Jump to content

Jan Nordberg

Premium Member
 • Content Count

  1,438
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Jan Nordberg last won the day on August 11

Jan Nordberg had the most liked content!

Community Reputation

15 Good

About Jan Nordberg

 • Birthday 06/13/1944

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. En avskjedsrunde kanskje, de fases jo ut nå.
 2. Nå har jeg ikke disse enhetene, men er kjent med at mange USB enheter har problemer ved oppstart fordi strømstyringen i Windows står i sparemodus. Løses ved å gå inn i kontrollpanelet\enhetsstyring og slå av denne funksjonen for USB enhetene på hovedkortet.
 3. Ser ut for meg som at det er ok så lenge det er på samme maskin. Har disse tingene for FSX, P3D v3 og P3D v4 uten noe mer om og men. Bruker FTX Central v3.2 for å legge de inn og evt oppdatere til alle tre.
 4. Hei Geir! Jeg har et ASUS Strix GTX 970 OC 4GB for salg. Hadde tenk meg 1500 + inntil 200 i frakt, så jeg vet ikke om det faller i smak.
 5. I min FS 9.1 crack, er det FS9.exe som ligger der og den fungerte hos meg da jeg hadde FS9. Det fulgte med en fs9.txt fil der også, og der henviser han til fs 9.1. Send meg en PM med mail adresse så sender jeg deg den.
 6. Hei Tom, har du fjernet landingslysene og utvidet banen i ft bilde du la ut? Offset threshold ca 220m i nord og 60 i syd, totalt 1620m.
 7. Har du fått "lurt til deg" noen bilder av de militære byggene også? For det kunne trengs noe der.
 8. Thrustmaster har en annen, T16000M som jeg har til slikt bruk, og om ikke billigst så langt under Hotas Warthog. Denne er også blant de P3D har i listen sin.
 9. Normalt skal jo dette ikke gå galt. Det eneste når det gjelder diskene du må være klar på, er at bios KAN resette type tilkopling. Dette ligner på at du har hatt din SSD som en AHCI type og det er jo det korrekte, men at ny bios kan gå tilbake til en SATA standard som default, og da er det null respons. Så normalt skulle det gå bra å sette inn det (ACHI) i bios for ditt c: drive og alt skal spille ok. Har jo skiftet bios mange, mange ganger på alle de maskinene jeg har hatt eller laget, og det har aldri vært noe problem. Men med den reinstallerings frekvensen, så har du tydeligvis trening. 8) Har du noen gang hørt at en nordmann har klart å lure en svenske? Så langt jeg kjenner historien er det da stort sett det motsatte som har skjedd. :-[ Men selvsagt, en gang skal jo være den første
 10. Fikk en link som jeg er enig, burde være her http://www.fremover.no/bolig/article7254468.ece Så får vi være så gale vi vil. ;D
×
×
 • Create New...