Gå til innhold

Kim Sølvberg

Members
  • Innholdsteller

    121
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kim Sølvberg

  • Bursdag 02. mars 1970

Kim Sølvberg's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Da har det lyktes å fly helt til Gøteborg på FL270 mot EKCH faktisk - med reelt vær og det hele før jeg skulle sjekke litt omkring CHAT funksjonen - og ikke få inn all chat på tekst når jeg lå på ESOS_CTR. Klikket på COM1 knappen og vips - fullt heng i FS :cry: hehehe. Men sånn er det. Reboot nå - hadde en rimelig "full" maskin her - litt tweaks - også på han igjen. ENGM-EKCH. Takk for all hjelp. Målet er nådd : jeg er oppe på VATSIM igjen etter lang tids fravær. Ha en god helg!
  2. Tester "lite" applikasjonen først. Takk for svarene igjen!
  3. Flott Christer ... og dere andre. Satt så ei kula til slutt. Ferdig med voicecheck med Oslo nå - litt flightplanning også kjører vi. Bra tutorial forresten. Stusset over vær og innstillinger bare? Har jo nå huket av for "disable weather by default" - hmmm. Nå har jeg FEIL VÆR her jeg står på gate i Oslo. Hvorfor det?
  4. Dævven så mye plunder og heft .. jeg er ikke råest på det her heller, men er egentlig klar nå tenker jeg. Har vært oppe online osv .. Det som står igjen nå bare (tror jeg) er voice ! Har bestemt meg for TeamSpeak (TS) men oppdager jo at jeg kan høre ENOS (med noe lavt volum) uten å ha innstalert noe voiceprogram i det hele tatt. FSInn har ikke noe voice by default etter hva brukerveiledningen sier - så hva skjer a? :crazy: Må jeg eller må jeg ikke ha voiceprogram i tillegg..? Hvor / Hvordan setter jeg opp PTP button og justerer volum eventuellt direkte i FSInn? Er litt slitt i nerva her nå,etter flere timer faktisk med prøving og feiling. :cry: All info mottas med takk. Fortsetter "feilsøking" paralellt.
  5. :grin: wilco Daniel. Skal FSInn til pers idag!
  6. Takk Jan Tore. Nevnte det ikke - men har også vært innom IP adresse feltet og oppdatert det i FSInn UI (er det vel - sitter på jobben så husker ikke helt) for det som sto der var utdatert. Har også gjort noen knep omkring at FSInn skal kjøres "administrativt" i Win7 .. fulgt instrukser ved første oppstart vedr oppdatering av fly biblioteket etc.. Men skal rydde opp i dette i helgen har jeg tenkt! Takk for innspill.
  7. Hei! Er det mulig å få litt hjelp til innstalering ,i forkant , til FSInn her? Har prøvd SB4 .. SB4 var ekreeeemt ustabilt på mitt system nå iallefall, (mulig jeg var skyld i det selv), men gjorde kort prosess etter et par turer, og fjernet hele greia. Innstallerte FSInn m.m. etter beste evne og ulik foruminfo. Måtte kjøre FSFIX - har neeesten kommet helt i mål, men nå er jeg der at jeg prøver å logge meg på - men blir "kastet av" etter noen sekunder. Mulig jeg aldri er "på" i det hele tatt, men har tydeligvis en jobb å gjøre. Mulig med firewall`n på pc`n. Har flydd offline i en ukes tid istedet - men tenkte å bruke helgen til å få dette på plass. Må jo på nett!!! Har sett det er noe info på forumet her - og må innrømme jeg ikke har fulgt alle de råd ennå - men ser for meg en avvinstalering igjen - også begynne på scratch (med FSInn altså). Simmen fungerer perfekt. Og her hadde det vært flott med noen oppdaterte linker til guider, tips og/eller råd. Kjør på hvis noen føler seg kallet. Vi skulle hatt en skikkelig norsk innst. guide til FSInn føler jeg. Må jeg feks innstalere noen voice program (teamspeak e.l.)? Kjører forresten Win7/64 og FSX. Håper på tilbakemeldinger. Kjører forresten Win7/64 og FSX.
  8. Ja men dette var glimrende. Litt feil og bruke utrykket kickstarte, ser den, men du skjønte hva jeg mente. Tror nok jeg er der - eller kommer dit. Går igjennom tipsene du har gitt meg Gunnar. Takk skal du ha. :grin: Blir sikkert en masse spørsmål etterhvert som jeg som jeg setter meg inn i stoffet. Har jo litt erfaring fra "den andre siden" og håper det vil hjelpe meg selv litt igang. Føler vel at det er selve bruken av softwaren og tilgangen til kjapp og riktig info som vil være en utfordring. Kim
  9. Stemmer nok det Gunnar. Får se hva jeg kan få gjort da. Men er det ingen som kunne tenke seg og kickstarte en controller.. Kommer vel igang etterhvert på egenhånd også - men greit med litt ekspertise.
  10. Hei igjen folket. Har vært borte en stund nå både fra VATSIM og forumene (fra VATSIM så lenge at jeg faktisk må registrere meg på nytt - surt siden jeg hadde logget bortimot 1000 timer) men ønsker og komme tilbake igjen. Denne gangen som controller i første omgang. Har fortsatt den gamle pc`en som FSX nok ikke vil like særlig godt.. Har regget meg - har lastet softvarer - skal til og installere. Men det skal inn sektorfiler og det skal begynnes og titte litt på hvordan dere proffene gjør det osv, og her ville jeg gjerne hatt litt kontakt på mail/teamspeak/ventrillo or whatever for litt assistanse. Noen som melder seg? Send en pm - og jeg er svært takknemmelig.
  11. Jeg bruker bl.a. routefinder ( link )til og finne ruter .. fungerer greit for meg. Men dette er "generelle" ruter. Ikke linket mot noe selskap.
  12. Sender deg en da Geir .. og begynner og samle data m.m. Så får vi se hvor RSL ender opp etter hvert. Kim.
  13. Jeg lever i FS9 verdenen ennå jeg da.. og det er fordi den er så "stor" og velfungerende.. har ikke "sluppet taket ennå" er du med?? :cry: Uansett : Ett enkelt scenery, er det jeg mener, og det burde vel kunne blitt laget som FS9/FSX kompatibelt? Eller bare for FSX .. ett fett. Full oversikt av ENRY ligger på Google Earth for crying out loud, - og vi snakker vel bare om og plassere 5 - 6 bygninger/hangarer i ca skala og IKKE sette opp animert bakke til luft utstyr som er mest mulig likt virkeligheten? *g* Nei seriøst : en apell til dere som har laget et fantastisk vare med "Norske Flyplasser" .. pleeeaase sett opp et litet Rygge prosjekt. Som sagt er det noe (hva som helst) jeg kunne bidratt med? tell me! Jeg bor like i nærheten, og tar gjerne i ett tak for å skaffe data/info eller hva det måtte være.. har mer eller mindre IKKE PEILING på hvordan dere lager det. Bare at det er jobb og tar tid. :grin: Noen interresenter? :confused: Kim
×
×
  • Opprett ny...