Gå til innhold

Bjørn Heggebø

Members
  • Innholdsteller

    63
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Bjørn Heggebø

  • Bursdag 23. nov. 1990

Bjørn Heggebø's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikk ikke sitt den her hos meg Irriterende og jobbe langt ute på karmøy når di skal fly over Haugesund. Grunnen til at eg fant ut av dette var en melding fra forsvaret. Var flere som fikk den samme
  2. Hentet fra forsvarsnett: Julestjerne” over Norge Tradisjonen tro setter 338 skvadron et spesielt preg på avslutningen av 2008 med en formasjonsflygning med F-16 over store deler av Norge torsdag. Formasjonen flyr først nordover mot Bodø før kursen settes mot Sør-Norge. Over Østlandet vil Ole Edward Antonsen fly sammen med formasjonen i en av Luftforsvarets første jetjagere – de Haviland Vampire. ”Julestjernen” har en lang tradisjon og strekker seg tilbake til 1950-tallet og F-84 Thunderjet. Hensikten er blant annet å vise tilstedeværelse samt skape en annerledes avslutning på året. -Det er viktig at Luftforsvaret synliggjør seg og formasjonsflygningen er en god måte. I tillegg synes jeg det er både riktig og viktig å ta vare på Luftforsvarets tradisjoner, sier generalinspektør Stein Erik Nodeland. Utvidet søknadsfrist Årets søknadsfrist til Luftforsvarets flyskole er forlenget til 20. desember grunnet mye oppmerksomhet rundt kampflybeslutningen i november samt at Luftforsvaret skal utdanne flere piloter neste år. -Det er ikke til å legge skjul på at flyformasjonen også har et rekrutteringsperspektiv. Vi ønsker så mange søkere til flyskolen som mulig, poengterer generalinspektøren for Luftforsvaret. Tentativt flyprogram: Ca 1015: Avgang Ørland Ca 1115: Over Bodø Ca 1115-1145: Retur sørover langs kysten Ca 1145: Trondheim Ca 1150-1200: Landing Ørland for tanking Ca 1245: Avgang Ørland Ca 1245-1315: Kurs sørover mot Lillehammer og Hamar Ca 1315: F-16 møter Vampire i området Lillehammer/Hamar og videre mot Oslo Ca 1325: Over Oslo Ca 1325 -1430: Langs Østlands- og Sørlandskysten via Kristiansand mot Stavanger, Haugesund og Bergen og mot Ørland. http://www.mil.no/start/aktuelt/pressemeldinger/article.jhtml?articleID=170409 Noen som kan ta bilder av dette?
  3. Nå fatter eg hvorfor det er slik takk for hjelpen
  4. Ok. Takker for svar. Har lurt på dette lenge.
  5. Eg har merket at når flyet står og går på tomgang går propellen rett vei men når turtallet øker går propellen "feil" vei. Hva er grunnen til dette?
  6. fin fin paint er alt eg kan si. Hadde vert kjekt å hatt den ja
  7. Hadde en liten tur i dag i Kypros og fikk ett bra bilde så eg tenkte at eg kunne dele med dere andre her på forumet
  8. Har vert ofte i Sandeid. Farfar og farmoren min bur der
  9. Ikkje så mången her ifra. Eg bur i Tysvær å hybel på åkra..
  10. Hei. Eg lurer på om det er mangen her inne på forumet som er fra haugesundsområdet. Kan hende denne posten har blitt postet feil men eg fant ikke ut hvor ellers den kunne legges.
  11. Det kan godt stemme at det er alphasim sitt fly
  12. Har hatt dette flyet gansek lenge så huske desverre ikke hvor eg fikk tak i det vannet er orginalt
  13. Leste vg på nettet i dag å da stod de litt om flyene som Norge snakker om å kjøpe inn og da fikk eg veldig lyst til å ta en luftetur i gripen Blir spennende og se hvilke fly Norge kommer til og kjøpe.
  14. Tok meg en liten tur me F-18 i går kveld. Bildene blei litt mørke men de får vel gå. Her er bildene
×
×
  • Opprett ny...