Gå til innhold

Arvid Naess

Members
  • Innholdsteller

    84
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Arvid Naess

  • Bursdag 16. mai 1971

Arvid Naess's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fakta eller fantasi ? Noen enkle tanker om jenter på 15 : Det er helt utrolig hvor liten kontakt visse av disse hormonbombene har med virkeligheten, men ikke alle! Den dør som har ødelagt hennes hånd kan være en av mange mulige dører, toalett dør, en av fler dører i pentry. en villken somhelst dør på hele flyplassen som jenta av skam ikke vill prate om og andre i hennes omgivning tar for gitt att er flyets hoveddør. Det er fler dører man kan klemme seg i...
  2. Og neste spørsmål, betyr dette att det er bedre å jobbe for SAS enn for Norwegian? og hvorfor?
  3. Hei. Ikke spesiellt bra opplegg i det hele tatt, fyren hadde lang erfarenhet av å hoppe, hadde med seg sin egen "Rigg" og var klar for å ta in flyet IMC for så å forlate flyet på rett kurs for å forvirre eventuelle forfølgere, med andre ord var han 100% klar for å offre ett viktig fly for ett relativt lite ideelt miljø. Hadde det "bare" handlet om å "låne" dette flyet skulle jeg bedømt det litt mildere, men bare litt. Videre så syns jeg det er topp å løfte opp "gamle" tråder, la ikke skrivelysten dø for att man er redd for å få kjeft for att temaet muligens har vært oppe tidliger. /Arvid
  4. Dette er ikke unikt. Leger som jobber 36 timer sammenhengende. Taxisjöförer som ikke har kjöre/hviletidsbestemmelser, bare arbeidsmiljö regler. og så videre. Helt klart så er dette ikke en sund utvikkling.
  5. Vår nye Superdimona drar 20 liter når det flyr 200kmh Forövrig en fantastisk maskin som dere kan se på Kjeller 24/5
  6. Nesten litt Offtopic, men det får meg till å tenke på en dag med radiostyrt og veldig mye vind Tenk att dere kombinerer de to kjente teknikkene, crab og skid, dvs du vingeglir med "feil" rettning på sideror. Effekten blir dobbelt så stor vinkel bort fra stripa og en ganske spesiell finale. Noen som tar utfordringen å lage en film fra FS?
  7. Tjoho Har Expressen redigert sitt inlegg eller legger du till litt i historien ? Overskriften kan som alltid tolkes feil, men i teksten leser jeg i klartekst att flyvertinnen hjelper till, ikke ett ord om att hun lander på egenhånd. Kan det väre en liten journalistspire i deg?
  8. Hallo, er ikke helt expert, men ganske pålest. Slot tider handler om å planlegge dagen på en flyplass, har egentlig ingen ting med det arbeid som flygelederne gjör fra minutt till minutt, det ligger mye lengre fram i systemet. som du kan lese i VG "Norwegian skylder på svikt i rutinene og mangelfull kvalitetssikring i forbindelse slotbytter med den nå konkursrammede samarbeidspartneren Sterling." Så her handler det bare om byråkrati. Det har egentlig ingen ting med flygeledere å gjöre, bare en "liten" detalj i planleggningen av det daglige flyt på en flyplass, og merk att slot tidene var ledige (tror jeg) men ikke formelt flytta over fra Sterling till Norwegian.
  9. Avsikt eller olycka? Min mening er att det störste problemet kan tenkes er att idiotiskt byråkrati sinker Norwegian. Slot tidene var på plass, men ikke i bruk, dvs Sterling slutta å fly. Helt ok å la förste intresserte flyselskap ta over slot tider uten tullete byråkratisk problem. Så får vi se hvor mange som tror det er samme som å lande uten klarering fra tårnet
  10. Hurra Andrew! Så om det stemmer att vi var utrolig utvikla for noen tusen år siden så er det da ganske logiskt å tro att om vi har teknikk for å dra till månen nå, så kan vi hatt det tidligere også. Fantastiskt, har du link till material?
  11. Däniken er som du sier ikke bare avskrevet, men faktiskt ekstremt kritisert i alle år. Boken er vad jeg vet "bare" 8 år, kan ha feil, men det virker faktiskt ikke relevant. Det han skriver om er rene fakta, ok att han drar lange logiske paralleller, men jeg fikk meg ganske mange aha opplevelser når jeg leste boken første og andre gang. Det jeg syns er merkelig er den generelle motviljen till å dels følge en del kontroversielle teorier, dels alle disse rapporter som klassifiseres som hemlige. Uansett om det er UFO eller andre spennende fenomen vill jeg vite mer. Det fins ektremt mange historiske eksempler på forskere som i alle tider blitt avskrevet, Vår egen Kristian Birkeland (Far till Norsk Hydro) kan dere lese om i boken Norrskenet, vet ikke vad boken heter på Norsk, Nordlys? kan det være så enkelt?
  12. Kommer da helt logiskt till å tenke på mitt språkproblem, kan aldrig få inn i hue om det heter Tog eller Tåg :crazy: Men seriøst nå Gunnar, få fram en link till en saftig historie om UFO som burde eller har blitt en IFO. skal se om jeg finner noe, det er spennende med ny teknikk.
  13. Hurra Nå opplever jeg att vi er helt enige' date=' beklager om det har tatt litt tid. Jeg lengter meg syk etter mer åpenhet runt alle disse rapporter som faktiskt fins dypt begravde. Jeg syns det er helt logiskt å se muligheter, ikke låse seg på att noe man ser er vanskelig å bevise eller forklare. Videre er det helt naturlig å lese mellom radene her, ikke personlig ment som kritikk. [i']Offtopic[/i] Till alle som fanatiskt sier det ikke er mulig vill jeg informere om en bra bok, Erich Von Däniken : Gudene var astronauter. Fins på Orion Forlag. Forfatteren har seriøst utforsket og analysert de store verdensreligionene, deres myter og formodede trossannheter. Hans forbløffende svar er at gudene ikke var metafysiske vesener som menneskene har skapt i sin fantasi, men utenomjordiske intelligenser som har etterlatt seg spor overalt på jorden. Jeg sier ikke att han har rett, men er veldig frista till å håpe han har rett.
  14. OK Gunnar. Men problemet er fremdeles veldig enkelt. Det er helt umulig å ikke tro på UFO. UFO fins og er 100% dokumentert, spiller ikke noen rolle om du eller noen andre har sett 1, 2 eller 100 dokumentarer som diskuterer andre saker. UFO handler om fakta som viser Uidentifiserte Flygende Objekt. UFO handler ikke nødvendigvis om grønne menn og liv på andre planeter. En mulig teori handler om andre nationers utvikling og motvilje till å vise fram ny teknik. eksempelvis fins det film som viser flygende tefat i form av forsøksprojekt, byggd og flydd av amerikanske piloter.
×
×
  • Opprett ny...