Gå til innhold

Thomas W. Gauperaa

Members
  • Innholdsteller

    31
  • Ble med

  • Siste besøk

Thomas W. Gauperaa's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Han var nok ikke så fornøyd med den nei, men det var jo tydeligvis sidevind. Thomas.
  2. Jo takk for det, men jeg er ferdig med utdannelsen Jeg har desverre ikke prøvd dreamfleet sin nei. Å, du er allerede ferdig med utdannelsen? jeg har ikke fulgt så godt med her i det siste. For noen år siden var jeg ganske aktiv på #fsnorway som ln-che, men etter det har det blitt lite. Husker at du var ln-tal? Søker du jobber nå da eller? Thomas.
  3. Tarjei, har du testet dreamfleet sin C310? Hva synes du nå som du har flydd the real thing? Oppfører den seg nogenlunde realistisk? Lykke til med utdannelsen Thomas.
  4. Skulle ta en kosetur fra Rygge til Røros med learjeten. Lastet ned vær fra jeppesen og havnet på approachen rett i den verste snøstormen med dårlig sikt, masse turbulens og sidevind. Jeg kom ned i ett stykke heldigvis Thomas.
  5. Hva er normal synkehastighet (i fpm) ved touchdown? Jeg tenker da på fly som feks 737 og md-serien. En annen ting. Jeg har nettopp flydd noen landingsrunder med en MD-90 som jeg lastet ned her. Reagerte litt på at landingene mine endte opp med ganske lite nose up attitude? er det normalt for md90 når man har fulle flaps? Landingene var myke, men kanskje jeg hadde litt for høy hastighet. Tror likevel det var rundt 140 knots på finalen og det er vel ganske riktig? Thomas.
  6. Håkon, så du vil ikke anbefale den cdrom'en? Har du forresten vært innom denne siten : http://www.atcbox.com ? Masse bra cockpitvidoer der. Man må registrere seg men det er verdt det. Sjekk spesielt videoene som Didimon har lagt ut. Han er tydeligvis 737-pilot og filmer ved å sette videokameraet sitt i vinduet når de flyr approach og landing. Det er en morsom video der hvor de lander på en ganske så kort stripe m/ autobrake max. Kameraet blir slengt kontant opp og bakover Thomas.
  7. Noen av dere som kjøpte den cdromen som kom ut for noen år siden med approacher mot de fleste norske flyplasser? Lurer på om det ikke var flymuseet eller luftfartsverket som solgte den. Thomas.
  8. www.pcutstyr.no. Koster bare 424 kroner der nå. Jeg betalte 462 for en uke siden Thomas.
  9. Jeg har nettopp kjøpt en Saitek Cyborg 3D Gold (USB) som jeg så langt er godt fornøyd med. Den er relativt billig, i underkant av 500 kroner, har throttle samt rudder (ved å vri slik som på sidewinder-joystickene). Anbefales. Thomas.
  10. Jeg håper bare været blir bra nok. Det er ikke meldt genialt vær, men det holder vel. Thomas.
  11. Eh, hvis ikke jeg tar feil blir det en snittfart på 154 km/t ? Sitat fra Test Drive på Amigaen: "Did you pass any low-flying planes" ?
  12. Kommer rett fra flystevnet på Kjeller. Det har virkelig vokst siden jeg var der sist. Jeg tror det var i 98. Flere tilskuere og større statisk utstiliing, men dessverre mindre interessante flyoppvisninger. Vampiren og det radiostyrte jetflyet var best synes jeg. Litt for lite wow-faktor på resten, men skal ikke legge skjul på at dakotaen også kjærtegner netthinnen. Nydelig vær og ellers en fin dag. Til luftforsvaret: neste år forventer vi at dere lapper sammen en F16 til anledningen! Vi vil ha valuta for skattepengene
  13. Og på Oslo flyklubb sine sider står det at dørene åpner kl 10, men at selve arrangementet begynner kl 13. http://oslo.flyklubb.org/ Puh, da slipper jeg å stå tidlig opp %)
  14. Huhei, et lite søk på "kjeller" på google groups resulterte i dette: "Portene åpner kl. 10.00. Fri entre. Det blir salg av plser, vafler, kaffe brus. Oppvisning fullsize/modeller. Display av fullsize i småflyhavna, og hangarene. Bla.a en Tiger Moth under restaurering, og en Shorthorn som er treferdig. (Den må du se for å tro) Parkering blir sannsynligvis utenfor hovedporten til Kjeller, unntatt for de som de som har med arrangementet å gjøre." og "Alt med værforbhold selvsagt: -Dakota Norway med sin LN-WND + besøk fra svenske "Flygande veteraner" med sin DC-3 (altså muligheter for å se 2 stk i lufta sammen.) -Vampire LN-JET skal i lufta. -Forhåpentligvis acrooppvisning med Bücker Jungmann. -Harvard(er). -Mulig F-16 oppvisning. -Max Holste Broussard -Elllers blir det vel Safir, Chipmunk, diverse Cessna/Piper og modellflyoppvisning på formiddagen slik det pleier å være. "
  15. Noen som vet når det begynner? Da jeg var der for to år siden var det ca kl 13 tror jeg, men vet ikke om det stemmer med programmet i år.
×
×
  • Opprett ny...