Gå til innhold

Vegard Strømstad

Members
 • Innholdsteller

  117
 • Ble med

 • Siste besøk

Om Vegard Strømstad

 • Bursdag 09. des. 1979

Vegard Strømstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

 1. Må vell testes i mårra da. Har slitt litt med fslnn og matchings etter clean install av fsx før jul. Satser på at denne fikser det.
 2. http://vpilot.metacraft.com/
 3. Står på ENGM gate 28. Jeg ser andre fly på vatsim. men kan ikke se at jeg er logga på, hverken på servinfo eller vattastic.c_o_m. BLir stående en stund utover dagen så får dere si ifra om dere ser meg eller ikke.
 4. fiksa opp i rotet nå da serru, var ikke store jobben det. hehe:) Joda jeg har vell sett det men ikke brydd meg med rotet da det er ei dør der. men etter alle komentarene som kom her måtte jeg bare få rydda opp:) så nå ble det någet penere inni kabinettet. må vell takke for at dere ga meg ett spark i ræva så det ble gjort:) hehe.
 5. hadde farge før men kutta det i cosmos towre. Grunnen er enkel, det er ikke vindu i døra og med den prisen så har jeg ikke hatt hjerte til å begynne å modde døra. hehe. I kablingsøyeblikket tror jeg det var ett øyeblikk eller 2 med bevistløshet. ble jevligt fint å røddigt på baksida men framsia ble hakke mer uryddig. Menmen nå har man en stabil prosessor så da kan man begynne å flikke på utseendet:)
 6. morro å leke seg med vannkjøling.... Har nettopp fått inn noe ny hardware her så har ikke fått testa fsx enda på dette oppsettet. i7 2700k. vanlig spillings 4.5-4.7ghz. men har den stabil på 5ghz for fsx og andre prog som trenger slikt. asus p8z77 deluxe hovedkort. her er det med trådløs wifi. 16 gb ram. ja jeg vet man ikke trenger men jeg har 16 alikevell. corsair ax1200w psu. overkill men har til framtidig oppsett. asus gtx680 direct cuII. Det skjerkorte er en diger klosse på vifter men med vannblokk så ble det jo nesten pinglette coolermaster cosmosII tower men det er noe som heter fasekjøling nå til dags som er enda villere enn vannkjøling:) men det koster flesk
 7. så kan du vell laste ned ccleaner å kjøre den så kvitter du deg med midlertidige filer å annet søppel.
 8. aha. det er det som menes med autorudder ja. ja bare få den sticka i hus nå først så kan d vell hende man må kjøpe seg fotrudder også. satser på at stincka er på postn innen lørdag så blir det hjem å teste.
 9. kjøpte denna idag jeg: http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=322 Men jeg har ikke kjøpt meg noe fot ruddere enda så da er spml mitt har jeg ett lite problem når jeg skal taxe å slik. for på gammle joysticka er d jo rudder når man vrir sticka. hvordan funker det på den her nye?
 10. har skifta mail adresse jeg men problemet er at når jeg skal skifte adressa på profilen min så står d at gmail er bænna på flightsim forumet. hvorfor er det det?
 11. hehe. ja jeg fant en del tråder på det nå ja.hehe. så må vell lese igjennom å se va som blir gjort med saken.
 12. når jeg prøver laste ned en fil så kommer denne feilmld opp: Beklager, denne koblingen ser ut til å være brutt. Er det flere som sliter med dette? og jeg har prøvd en god del filer men det er ingen som vil.
 13. takker da må æ se om ikke man skal opp i skyene en tur utover kvelden.
 14. men hvordan funker d å fly på vatsim nå? er alt nede? servinfo funker hvertfall ikke fant jeg ut. hakke testa sqbox enda men er det no vits å prøve?
×
×
 • Opprett ny...