Gå til innhold

Ole Sannes Riiser

Members
  • Innholdsteller

    589
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Ole Sannes Riiser

  1. Er så herlig at du fresher opp denne flyplassen! Vi har hytte rett i nærheten. Synd at rullebanen er så kort her Men det gjenspeiler jo de faktiske forholdene for tiden. Finnes det en versjon med full rullebanelengde? Jeg vil bruke FSX til å mimre tilbake til 90-tallet!
  2. Fløy med LH A340-600 fra Los Angeles til München nå 5. juli. Vanskelig å forbinde den turen med noe fint, ettersom det var noe som gjorde at humøret mitt falt rett i kjelleren. Selve opplevelsen ble dermed totalt ødelagt, men jeg kan da trekke frem positive ting, isolert sett. Hyggelig besetning med litt humor, lyst, rent og pent interiør, gode seter og grei beinplass for en på 1.82. Litt små oppbevaringslommer i seteryggene da, så det var vanskelig å få plass til noe mer enn et par blader. Skulle gjerne likt å se litt større utvalg av filmer og tv-serier, riktignok, selv om jeg ikke gadd benytte meg av IFE-systemet. Maten var også helt grei. Likte også løsningen med flere toaletter i den lille underetasjen midtveis i flyet, det førte til at det ikke ble så mye tråkking i midtgangen, og det ble lite kø. Praktisk! Dette er riktignok ikke unikt for LH, sånn er det vel på alle A346-maskiner. Noe annet, som var både positivt og negativt, var at jeg ble plassert på rad 27 (i 3-class configen), som er en rad hvor raden foran inneholder ett sete mindre. Dermed ble raden foran litt misaligned i forhold til vår. Det betød at jeg måtte ha IFE-skjermen i armlenet, siden jeg satt ut mot midtgangen, noe som var litt upraktisk. På den annen side fikk jeg mye bedre beinplass, da setet foran bare dekket halvparten av mitt "område".
  3. Det skal sies at jeg ikke flyr med denne grafikken til vanlig! :grin: Jeg oppjusterer for bildenes skyld, hehe. I tillegg er bildene redigert. Og takk for hyggelige tilbakemeldinger
  4. Veldig pene og stemningsfylte bilder! Og for en lekker påkledning på flyet
  5. Clamer: Jeg er klar over at valget av flyselskap og utstyr ikke er 100 % i tråd med virkeligheten, men det var heller ikke poenget. Heldigvis er dette Flight Simulator, og da kan man fly hvor man vil med hva man vil. Dessuten har det forsåvidt ingenting å si i denne sammenhengen, i og med at man ikke kan se noen flyplass i bildene.
  6. Diverse bilder tatt av "spottere" på LOWW. Det nye spottertårnet er veldig høyt. Sleng gjerne igjen en kommentar
  7. Nettopp! Jeg tar aldri av meg beltet så lenge jeg sitter i setet, hvis ikke jeg må opp og gå av en eller annen grunn. Det holder i massevis å bare slakke litt på beltet.
  8. Når skal folk lære at det heter Qantas, og ikke Quantas?
  9. Det er ikke noe problem å fly Ryanair (det heter Ryanair, ja ) så lenge man er oppmerksom på gebyrer og avgifter og alt dette når man bestiller.
  10. Godt ikke den traff noen av bilene eller menneskene som befant seg på parkeringsplassen da. Tror jeg hadde blitt en smule overraska om den der hadde deisa ned et par meter unna meg...
  11. Kan tenke meg dette er hentet fra flightradar24.com
  12. Dette var et vakkert livery! Liker fargekombinasjonen! Dog ser det ut som om du har brukt feil vinduskonfigurasjon på painten din. Du har overwing exits, men du har samtidig brukt vinduskonfigurasjonen for fire dører, i steden for overwing exits, derfor har du et stort mellomrom uten vinduer bak vingene (der hvor nødutgangen for den andre konfigurasjonen egentlig skal være) Det burde du rette opp i
  13. Ja, jeg har ikke fått prøvd den ut ordentlig ennå, men så langt syns jeg den fungerer bra, kan ikke snakke for PSS da jeg ikke har fløyet deres modell før. Exterior-modellen er i allefall mange hakk over PSS sin :grin: Oppdateringen som kommer snart vil sikkert ordne opp i evt. feil man har oppdaget.
  14. Lagde en ny paint, en litt mer moderne. En ting er jeg litt usikker på, så jeg tenkte jeg skulle høre hva dere syns ser best ut. Med eller uten rød strek foran vinga? Denne? ...eller denne?
  15. Takk for det Modellen er QualityWings. Pen modell, og paint-kit er enkelt og brukervennlig. Veldig fin fugl å painte!
  16. Bare noen bilder av en Northern 757-200, hjemmelaget livery. Northern er flyselskapet jeg bruker i Airline Mogul. Hva syns dere om liveryet?
  17. Syns ikke den er så fryktelig pen, jeg. Fraktversjonen er pen, men syns det ser klossete ut på paxutgaven når overetasjen går nesten halve lengden.
  18. Det blir muligens tur til California til sommeren, og de mest aktuelle alternativene er OSL-LHR-LAX med enten BA hele veien, eller BA til LHR, og Virgin derfra til LAX. Hva anbefaler dere? Jeg heller mest mot Virgin, fordi jeg allerede har fløyet BA med 744 nå før jul, og syns det hadde vært greit med noe annet (VS bruker A340-600 på LHR-LAX). Dessuten er jeg ikke så glad i 744. Er det noen som har erfaring med begge selskapene? Eller én av dem
  19. Pene og virkelighetstro bilder, som vanlig! Ekstra stas med retro-livery. Du skal ha takk for alle de lekre bildene du har servert oss så langt, og lykke til i førstegangstjenesten!
  20. De fleste jeg har snakket med, som har flydd over dammen med Continentals 757 er veldig fornøyde med både plass, komfort og service. Jeg fikk ikke inntrykk av at de mente flyene var spesielt trange. Men jeg ser jo at det er forskjell mellom å fly 757 over dammen, og widebody.
  21. Oi sann, skal vi se... 60-tallet, er det der du holder til?
  22. Gøy med Australia! Jeg skal ned til Brisbane nå i november, jeg bestilte rett og slett fra Widerøes hjemmesider, noe som fungerte utmerket, man får mange alternativer og god informasjon om hvilke ruter som opereres av hvilke flyselskaper, og også hvilke fly som er satt opp på rutene Min rute ble følgende: Oslo-London (BA), London-Sydney (Qantas), Sydney-Brisbane (Qantas). Hjem igjen ble det Brisbane-Singapore (Qantas), Singapore-London (BA), London-Oslo (BA). Jeg måtte betale omlag 11k for denne billetten. Det jeg har erfart, er at det blir mye dyrere hvis du må bestille to enveisbilletter enn en tur-returbillett. Så vidt jeg vet så kan du jo ikke bestille tur-retur når du skal reise til Brisbane, men hjem igjen fra Sydney. Da blir det fort mye dyrere.
  23. Nydelig bilde!! Men for å pirke litt, for å få det enda mer realistisk ville jeg gjort selve flyet en del mørkere, i og med at bildet er tatt i såpass med motlys
  24. Lekre og stemningsfulle bilder, får virkelig fram den kalde vinterstemningen! Og ja, CS 757 er utrolig lekker å se på, den ligger mange hakk over PSS sin 757 hvertfall når det kommer til selve modellen, eksteriøret.
  25. Ja, spørsmålet er enkelt. Finnes det noen gode spotteplasser på Torp? Da tenker jeg på både nord- og sørenden.
×
×
  • Opprett ny...