Gå til innhold

Jørn Rondestvedt

Members
  • Innholdsteller

    44
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Jørn Rondestvedt

  1. synes den ser helt fin ut, hadde faktisk trodd den ble stygg. Men jeg tok hvis feil. Synes det ble bra! Men men, smaken er som baken
  2. hei! Noen som vet hvilke ruter Spanair bruker sine MD80 maskiner på?
  3. ja, når det først kommer en, så kommer det som regel fler på kort tid...
  4. Spør du meg er ikke det så rart. Jeg hadde også vært småstresset og sur hvis jeg hadde vært flyvertinne i ett møkkaselskap som Ryanair. jeg også!
  5. heizann...! Det finnes bra mange stygge flyvertinne uniformer http://www.uniformfreak.com/index2a.html bare se hær...
  6. Heizann folkens...! Noen som vet hvor mange DC10-10 maskiner American Airlines har hatt opp gjennom tidene? I hvilket år ble siste maskin utrangert? Vet dere hvilke ruter disse ble brukt på ? Håper på svar! på forrhond takk
  7. heisann. Noen som har noe tips om rute med Malaysia Airlines Boeing B737-400 ? så bilder av den iste, fikk lyst å ta meg en tur
  8. hei igjen.. jeg mente i denne typen http://www1.airpics.com/showimg.php?imgid=60624 noen som har ?
  9. Hei alle sammen ! Har noen av dere noen bilder av kabinen på Premiair Dc10-10 ?
  10. jepp, helt enig ! Synes de skulle ta å sette SAS Braathens logo dær det nå står Member of the SAS group på braathens flyene. Hadde vært mye bedre, og om de så skulle bestille splitter nye fly kunne design diskuteres.
  11. takk for svar har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til denne !
  12. først vil jeg si GO BRAATHENS ! Må ha samme rett til lave priser som Norwegian. Braathens har den fordelen med å ikke fjernet serveringen HELT. Nå er det mere valgfritt enn før, velger selv om man vil kjøpe eller ikke. Ikke slik at man må velge noe. Samme fordelene som før bare til en enda lavere pris. Braathens har samme rett på lave priser som Norwegian som jeg sa. Men en liten uting er at om Norwegian blir slått konkurs blir flyprisene i Norge å stige noe kraftig, like høye som før.
  13. HEISAN er veldig spent på resultatet av den nye B733, 734 og 735 fra Dreamfleet. Noen som har noe info om den ? Har hørdt at den skulle bli helt suveren ! Hørdt noen utgivelse dato ?
  14. Airtours er en del av My Travel ja. My Travel UK som de heter og er søsterselskapet til My Travel DK. My Travel UK har blant annet verdens fineste fly ! Dc10.
  15. Noen som kunne tenke seg å painte denne LN-BRH til Ariane B735 ?? Har lengta etter den hmmm... Skulle gjerne gjort det selv om jeg har kunnet painte da.
  16. har spurt SAS Braathens selv nå, og de sier at man kan reservere plasser når man skjekker inn i skranken. Uansett bilett Man kan også gjøre dette på internett men da MÅ det gjøres tidligst 22 timer i forkant.
  17. HEISAN ! Har SAS Braathens det slik at man velger plasser selv når man kommer ombord ? Eller er det faste plasser som de skriver på biletten ? Enn norwegian, hvordan har de det ?
  18. Braathens flyr dirrekte fly fra Tromsø til Kreta/Chania.
  19. skjønner egentlig ikke at de fikk drive på sånn, at ingen grep inn å stanset det før. Jeg har ikke hørt om noen ALVORLIGE ulykker med Spantax, har de hatt det ?
  20. Skjedde ikke dette i det nedlagte Spantax også ?
  21. Noen som vet hvordan selskap Ving reiser skal bruke på Evenes på sine dirrekte turer til tenerife ? Spanair kanskje ?
×
×
  • Opprett ny...