Gå til innhold

Jan Nordberg

Full Member
  • Innholdsteller

    1 438
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    5

Jan Nordberg vant sist dagen den 11. august 2019

Jan Nordberg hadde det mest likte innholdet!

Om Jan Nordberg

  • Bursdag 13. juni 1944

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jan Nordberg's Achievements

15

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du er nå en tusenkunstner på texture fronten. Beklager at jeg ikke har noen bilder, Luftkrigsskolen hadde en samling med bilder av alle flytyper, også denne, men de var ofte i sort/hvitt. Ser ut til at denne linken er lagt død nå. Så det eneste jeg vet om i farten er den nederste tegningen på Norsk Dakota sin hjemmeside. På denne ser det ut til at Luftforsvaret er på sølv slik at den hvite delen kun er over den mørke blå stripen eller er den kanskje sort den også? Finnes det bilder fra flysamlingen så er den jo der.
  2. Flotte bilder av et perfekt arbeide, som vi ser gang på gang fra deg. Og at det ble dette flyet, som fortsatt er i drift, er også helt etter hva en kan ønske seg. Men jeg kommer nå med et lite ønske og håp at det kunne være mulig med en BW-N tailno 48247 fra Luftforsvaret? Henger vei igjen fra alle årene innen denne tjenestegrenen. Så forresten noen rykter om en C-119 som skal være på gang, så da våknet nostalgien igjen.
  3. Jeg holder nå på med en ny versjon, som jeg håper skal fikse disse problemer. Sender deg de når jeg er ferdig og håper du har tid til å teste de hos deg.
  4. Du blir ikke kvitt det dumme bygget før jeg får lagt ut ny NGA, men da blir det slik i P3Dv4, og jeg oppdaget at det kom på plass i P3D v3 også. Men null i FSX fortsatt. Du finner link til Seilet litt høyere opp.
  5. Jeg har nå fjernet byggene på dette feltet, men trenger nok å få tilpasset underlaget noe bedre. Hadde håpet at denne modellen også kunne vært tilgjengelig i FSX og P3D v3.4, har ikke sjekket denne P3D versjonene ennå, men regner med at det skjærer seg der også. Når jeg ser på FTX Norway så synes det å være behov for det andre jeg har laget i HR_Molde, selv med gal modell for fotballbanen.
  6. Der er et bygg som jeg har brukt i NGA som er i veien, så da kan jeg fjerne det. Synd jeg ikke hadde en slik til å legge inn i HR_Molde så hadde det vært enkelt uten ekstra filer for plassering av denne.
  7. En avskjedsrunde kanskje, de fases jo ut nå.
  8. Finnes også på Flightsim.com. Der var det også en ekstra lydfil zip.
  9. Nå har jeg ikke disse enhetene, men er kjent med at mange USB enheter har problemer ved oppstart fordi strømstyringen i Windows står i sparemodus. Løses ved å gå inn i kontrollpanelet\enhetsstyring og slå av denne funksjonen for USB enhetene på hovedkortet.
  10. Ser ut for meg som at det er ok så lenge det er på samme maskin. Har disse tingene for FSX, P3D v3 og P3D v4 uten noe mer om og men. Bruker FTX Central v3.2 for å legge de inn og evt oppdatere til alle tre.
  11. Hei Geir! Jeg har et ASUS Strix GTX 970 OC 4GB for salg. Hadde tenk meg 1500 + inntil 200 i frakt, så jeg vet ikke om det faller i smak.
  12. For de som velger FTX Hammerfest med "berg og dalbane" (intet galt med det og byen er jo strålende) i stedet for AON flatt så er det to filer i NGA som må settes til .OFF. CVX_HR_Hammerfest.BGL og HR_Hammerfest_OBX.BGL. Du mister Rypefjord som jeg tross alt finner bedre enn FTX sin, men skal lage en egen fil til bruk sammen med FTX ENHF Hammerfest. For AON brukere er det bare å beholde disse to.
  13. Takk for flott scenery og mange mer korrekt type bygg. Det er nok noe fra NGA som jeg laget i samarbeid med Andrew, han flyplass og jeg resten av byen. Ser nå at jeg kanskje må slette eller lage en av hver, en med det hele for de som ikke kjøper denne og en med bare Rypefjord området for alle her på berget. Var nok en av de første til å handle dette da jeg også lurte på hvordan det tok seg ut i forhold til Andrew sin flyplass og hvor langt du hadde med fotoscenery. Jeg fikk da betalt via Pay Pal, og med den "krigen" som kom om PP senere så var jeg kjapp nok for en gangs skyld. Har jo lagt inn et innslagspunkt i ORBX sitt så da havnet ditt under både AON og NGA, det er vel der det kan bli litt forskjellig hos andre. Har ikke testet slike muligheter ennå.
×
×
  • Opprett ny...