Gå til innhold

Lars Aron

Members
  • Innholdsteller

    88
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Lars Aron

  • Bursdag 30. nov. 3

Lars Aron's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann Ivar Er nok ikke interessert i bare leie flyet ut. Er lei av å rydde etter andre. Et medeierskap er mer forpliktende, og bidrar til at maskinen blir behandlet bedre. Som medeier er det dessuten naturlig å ta vask og annet stell på maskinen. Hvor er det skal flytte? For min del kan flyet stå NESTEN hvor som helst i landet, ettersom jeg stort sett bare bruker det noen uker på sommeren. Lars
  2. Pga lite bruk, søker jeg nå etter en medeier til en Cessna 150. Flyet er stasjonert på østlandet, og kan gjerne flyttes ved behov til annen base, da jeg bruker det svært lite. Nysertifisert med nyoverhalt propell og ny type ELT. Godt med gangtid igjen, og billig å forsikre. Forbruk under 20 l/t på cruise. Ikke verdens vakreste, raskeste eller mest komfortable, men en rimelig timesamler som tar deg frem på en trygg måte. Seriøse svar innledningsvis til larsaron@online.no Prisantydning 65.000.- Hilsen Lars
  3. Lurte på hva jeg trenger av underholdning på turen med 757'en i morgen? Er det underholdningskjerm på hvert sete feks?
  4. Øhhhh i Cessna 150 fra 1968 er det sigarettlighter ;-) Og den virker :-) Bruker den til strømforsyninga til GPS'en Vet ikke om Airbus og Boeing har kommet så langt ennå :-)))))
  5. Da var flere bilder lagt ut på "bilder"
  6. Grattis til Line, som forøvrig bestod skill test 1/9 http://www1.nrk.no/nett-tv/distrikt/ostafjells/verdi/69491
  7. Da var det lagt ut bilder på "bilder". Joda, man blir fort stiv og støl av å fly c-150 på langtur. Lengste leggen vi fløy var 3:45. Da smaker det med noe godt i halsen ja ;-)Aner ikke hvor mange nm det ble, mange legger å fly, og mange ekstra svippturer hit og dit ;-)
  8. Ja, sorry for det, men var ærlig talt drittlei da vi nærmet oss. Måtte bare ned på Eggemoen for å strekke beina, langt i en C-150 vettu ;-)
  9. O hoi godt folk :-) Da var årets langtur unnagjort :-) Notodden-Kvernberget-Røssvoll-Bodø-Evenes-Narvik-Svolvær-Narvik-Evenes-Brønnøysund-Rørvik-Værnes-Eggemoen-Notodden. Mye sightseeing og mange supre opplevelser i godværet :-) Klokka totalt 22 timer airborne på turen, som foregikk i vår gamle C-150 :-) Men nå er jeg drittlei flyging for ei stund..... Bilder fra turen kommer senere...
  10. Ligger ett bilde nå på "BILDER" i forumet.... omsider.... Lars
  11. Fatter ikke at dem ikke bruker kjettinger når det er glatt og vind i tillegg :crazy:
  12. Merkelig at ingen har kommentert denne ennå http://www.fvn.no/nyheter/kristiansand/article546354.ece
  13. Hmmmm..... mener det stod i Flynytt før jul om elektriske motorer og energiceller i microfly, både "tørkestativ" og, om jeg ikke husker helt feil, Sonex.
  14. PPL A Utsjekk PA28-181 og nedover, C-172 C-152 og C150. Flyr C-150 fra ENNO. Planlegger tur til Lofoten til sommeren.
  15. http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=509597
×
×
  • Opprett ny...