Gå til innhold

Kjell-Arne Willumstad

Members
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kjell-Arne Willumstad

  • Bursdag 11. jan. 1966

Kjell-Arne Willumstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det ikke mulig å gjøre dette i FS multiplayer?
  2. Nå er jeg lei av å leit Hvordan i huleste skal jeg få noen i andre enden til å høre når jeg snakker i mikrofonen? Å kom ikke dere veteraner å si at det er bare å leite så finner du det. Jeg har leita. Er det noen settinger som må rettes på. Pliiiiis hjelp meg. PS Om en uke er jeg i Liverpool
  3. Klokka er 20:00. Ungene sover, kona er ute på kino med noen venninner. Jeg er litt trøtt og sliten etter en tung arbeidsuke. Har store planer om å legge meg tidlig. Setter meg foran PC'n med en kopp kaffe og skal ha et par timer med FS før jeg tar kveld for å være uthvilt til i dag. Skal prøve meg for første gang på å navigere etter VOR.(Ja jeg er veldig fersk) Skjønner ikke bæra av hva min flyinstruktør Rod mener, så han avbryter timen og påstår at jeg er ukonsentrert??? Det er jo ikke han eg er gift med Kva skjer? Etter, gud vet hvor mange avbrutte flytimer blir jeg lei og tar meg en flytur fra Langnes og navigerer ette GPS. Plutselig står kona og tapper meg på skuldra og spør om ikke jeg skulle legge meg tidlig. Klokka er nesten tolv. Ja, ja. Det blir vel en ny trøtt dag på jobb, men i kveld SKAL jeg legge meg tidlig
  4. Poster innlegget her også. FY-FY Hei alle simmere. Har et newbie-spørsmål. Hvilke program må jeg ha, og hvilke program er det greit å ha for å få en opptimal opplevelse når jeg skal fly online? Jeg har headset med mikrofon. Trenger jeg noe spesielt program for å få dette til å virke. Slapp av alle veteraner. Det er enda en stund før jeg våger meg på vatsim-flyving enda. Har enda MYE å lære meg. Har registrert meg på vatsim. Har fått Id og passord, men hvor i f... logger jeg meg inn?
  5. Ja da føyk det ut noen hundrelapper til gitt. Har kjøpt headsett til FS, så nå sitter jeg bare å ser på klokka og venter på at arbeidsdagen skal ta slutt. Muligens jeg føler meg ltt sjuk, host host.
  6. I dag er det 3 uker siden jeg kjøpte min første FS. Det som iriterer meg mest er at jeg ikke kjøpte dette for mange år siden. Har tilbringt nesten all tilgjengelig tid, utenom arbeid, barnestell, huslige plikter og litt oppvarting av min bedre halvdel, foran PC'n. Har vel ikke sovet så lite de siste tre ukene siden jeg var 20 år og var på damejakt hver helg . Har innstallert diverse addons til FS, men finner stadig nye ting jeg bare MÅ ha for å øke opplevelsen. Har ca. 1600 spørsmål til dere garva simmere, men foreløpig har jeg nok å styre med i flytimene som FS tilbyr. Akkurat nå er det navigering med hjelp av instrumentene som opptar kveldene. Har flydd en god del i de traktene jeg har vært på fisketurer/jakt(Salten og Troms). Det er ganske utrolig hvor nøyaktig terrenget er. Hadde med meg min svigerfar på flytur i grensetraktene fra Narvik og ned til Sulitjelma, hvor han er veldig godt kjent. Han syntes dette var utrolig nøyaktig gjenngitt. Har jeg et problem her, eller er det bare å gi bånn gass ? God helg til alle.
  7. Er det mulig å bruke pedaler som er til PC-rattet til å styre haleroret med, og hvordan gjør jeg det i så tilfelle? P.s. Enda deppa med tanke på gårdagens fotballkamp.
  8. Det funker hos meg å starte nedlasting av Norske Flyplasser. Laster du ned andre filer samtidig? På min maskin kan jeg bare laste ned 2 filer samtidig fra Flightsim.no.
  9. I og med at pengene går til vårt eget beste håper jeg at alle brukere av sidene til FS er med og støtter ildsjelene som driver disse sidene. Er blodfersk her på sidene og som pilot på min PC, men jeg ser at jeg kommer til å bruke en del tid og penger på dette. Å støtte FS.no med 15 kr i måneden er bare en brøkdel av det jeg, og sikkert alle andre, bruker for å utøve dette som er blitt en hobby for mange. Jeg oppfordrer ALLE som leser dette å støtte gutta slik at vi, brukerne, får et enda bedre tilbud.
  10. Hei. Er helt ny her så nå kommer det første, men helt sikkert ikke siste spørsmål fra meg. Har foreløpig en meget ustabil radiolink hjemme. Dette medfører at jeg sjelden er så lenge på nett for å få lastet ned filer. Er det mulig å laste ned filer på en annen maskin, brenne dette inn på CD/DVD for så å innstallere dette hjemme? Holder på å lære meg å fly med hjelp av flytimer i simulatoren. Er redd for at dette er noe som jeg kan bli hekta på.
×
×
  • Opprett ny...