Gå til innhold

Geir Strand

Members
  • Innholdsteller

    44
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Geir Strand

  • Bursdag 30. juli 1971

Geir Strand's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei, Nå som det nærmer seg neste store flystevne her på Sola kom jeg til å tenke på forrige gang vi hadde et skikkelig stort stevne: 1987. Er det noen som har bilder og evt. filmer fra den gangen? Hadde vært morsomt å se noe fra det stevne, som av de flystevnene jeg har vært på, bare ble overgått av det på Kjevik året etter (tror det var året etter).
  2. Hei, Lurte på om noen vet om KLM, Lufthansa eller SAS Danmark setter inn større materiell på ENZV denne uka pga ONS.
  3. Hei folkens. Som ledd i ATC utdanningen kommer jeg til å bemanne ENZV_V_APP på onsdag fra rundt 20:00 (18:00UTC). Håper på litt trafikk da. Vi prøvde idag, men det var helt dødt...
  4. Tror nok ikke det blir 330 fra regionflyplassene. En 330 vil kunne ta rundt regnet 300 passasjerer. Dessuten kan den fint fly direkte til Phuket, og trenger ikke mellomlanding i Emiratene. Too bad though.
  5. Ingen A330 fra Sola i sommer, dessverre. Bare en A321 som det ser ut som blir stasjonert her (flyr hver dag hele sommeren).
  6. Jeg kunne tenke meg å ta turen innom for å treffe folk med samme interesse som meg. Håper bare at jeg finner dere (burde vel ikke være et problem med så mange deltagere [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image] ) Geir Strand
×
×
  • Opprett ny...