Gå til innhold

Rune Jensen.

Full Member
 • Innholdsteller

  570
 • Ble med

 • Siste besøk

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Rune Jensen.'s Achievements

2

Nettsamfunnsomdømme

 1. Har lurt litt på FSEconomy men vet ikke om jeg har tålmodighet til å bygge meg opp. Er det gøy? Fine bilder og naturtro scenery forresten.
 2. Rålekkert! Savner MD11 men siden jeg bare har P3D må jeg klare meg uten..
 3. Det er noe jeg liker med PMDG 777 og 747. Muligheten til å beholde lyden selv om et annet vindu er aktivt.
 4. Kan jeg foreslå en tur til Moskva der kontrolleren bruker en tjukk raggsokk på mikrofonen og snakker fort med en blanding av russisk/engelsk? For min del endte det med at jeg koblet meg av nettet og landet i ro og mak
 5. Emirates erstattet 777 Dubai - Aukland med en 380 men måtte begrense antall seter p.g.a vekt.
 6. Nå skal vel ikke P3D ta skylden for en NVIDIA-bug eller?
 7. Knallfine bilder! Jeg fatter ikke hvordan de har fått et slikt "monster" av et fly til å oppføre seg så til de grader smooth. Null stuttering, bare ren glede
 8. For min del gikk det bra i 1 til 2 timer før CTD. Først trodde jeg det var tilfeldig men etter ytterligere 2 CTD's var det rollback. Har ikke hatt trøbbel siden. Problemet er omtalt på flere forum, deriblant PMDG. Det var ikke P3D-vas som var problemet. Første CTD lå den på ca 3.1 gig og de 2 neste ca 2.8 gig.
 9. Det er lurt å lese det du kommer over på forhånd. Er for øyeblikket på vei fra Amsterdam til Cairo med 747-Cargo. Må teste den nye PMDG 747v3 Kan godt hjelpe deg "remote" nå, men det beste er nok at vi flyr samme turen sammen en dag det passer så jeg også kan høre hva som sies.
 10. Blir gjerne med å hjelper deg på en førstegangstur. Det som er viktig er at du kjenner flyet du bruker godt slik at du slipper å bruke masse mental kapasitet på å mestre flyet i tillegg til ATC. Tenker det går så bra som bare det I tillegg så vet jeg at ATC er spesielt hjelpsomme og tålmodige hvis du gjør oppmerksom på at du er ny i remarks på flightplanen.
 11. Dette må jeg prøve. Har ikke fått inn en eneste oppdatering siden 03.12.2016 Har prøvd manuelt men da står den bare å henger i evigheter.
 12. Fine bilder. Når det gjelder bakkemannskap som ber om å vente med oppstart til pushback er ferdig så har jeg lagt merke til at de bryr seg "katta" om du likevel starter. Dermed har jeg mistet respekten og starter motorene i det samme push starter
 13. Nå er også Ezdok v2 sluppet så "the battle is on" 😎
×
×
 • Opprett ny...