Gå til innhold

Arne Sommervold

Members
  • Innholdsteller

    135
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Arne Sommervold

  • Bursdag 21. mai 1946

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Arne Sommervold's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har en brukt MCP av typen CPflight til salgs. det er dårlig kontakt i USB-kontakten typeB men det er enkelt å fixe for den som kan sånne ting. selges for 2000.- eller ett godt bud Har en annonse på FINN. Mvh Arne 97709511
  2. Et lite tips,Bruk bare 3skjermer du til virtual cocpit så slipper du skjøten midt forran,litt ekkelt når du tarav/lander å så sparer du mye frames.Bare et lite tips.Selv bruker jeg 3skjermer til virtual cocpi+3 til instrument!! Lykke til!!
  3. Høres virkelig bra ut,start opp gutter!! Dersom prisen ikke er så (hakkande galen)så kommer vi fra Trøndelag å!!Skal bli spenende å følge utviklingen videre! P.S.Så får dere alle ha en riktig god flyPÅSKE!!!
  4. Ingen som har peiling?eller er det vanskelig å forstå spørsmålet? Rart er det ikke flere her som flyr med virtual cockpit på flere skjermer,venter fortsatt på tips!!!
  5. Hei! Er det noen som kan hjelpe meg med innstilling av virtual cockpit i FSX når jeg skal innstille vinduene så er det så stor hastighet at det er nesten umulig å stoppe rett,hvor hen i FSX finner jeg dette.I fs9 heter det PAN-RATE Å der finner jeg det i CFG-fila.Håper noen kan hjelpe meg med dette.
  6. Tusen takk!! Den e kjempefin.Håper den blir der lenge.
  7. Ja glatt i Bodø,men jeg ser ingen kolisjon/berøring med broer eller andre ting.Folk blir litt overivrige med å kommentere når et fly glir litt,kansje det var to fly!!??
  8. Takk for svaret Johan!!Da har jeg å all andre noe å glede seg til når den dukker opp igjen!
  9. Hei,har et spørsmål ang.Flightradar24.Finnes det flere versjoner av den?I går Lørdag fikk jeg opp en ny utgave der flyene var aneledes en vanlig(lignet litt på den typen de skulle markere)veldig bra!!Å så kom bilde+div.ifo opp på venstre side av skjermen.Er det noe som vet noe om dette?elle har jeg drømt!
  10. Heisann! Har nå lagt ut hele simmen min for salg på finn. Den selges helst komplett, men kan selges i deler. Her er link til annonsen.
×
×
  • Opprett ny...