Gå til innhold

Olve Askim

Members
  • Innholdsteller

    342
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Olve Askim

  1. Spurte om det samme for litt siden uten altfor mye hell. Er uansett en del på airliners.net og airpics.com.
  2. Noen bilder beveger seg på grensen av surrealisme . Link. (Finnes det et brukbart scenery herfra forresten? Hadde vært moro.)
  3. FS med keyboard er så å si umulig (jeg var uten joystick den første uka). FS funker nok på PCen din, men det kommer nok til å bli triste saker - og bidrar nok til å gjøre keyboard-flygning totalt håpløst mtp fps.
  4. Takk så langt. Alle monner drar. Bare et spørsmål til NA-gutta; hvor fikk dere tak i tilstrekkelig materiale?
  5. Leter etter en del referansemateriell fra Fornebu; gjerne fra 70-tallet +-. Har søkt i de fleste flybildedatabasene på nettet, men det er ikke akkurat nok. Noen her som kunne komme på noen andre ting jeg burde sjekke ut; bøker, filmer (vet at ihvertfall en av Olsenbandenfilmene foregikk på Fornebu, men hvilken?) osv. Alle tips mottas med stor takk!
  6. http://www.flightsim.no/forum/postlist.php?Cat=0&Board=FSX
  7. Ooooo. Glad jeg dro i går morges (eller at det ikke kom da).
  8. De går heldigvis om kvelden også. En veldig bra serie. Er fremdeles et par episoder jeg ikke har fått med meg.
  9. Føler det er mer repriser på Discovery. Antageligvis er det likt. Så episoden for første gang igår. Sett annonseringa i noen uker nå og gledet meg til denne. Sprø historie. Utolig at han overlevde. Liker igrunnen NGC best. Mange interessante programmer. Dette programmet er et av mine favoritter. Utrolig bra rekonstruert også.
  10. Ruslet meg en tur i ettermiddag litt på fem. Plutselig hørte jeg lav brumming og rett foran meg krysset det en Dakota Norway DC-3 med et annet mindre fly på slep (som jeg ikke kunne identifisere) i vanvittig lav høyde. Flott syn. Noen andre som så dem? Regner med at det var LN-WND på vei hjem til Torp. (Det at jeg hadde kamera på mobilen glemte jeg selvsagt i farta.... )
  11. Noen som så dette igår; om N256AS fra Atlantic Southeast Airlines? Dette programmet imponerer meg skikkelig. Rekonstruksjonen av krasjet igår var sprøtt realistisk og slo alt jeg har sett fra Hollywood. Mista nesten pusten da det smalt i bakken og ble kasta bortover jordet. Lurer på hvem som står bak effektene. Finnes denne serien på DVD?
  12. Bilder finnes på aftenposten.no Ser dramatisk ut ja. Bra det gikk bra.
  13. Ikke mye Heathrow, men et interessant program lell. Nå begynner Kansai-programmet. Gleder meg mer til det. Også er det Havarikommisjonen klokka 1.
  14. Forøvrig en dokumentar om Kansai Airport klokka 22. Samme kanal. Morokveld foran boksen.
  15. De sender de samme programmene om og om igjen i månedsvis, så ingen grunn til panikk. Dessuten er det nok av flyprogrammer på disse kanalene. Så et par bare igår (var vel på Discovery). Liker egentlig ikke NGC så godt; altfor mange altfor lange og helt like reklamepauser. Irriterende!
  16. Hehe. Artig historie. Men.... Snippet fra Snopes:
  17. De slår til igjen med ny paint: Sjekk de nyeste bildene her. Synes denne er svært pen.
  18. Hvorfor må alt det kuule synke på så jækla dypt vann? 10-20 meter kunne vel vært greit nok?
  19. Og jeg glemte selvsagt å sjekke bladet idag.... Men ting begynner jo å bli oppklart sakte, men sikkert uansett.
  20. Tragisk. Dagbladet: Lurer på om han drikker seg full idag! På en båt.
  21. Sier meg enig jeg og. Syntes ikke dette var uoverkommelig grafikkmessig. Ang bladet det er tatt fra er det et svært seriøst magasin og ryktene sier at bildene ble vist fram på en messe i England og at de demonstrer hvordan FS10 kan bli seende ut. (Og at bilder fra noe (filmer, spill osv) dukker opp andre steder før produsentene publiserer dem er jo ikke akkurat et uvanlig fenomen.) Skal se om jeg får tak i bladet imorgen.
  22. Bedre bilder! Jeg titta jo i dette bladet på fredag, men jeg la pokker ta meg ikke merke til denne artikkelen (klaske panne).
  23. Kom over denne. Er scanna inn en artikkel om FS10 fra et østerriksk flysimblad. Vet ikke hvor ekte det er, men, hei, siden jeg bor i Østerrike kan jeg jo ta en titt i bladet neste gang jeg kommer over det. Våt rullebane. Refleksjoner i vannet.... Mmmmmmmm.
  24. Tok nettopp en tur med default-Cessnaen. Blåste av banen så snart jeg satte klampen i bånn. Fløy sidelengs bortover. Snudde. Fløy mot vinden, full gass, snilefart. Landa nesten perfekt. Det var moro. (AI-flyene så ikke ut til å ha problemer....)
×
×
  • Opprett ny...