Gå til innhold

Dag Erik Lund

Members
  • Innholdsteller

    250
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Dag Erik Lund

  1. For en som holder til rett utenfor Tønsberg, er jo dette fantastisk! Endelig er Slottsfjellet på plass 😊
  2. Nå har jeg ikke fløyet på noen måneder grunnet flytting, men kjøpte SimSmart i fjor høst. Den koster £4,75, så ikke store utgiften. Har fungert fint for meg Se mer her ;
  3. Ja, det virker som en fin tilvekst. En annen tilnærming enn FSLTL. Ligner vel litt på AIG med tanke på bruk av ruteoppsett, og ikke live trafikk. Ganske kraftig verktøy, hvor man kan legge inn flightplans , med pln filer fra simbrief. I tillegg ser den ut til å være veldig snill med fps også. Men FSLTL med sin integrasjon med flightradar24 er et sterkt kort for meg personlig. Men det er plass for begge. Selv om en er gratis, og den andre ikke.
  4. Jeg er kjent med at dette er et problem, så jeg tenkte å teste en flight selv. Testet en flight fra KLAX-ENGM med dreamliner, og lettet fra LA med ca.50 FPS på mitt system. Gikk og la meg, skulle ta innflyving og landing på formiddagen i dag. Det var rett og slett umulig. 3-8 FPS på final! Skuffende greier. Vanlig tur i Europa med A320NX er aldri langt nok til at det blir et problem, er min erfaring. Ser det er diverse tips om å redigere i registeret og slikt, men veldig skeptisk til slike fikser.
  5. Hei, er det noen flere som har testet denne i det siste? Kanskje mer spennende fremover nå, når ikke alle fjorder er islagt i hele landet 😆
  6. For å følge opp dette, så var det innstillingene mine. Ny flight i går var suksess. Masse trafikk. Men det blir bare satt inn fly en viss radius rundt der man er. Hvis man følger med i loggen til controlleren, så ser man det blir satt inn fly fortløpende. Bra addon, men begrenset hva man kan få til med nåværende bugs før asobo fikser de. ATC går litt bananas til tider 😅
  7. Lovende program, men forstår meg ikke helt på det enda. Lagt inn masse flyselskaper, og tok en flight i går fra kastrup til venezia. Masse trafikk på kastrup ved avgang, men også bare der. Ingen trafikk på radio gjennom Tyskland. Er vel ingen som vet om det er meningen at alle selskapene man har lagt inn skal spawne over hele kloden/kontinentet, eller er det bare innenfor en gitt radius om man er i offline modus? Når man har lagt inn EasyJet,Ryanair,KLM,AirFrance,Lufthansa etc bør det jo skje noe på kontinentet.
  8. Se der du. Tusen takk 😊 Ser nå at dette er noe som faktisk kom med su5. Kom kanskje samtidig som Xbox lanseringen,med kontrollere som krever annen interaksjon? Selv om jeg har bravo throttle så får jeg liksom ikke helt brukt knappene til den type funksjon som push/pull 🤔
  9. Tar opp denne tråden, selv om overskriften skulle vært sim update 6 😅 Jeg har lest meg litt opp, og har skjønt at stable version foreløpig ikke fungerer med SU6. Men jeg har byttet til dev version. Er det flere som har problemer med autopiloten? Eller har det skjedd så mange endringer siden sist jeg fløy, det har nemlig gått noen måneder. Jeg får ikke utført push/pull på speed,heading og alt. Tidligere når man holdt musepekeren over, kom pil opp, litt under, så pil ned (for pull). Noe jeg misforstår?
  10. Ok, takker for tips. Jeg må bare teste litt mer, mulig det kan være noe med Bravo throttle quadrant også. Mener jeg har forsøkt tipset med vertical speed uten effekt. Kommer med oppdatering etter hvert.
  11. Jeg sliter med å forstå hva jeg gjør feil under descent. Dvs ikke i startfasen, ned fra cruise. Da går alt som forventet. Men når jeg er på siste del av STAR inn mot approach, føles det som flyet nekter å gå ned på autopilot. Så når ATC gir klarering ned til f.eks 5000 fot, så vil liksom ikke flyet lenger ned. Og det spiller ingen rolle om jeg er i managed mode, eller ikke. Selv om FMA sier thrust idle, og "op descent", så går ikke flyet ned. Ender ofte opp med å skru av autopilot helt, for å få flyet ned til approach. Jeg kan også se med constraints på at fmc forventer at jeg skal være mye lavere på de punktene også. Noen som har tanker om hva jeg gjør feil? Bruker stable version 0.6.1.
  12. Dette var så store nyheter at det kjapt fikk to tråder. Veldig stas, spent på dette!
  13. Alt dette er default? Det kommer vel en skikkelig pakke fra "noen" etter hvert, om det ikke allerede har. For meg som har Torp som base, husker jeg det var stas da jeg i FS9(ja, comeback på meg som for mange andre) startet opp ved siden av både widerøe, ryanair og klm. Noen som har testet dette https://forums.flightsimulator.com/t/announcement-fslivetraffic-liveries-fsltl/297900 for eksempel?
  14. Hei alle sammen. Det er nok mang en gammel flightsim interessert som våkner fra dvalen i disse tider. Selv fikk jeg hjelp av admin Geir til å blåse liv i min 15 år gamle forumbruker! Artig å se tilbake på 14 år gamle foruminnlegg. Tiden har gått. Jeg begynte egentlig aldri med fsx engang, jeg holdt på fs9, hadde laminerte sjekklister, fløy concorde realtime Heathrow-JFK og greier. Nei, å blåse liv i dette, det blir dyrt. Jeg solgte jo yoke og alt den gangen. Har et gtx 980 som kan gjøre jobben , i alle fall i fullhd. Men spørs om min snart 8 år gamle i7-3820 rett og slett er for svak. Så i all hovedsak; ny pc, ny yoke, throttle og rudder. Og så ser jo disse Logitech g panelene veldig fristende ut (hvis de får ordren på driverne). Men det frister, det gjør det altså 🙃
  15. Hørte akkurat på TV 2 nyhetene at flyet skal trenge 500 meter for å stoppe. Rullebanen var 1200 meter. En av de overlevende sa at det føltes som et hjul pungerte under en særdeles hard landing. Trist dette her...
  16. Dette høres jo veldig spennende ut. Men med min erfaring på VATSIM tror jeg det blir et litt stort steg å ta. Blir sikkert masse holdings,og sykt intenst på radioen. Men et kjempetiltak!
  17. Noen som har prøvd å fly dit med FS passengers? Jeg garanterer en heftig innflygning! Det er vel den flighten jeg har fått mest bonus poeng for noen gang, når jeg landa der.
  18. Dette har jeg også lyst til å få til! Men undock er ikke et alternativ, går ikke ann å trykke på den. Argh!
  19. Ikveld hadde jeg min første flight på VATSIM (Scanor 266), og det var virkelig kjempe morro! Var litt stressa i begynnelsen, men det roa seg. Dette kommer jeg til å fortsette med for å si det sånn... Tusen takk for en flott kveld!
  20. Det må bli Concorde! Et unikt fly..
  21. 21 av 23.. Mer enn forventet fra min side!
  22. At det der går bra er jo helt drøyt! SYKT avstand mellom de flyene..
  23. Kanskje jeg kan debutere som pilot også, det hadde vært no!
  24. SE HER Spørs hvor stort kart du er ute etter, men her får du i hvertfall en liten pekepinn oppe til høyre. I tillegg får du link til kart for flyplassene du skal fly fra og til..
  25. Dette kommer jo ann på hvilket fly det er snakk om. Jeg kan kun snakke for Concorde, og der er switchen mellom INS 1 & 2 veldig lett tilgjengelig...
×
×
  • Opprett ny...