Gå til innhold

Per Bråtebæk

Members
  • Innholdsteller

    388
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Per Bråtebæk vant sist dagen den 22. mars 2019

Per Bråtebæk hadde det mest likte innholdet!

Om Per Bråtebæk

  • Bursdag 30. nov. 3

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Per Bråtebæk's Achievements

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. https://luftfartstilsynet.no/globalassets/dokumenter/horinger/2019/04-april/horing---opprettelse-av-kontrollert-lutftrom---scandinavian-mountains-airport-salen.pdf
  2. Da er det bare å vente på at noen lager et scenery til ESKS Sälen-Trysil flyplass. Eller Scandinavian mountains airport om du vil.
  3. Ny flyplass for Sälen/Trysilområdet åpner til høsten.
  4. Bruker x europe,men jeg har nok ikke innstillingene på fullt. Er vant til FSK, og sammenlignet med den synes jeg dette er fantastisk. Men det kan tydeligvis bli enda bedre. Nå har jeg heller ikke verdens kraftigste maskinvare heller..
  5. Jeg bruke en annen mailkonto og registrerte meg som ny bruker....fungerer det også
  6. Er det flere enn meg som problemer med å logge på nettsiden til ORBX ? Den vil ikke godta mailadressen min,den har jeg brukt da jeg har handlet der i alle år...Prøver jeg å opprette ny konto,får jeg heller ikke svar når mailadressen skal verifiseres.....mailadressen virker for alle andre...
  7. Gratuler med nytt flighsim.no. Dette lover veldig bra. Kjempeinnsats som er gjort :-)
  8. Etter å ha gjennomført en gjenoppretting av Windows til noen dager bak i tid, forsvant min MD-11 fra åpningsbildet i simulatoren(der en velger flytype) Alle filer og innstillinger ellers på maskinen er inntakt..også mappene til PMDG og MD-11. Det store spørsmålet blir da hvordan jeg får det på plass igjen i åpningsbildet..
  9. Posten flyr med egne fly(West Air) fra Gardermoen til Bergen,Molde,Trondheim,Bodø,Evenes,Tromsø og Longyearbyen.Post Til/fra disse byene blir ikke rammet av streiken i Widerøe.Men posten som skal mellom andre flyplasser i Nord-Norge og til Bodø,Evenes og Tromsø fraktes med Widerøe,og blir følgelig forsinket,da den må fraktes langs landeveien.
  10. Kan ikke skilte med så mange forskellige flytyper som mange andre, men her er listen: Piper..fikk en flytur med denne flytypen da jeg var bare guttungen. Den var utstyrt med ski,og vi landet og tok av fra et islagt vann. Super Caravelle SAS B-737 fra 200 og hele serien oppover SAS og Braatens S.A.F.E B-737 AIR EUROPE B-737 TUI UH-1B FORSVARET C-130 FORSVARET DC-9 SAS DC-10 PREMIAIR SEAKING REDNINGSHELIKOPTER (I FORSVARET) ROBERTSSON HELIKOPTER B-727 STERLING AIRWAYS AIRBUS 340 SAS AIRBUS 330 Husker ikke hva selskapet heter,men fløy til Hellas. B-777 SINGAPORE AIRLINES DAKOTA, DAKOTA NORGE MD-83 CESSNA 172 Jo, det ble da noen likevel da jeg fikk tellt etter.
  11. Knallfin video..noe av det bedre jeg har sett, MEN desverre nok en kvalitetsvideo som blir ødelagt av musikk! Hva er feil med de normale lydene som hører til på en flyplass?
  12. Trysil fungerer helt utmerket her..ikke mye avik fra virkligheten. Når det gjelder de andre flyplassene, ser de helt greie ut for meg. Men jeg er jo ikke lokalkjent for å si det sånn..
×
×
  • Opprett ny...