn med den _gamle_ kontoen så den nye brukeren får lisensrettighetene. edit: FS2020 kommer til å be om å laste ned alle 127GB, men pek til der det allerede ligger, så skal det gå greit.
 6. Dette er sikkert et fint prosjekt for å lære de grunnleggende tingene i scenery editor. Et rektangel med fjerning av bygninger aktivert under hver katedral gjør nok nytten.
 7. Dersom du fjerner usercfg.opt så glemmer msfs hvor filene er installert. Når du får beskjed om 127GB oppdateringen trykker du bare "browse" og finner FS2020 mappa. Da skal den finne filene så du slipper å laste de ned på nytt.
 8. Restart pc, så start msfs fra xbox appen hvis oppdateringen ikke dukker opp. MSFS support på twitter melder også om midlertidige windows store problemer for enkelte.
 9. Bare tenkte jeg skulle nevne at jeg nå har gjort en liten oppdatering av ENBR der jeg midlertidig har byttet ut alle jetways med statiske modeller. Litt kjedeligere, men nå ser det i alle fall riktig ut. Animerte jetways har hatt store problemer siden SU5 og SDK teamet til Asobo har fortsatt ikke funnet feilen som gjør at de forsvinner basert på hvor på flyplassen man starter. Fiks for det vil ikke komme i WU6 og kanskje tidligst i SU6. I tillegg er noen teksturer oppdatert.
 10. Jeg har brukt altfor mye tid på feilsøking etter å ha møtt på noen problemer. Det viser seg at ved eksport fra blender så er det noen filnavn som gir problemer med automatisk reload. Teksturnavn Untitled3.png fungerer for eksempel ikke, men Untitled4.png fungerer helt fint. I konsollen kan jeg se at dersom filene detekteres i rekkefølge png, bin, gltf så fungerer reload ikke. Dersom filene detekteres i rekkefølge bin, png, gltf eller bin, gltf, png så fungerer det helt fint. Den midlertidige løsningen ser ut til å være å åpne .gltf filen i visual studio code eller en annen teksteditor etter eksport og lagre uten endringer. Da detekterer MSFS filen på nytt og reloader den fint. Dette må gjøres etter hver eksport. Merk at dette kun fungerer etter at alt annet er rettet opp i (ModelLib, kun en type slot per teksturfil og ikke samme teksturnavn i modellib og simobject).
 11. Det er svært få stikker som for øyeblikket støttes av xbox. De eneste jeg kommer på på sparket er Thrustmaster Hotas X og Hori flightstick. Bortsett fra det fungerer MSFS kjempefint på Xbox series S med xbox controller.
 12. Svært god modifikasjon til Cessna CJ4: https://www.workingtitle.aero/packages/cj4/
 13. Har testet og bekreftet både på pc som kjører Ultra og på PC som kjører High end. Såvidt jeg kan se er det kun building quality som påvirkes. Skyer og anisotropic filtering påvirkes helt klart ikke av denne feilen hos meg, og man kan se at det samme gjelder i videoen, da det blir dårligere når han setter Low. Grunnen til at teksturene dukker opp på bygningen på EGNX i videoen er at det lastes høyeste LOD nivå. MSFS ser her ut til å bruke feil avstandsgrense for LOD0 inntil man resetter grafikkinnstillingene. Såvidt jeg kan se påvirker det ikke grenser for LOD nivå på manuelt plasserte modeller, så jeg mistenker at dette egentlig er en feil med autogen bygninger og ikke egentlig grafikkinstillinger.
 14. Jeg vet ikke helt hva Asobo har gjort, men jeg har tjent rundt 20% fps med denne hotfixen. Jeg syntes SU5 optimeringene var bra, men jeg har aldri tidligere vært over 90 fps før nå. X-Cub i Lofoten 70-95 fps. CJ4 på Bodø 65 fps og H135 i London 45-65 fps.
×
×
 • Opprett ny...