Gå til innhold

Bjørn-Martin.Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    355
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Bjørn-Martin.Nilsen

  • Bursdag 19. juni 1995

Bjørn-Martin.Nilsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Sitter på skolen nå og så ut vinduet at det var et fly på finale inn til Flesland (Skolen ligger rett ved innflygningen til 17), så veldig ut som en C-130, noen som har en anelse? :grin:
  2. Jeg tror nok en av tingene er SDK'en som er på vei ut til NGX, og kanskje litt om resten av 737'ene som PMDG holder på med P8 Poseidon, og BBJ? Men ikke vet jeg. :grin:
  3. Selv om jeg vet at det i grunn ikke er lov å snakke om Betaen av Flight, må jeg være enig i posten over. Flight er rett og slett et kjedelig spill.. Det er ikke nærheten av andre fly simulatorer
  4. Velkommen ja! Velger du Flight Simulator X vil jeg anbefale deg Carenado sine fly, de har mange forskjellige småfly som er mer detaljert enn flyene som kommer med spillet, lett å installere og lære å fly. Men pass på at når du skal kjøpe tilleggspakker for FSX, at det er til FSX og ikke FS2004 eller X-plane! I filbiblioteket på denne siden kan du f.eks finne flyplasser, landskap og diverse greier for Norge, gratis. Det er bare å til å stille flere spørsmål om det skulle være noen
  5. Redigerte et bilde etter jeg var landet og pakert fra en tur fra KMIA til TNCM Sikkert litt for mye Lens Flare!?
  6. hmm.. samme hender hos meg i FS 9, har ultimate traffic 2007, og på seattle flyr til og med AI flyene forbi hverandre under landing :crazy:
  7. Var/Er på vei fra EHAM til KBOS og kjedet meg litt under turen, så jeg tok noen bilder og redigerte de litt
×
×
  • Opprett ny...