Gå til innhold

Olav-Moldestad

Members
  • Innholdsteller

    234
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Olav-Moldestad

  1. jeg har et saitek autopilot panel som ikke er så gammelt, det kan jeg tenke å bytte bort da jeg har lagt cokpit prosjektet på hylla.
  2. jeg er interessert i den ene, men da spørs det om den fungerer med ngx...
  3. det går jo shuttlebuss fra gardermoen til hotellet gratis. jeg kommer med fly.-
  4. ikke akkurat imponert i forhold til fsx. hva mener du? fungerer fmc i flyene?
  5. Har en del problemer med vatsim og squakboks, har du foresten msn? min adresse er svaksynt@live.com
  6. Er litte skammelig at fil biloteket ikke skal driftes som før i gamle dager!
  7. det er vel ikek et vansklig spørsmål, husk 300 flyene norwegian har avdanket sas en gang på 80-90 tallet. det er jo gamle veteran fly. er det da noe å vente at norwegian har jå inn i svarte mye tekniske feil?
  8. er det forskjell å se det på 32 og 64? jeg kjører 64 og er strålende happy med det
  9. Jeg regner med at han mener ny pris på dette var fra 2008. jeg tror nok 2000-3000 kr er det man får for den maskina. softwaren er jo ikke akurat noe salgs objekt. den stikken og utstyret sier meg ikke så mye heller. men sikkert verdt noen lapper det også
  10. Soul plane ja, jeg syntes filmen var kjempe morsom
  11. Jeg kan gå god for at den Absoludt ikke er god for de 240 kronene... en sann skam.. nesten på nivå til acabus og justflight... holder meg til aerosoft F16
  12. Som jeg skrev over realisme i flyets flyveegenskaper. det er stor forskjell, og jeg skal nok kunne påberope meg mange timer i skikkelig fly simulator, og nå i dag fikk jeg æren av å få beta teste software for pmdg! Og det gjenstår noe småtteri med irs systemet, etter det er den klar til realese. Da skal du få se forskjell Men godt dere fs9 er fornøyd med ifly. Jeg ser også frem i mot ifly's realese i juni måned ca på FSX utgaven.. den tror jeg kan bli noen hakk bedre en fs9. Er jo lov å håpe.
  13. finnes der noen nye oppdaterte engm kart? trenger det nå i allefall.
  14. Bedre en pmdg sin er den i allefall ikke! Høyst urealistisk i flyveegenskaper.
  15. Kunne aldri i livet gått tilbake Har bygget opp en solid simulator på nærmere 190GB, og er ufattelig fornøyd når allt flyter som det skal. Eneste jeg savner er norske flyplasser. Har kjøpt cloud9 Bergen, og aerosoft værnes. Men jeg er ikke fornøyd med aerosoft gardermoen. men der synes jeg norway airpoten til fsx er bra nok.
  16. jeg savner de detaljerte flyplassene i fs9 jeg, de flyplassene i norge suger jo. eneste gardermoen og kjevik som er noen lunde..
×
×
  • Opprett ny...