Gå til innhold

Odd Jacobsen

Members
  • Innholdsteller

    85
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Odd Jacobsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Odd Jacobsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det tar tid – mange interesserte har tatt kontakt, men å få landet de som vil kunne dra dette videre tar tid. Planleggingen av prosjektet er ferdig og vi vil nå prøve å få til en arbeidsgruppe. Det vil bli en 737 simulator. De som er interessert bør ta kontakt via info’n i starten på denne tråden på forumet.
  2. GFSK er nå etablert og vi ønsker oss medlemmer som har lyst til å være med å fly i flysimulator i felles interesse for FS. Den skal bygges i mars/april. FlySimulatoren er under planlegging og vi ønsker oss personer som kan hjelpe/bistå dette. Utover det å være vanlig medlem og kunne fly i simulatoren ønsker vi oss også personer som har erfaring innen følgende områder: snekker, elektriker, datakyndig, ”erfaring innen flysimulatorer” og som kan delta å drive/styre klubben. Foruten meg og noen andre som har stor interesse for flygning har vi med bl.a. en flykaptein i SAS Braathens som teknisk rådgiver for prosjektet. Vi har fått lokaler på Geiteryggen Flyplass (hovedbygg) hvor flysimulatoren skal stå. Videre informasjon og om man er interessert kan kontakte meg på mail oddh-j@online.no eller tlf. 90601094.
  3. Sorry --- har ikke noe mer å si på dette mobbe emne her...
  4. Det er mobbing det dere nå driver med ---- jeg vet ikke noe om den mailen fra VATSIM som du nevner eller så har jeg ikke tatt noe ("bedritne Eurotesten" -som du nevner) Som du nevner er dere unge, men dere må også oppføre dere saklig uten å drive med å mobbe andra.
  5. Petter Svendsen, Tom Arne Paulsen og Christian Sager har dere begynt med mobbing på forumet?
  6. Sorry - Tom og Stig, men dette kommenterer jeg ikke. Det dere skriver her nå får dere selv stå for.... Håper noen følger mer med enn dere om innhold/svar osv....
  7. Tom K... her har vi deg igjen --- har du ikke skjønt det at du er en av de som mest ødelegger veldig mye her på forumet og VATSIM emnene som er tatt opp. Hva skal vi med sånne personer som kun provisere når andre tar ting seriøst opp, og som gjelder en saker vi ønsker å diskutere. Det er en grunn til at vi tar opp slike saker som jeg har gjort vedr. VATSIM. Skjerp deg !!!
  8. Etter som vi leser mer hva dere skriver ser vi jo hvor seriøse VATSIM folk dere er. Kommer det nå til å bli bare den samme "gutteklubben" som skal styre og fly på VATSIM i Norge eller .... Er det ikke noen i VATSIM som skjønner hva som skjer... Har fått info fra flere som synes dette går gale veien, og hva er da alternativet? Jo - et seriøst IVAO Norge "håper snart etablert".
  9. Hei Tom! Det måtte jo være deg som svarte dette - bryr jeg meg om det ---> NEI. Ellers vil jeg gjerne benytte forumet også til IVAO saker om interessen er det i fremtiden - derfor er jeg tilbake.
  10. Om du Christian mener at det er mer aktiviteter på VATSIM enn kontra IVAO så må det vare tidligere - dette kan lett sjekkes på Servinfo. Ellers mye enig i det du skriver. Til info har ikke jeg sendt noe info til Vaccsca om at jeg synes ATC er for unge, men det var et svar jeg fikk pga informasjon fra meg om tidligere erfaring på dette forumet og opplevelse av ATC i Norge. Håper jeg holdt meg til saken nå.... --------------------------------------------- SKAL VI ETABLERE IVAO NORGE ? ---------------------------------------------- Ta kontakt med meg på privat beskjed - har alt fått henvendelse. Mvh Odd J.
  11. Skal vi etablere IVAO Norge? Noen som blir med? De som ikke vil svare på forumet kan sende meg en privat-melding.
  12. Ja, nå banner jeg i kjerka når det gjelder VATSIM i Norge. Jeg har nå gått fra VATSIM til IVAO og har hatt bare positive erfaringer med det. For det første tror jeg ikke VATSIM og IVAO kommer til å slå seg sammen - det er for mange ting de gjør forskjellig. Skal ikke nevne for mange ting her for da blir gutta i VATSIM-Norge forbanna. Men noen ting kan jeg nevne: IVAO har ca. 50 til 100% flere fly online - sjekket de siste 14 dagene.. Kommunikasjons-programmet til IVAO er en klasse for seg selv i bruk enn SB3, men noe mer installasjon enn SB3. Alle ATC'er er personer som er 18 år og de oppfører seg slik - det sier reglene. VATSIM sentralt har selv skrevet i mail til meg at de synes det er kanskje litt for unge personer som er ATC i Norge. IVAO er veldig bra dekket i Europa men har ikke noe i Norge - utfordring.... IVAO har bra web-sider for de fleste land i Skandinavia utenom Norge - for ikke og nevne de andre landene. Se på sidene til Sverige og Danmark - meget gode - har masse for ATC og piloter - samt at de har laget flyruter som er meget bra satt opp for IFR/VFR. Ser at det er bra med ATC og piloter i VATSIM norge, men det er stort sett de samme hele tiden - fly og så er man også ATC - en gutteklubb.. Jeg synes etter erfaring at det ikke er greit med 15 åringer som ATC og som prater privat med gutta når de er ATC. - Nå banna jeg i kjerka....
×
×
  • Opprett ny...