Gå til innhold

Eivin Stensø

Members
  • Innholdsteller

    1 205
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    3

Alt skrevet av Eivin Stensø

  1. Til min begeistrelse fant jeg ut at det er en approach speed auto throttle funksjon som gir deg riktig hastighet for innflygning, på samme måte som Lightning har. Det hjalp ganske mye, men den krever mye bane.
  2. Absolutt meget gjennomført og bra. Litt finere detaljer og finish og det hadde vært tipp topp payware. Litt store utslag på trimmen synes jeg. Jeg får ikke til å trimme til å holde høyden helt, men ellers føles det meget bra. Det er mulig det finnes en løsning på dette.
  3. Innflygningen er en nokså stor omstilling fra F-104 selv om hastigheten er omtrent den samme. Her er en landing som gikk bra. Riktignok en Mirage IIIB, ikke C
  4. Går ut ifra at dette skyldes deltavingens egenskaper og det faktum at det muliggjør at den ikke har flaps. Det er iallefall en brummende og tiltagende lydeffekt når du har høy AOA.
  5. Vær hilset virtuelle flygere Restauravia Mirage IIIC er flyet og ut på tur - aldri sur er jo selvfølgelig slagordet. Mirage II ble, som våre venner F-104 og Lightning, utviklet på 50-tallet og tatt i bruk på 60 tallet. Den har en også ytelse som er sammenliknbar med disse og da går det mao FORT. Det som gjør Miragen litt anderledes er at den har delta-vinge, noe som gjør at du må bruke en litt spesiell teknikk under innflygning. Den er utstyrt med tre lamper - rød - gul og grønn, som viser din angrepsvinkel eller angle of attack (aoa). Du må holde en angrepsvinkel som indikeres med kombinasjonen rød og gul lampe og bruke throttle til å holde deg på riktig sted. Men litt prøving og feiling ser det ut til at jeg har mestret dette. Iallefall til en viss grad Man må passe seg for å få for stor angrepsvinkel da deltavingen gjør at luftmotstanden øker drastisk. Faktisk kan du havne i en situasjon der motoren ikke klarer å øke farten. Da er gode råd dyre. Nok prat. Vi starter i Bodø rwy 07 for anledningen Stikker så en tur innom Børvasstindan Deretter tar vi turen til Beiarn. Småtindan til høyre Beiarn Helgelandsbukken ved Holandsfjorden Halsa Stetinden - Norges nasjonalfjell Rombakstøtta Fuelen begynner å minke så da stiger vi opp til omlag 40000ft og drar hjem til Bodø. Landingen forbigår vi i stillhet da understellet knakk. Bedre lykke neste gang. So long, airmen
  6. Det er også en visuell oppgradering av eksisterende modeller på gang. Det er litt av hvert og se frem til for Vestfjordokse-entusiastene mao.
  7. Ja. Sim Skunk Works har en TF-104 G på gang. Hjelmen fikk jeg laget på bestilling av en på SSW-forumet som driver med repaints. Jeg har forstått det sånn at denne hjelmen kommer vi til å få se i forsetet på en 637-repaint så snart TF'en er klar.
  8. Storartet at en kjent testpilot ville fly starfighteren min. Mulig han dukker opp i din sim og flyr den nye Sim Skunk Works TF-104G som er på vei også
  9. De hørte at det ble servert spagetti i messa
  10. Det er alltid gøy å fly fort og høyt, men det er ekstra gøy når man i tillegg er skikkelig fint malt.
  11. Du kan også assigne en knapp til flightdirector on/off for chute og release chute, og gjerne en til Launchbar extend/retract også så får du slått av og på nesehjulstyringen.
  12. Det var min feil. Jeg hadde klart å glemme å edtre fra txt til cfg i extension. Funker nå. Liten ting. Det står CF-104G. G'en er overflødig. Canadair F-104G = CF-104
  13. Jeg får den ikke opp i P3D 3.4. Jeg skjønner ikke hva det kan være. Alt ser ut til å stemme. Noen flere som har problemer med det evt teorier?
  14. Flotte saker. Gleder meg. Vet om flere som bruker https://simviation.com
  15. Ser man det. Nydelig! Håper sannelig denne repainten blir tilgjengelig for almuen etterhvert.
  16. Flotte bilder. Typhoon er rene galskapen. Det mangler ikke på motorkraft der i gården.
  17. Flotte saker. Mangler ikke på detaljer, ser det ut som.
  18. Fine bilder. MD-80 var utvilsomt en grasiøs doning. Har virkelig sansen for hele DC-9 serien, inkl MD'ene. Husker dem veldig godt fra Fornebu og Værnes, selv om de ikke var innom Kvernberget i Kristiansund. Der var det Braathens med sine 737-200 og Fokker 28 som holdt stand sammen med Widerøe med sine Twin-ottere og Dash 7-maskiner.
  19. Velkommen til Thunder City, Cape Town Sør-Afrika Du har betalt mer enn du har råd til for en tur med den legendariske English Electric Lightning T5 På denne turen vil du oppleve: - Den kjente vertikale Lightning takeoff - Fly opp til grensen til verdensrommet, 60000ft - Supersonisk flight Du har fått breifing på bruk av utskytingssete og spypose og er klar for flytur. Mvh Eivin B)
×
×
  • Opprett ny...