Gå til innhold

Ole Almenningen

Members
  • Innholdsteller

    885
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Ole Almenningen

  1. Her ble det første reinstallering.. Selv etter å ha fjernet absolutt alt i Community (Addons Linker) var det CTD ved oppstart.
    Burde nok ha tømt Community folderen før oppgradering, kanskje har den første krasjen ødelagt filer/linker.

    Her snakker vi uansett om en feil Asobo visste om eksisterer, og at mange kontrollere/addons/plugins bruker .wasm moduler.
    Misunner ikke de som satt og så på mens en pålagt oppgradering på 22GB var i ferd med å radbrekke simulatoren deres.

    Dette er på vei til å bli en herlig simulator, men skulle ønske man fikk lov å vente med oppgradering noen uker så man slipper pålagte pauser mens det debugges.

    image.png.46d07785f67dcd2b8f15b2b94325f26e.png

  2. Den 8.3.2021 klokken 20.39 skrev Trond Johan:

    Hei

    Jeg får ikke lastet ned denne da jeg får beskjed om trojan infisert rar fil. "Severe" står det også. Jeg bruker Windows Security. Er det andre som opplever dette?

    Samme her, Windows Security.

    • Like 1
  3. Skjønner godt at Venema ønsker en "åpen" sim og en SDK.
    De har gjort underverker for FSX/P3D, og det var nødvendig. Det har blitt noen 1000-lapper til Orbx gjennom årene.

    Håper også at MS har lært og lager en mer "åpen" sim enn Flight, men at den er så bra i utgangspunktet at 1000-vis av kroner til slike fordyrende globale addons ikke blir et absolutt must.

    • Like 2
  4. 13 timer siden, Jan Reidar Storelvmo skrev:

    Nå håper jeg bare MS ikke begår samme feilen som med Microsoft Flight, men har lært av den erfaringen.

    Ja, de burde skjønt at fly uten panel er å banne i kirken. Og at Hawaii/Alaska ikke holdt i en flysimulator. Eller at en "død" simulator helt uten AI trafikk ikke var optimalt. Etc.

    Når det er sagt.. Jeg starter fremdeles opp Flight i ny og ne og tar en $100 Burger flight. Grafikken er/var smooth som silke og veldig bra for sin tid, og det helt uten addons. Flyfølelse var også helt på topp. Det var en "død" simulator, men likevel med mye "atmosfære" i cockpit. Den hysteriske kaklingen fra hønene i transportburet bak deg hver gang du var litt udelikat med yoke trekker frem smilebåndet ennå :)

    Så håper på litt fra flight-verdenen også jeg da. Men først og fremst at både grafisk kvalitet og simulering er så bra at tweake- og addon-hel*ete vil være kraftig redusert. Kanskje til og med eliminert.

    Det står "real-time render", ikke "in-game render" i preview, så tar ting med en liten klype salt enn så lenge. Uansett, det ser lovende ut!

  5. Men det er vel bare for bøylen med 3 IR LED, eller?

    Uansett greit som (kompatibel) erstatning for defekt TrackClip Pro. Delanclip er laget i aluminium ser jeg, antagelig 10x mer solid enn de tragiske plastbøylene fra Naturalpoint.

     

  6. Må si at denne simmen minner veldig om Microsofts Flight, en sånn arcade lignende sim. Men vi får håpe på at det blir et steg opp fra dagens simmer :P

     

    Syntes ikke Flight fortjente ikke den skjebnen den fikk. Kunne blitt veldig bra med pen DX10 grafikk og finfin flysimulering.

    Men halvferdige fly (hvem pokker flyr uten panel!?), begrensede sceneryområder og generelt mer lukket kode ødela nok mest.

     

    Skulle egentlig gjerne sett at denne nye var en videreutvikling av Flight, men kanskje vi da hadde mistet muligheten for å fly på hele kloden, og evt. mer lukket i forhold til 3-part og freeware. Så da hadde det jo blitt samme tabbe på nytt.

     

    Tiden vil vise, det blir spennende å se hva som dukker opp i neste måned. Enig med D'Andre på ADX, det er litt rart at det fremdeles bare foreligger 5 screenshots, og én video som ikke engang en in-sim opptak.

     

    Uansett - en investering på kr. 100,- for preorder er ikke mye. Blir da bare ca. en krone og femti øre per bit :)

     

     

  7. ..enten Global eller Norway active? Jeg krysset av for hybrid mode på Global og har nå den aktiv. Uten å vite hva det betyr da, noen forklaring? =?

    Når du har installert Norge er den en del av "Europe", så du velger Norge/Europe om du skal fly i Norge. "Global" er ingen "region", dvs bare globalt forbedrede teksturer over hele verden. Så velg FTX Global om du skal fly utenfor Norge.

    "Hybrid" er ment for transkontineltale flighter, og er en slags "gyllen middelvei" mellom regioner. Den kan gi litt rar autogen og valg av bakketeksturer, anbefaler å ikke ha den aktivert.

     

    Og regner med at den EU Norway jeg lastet ned desember 2015 inneholder SP1? Eller hvordan kan jeg finne ut dette? at jeg har nyeste?

    I FTX Central, under Settings deretter Tools, finner du en funksjon som heter "Installed Products". Den genererer en liste over installerte FTX komponenter, med versjonsnummer.

  8. Mine 2 cent er at ved bruk av alias, og uten engang å måtte logge inn, så flyter ting fort ut.

     

    Tror det er et behov i tiden at vi må legge litt bånd på oss selv. Ikke alle som takler helt å alltid forholde seg korrekt til denne nye talerstolen den moderne teknikken har gitt oss.

     

    Det er vel gjengs oppfatning at det ikke er den som 'kødder' med en annen i et forum som skal bestemme hva den andre skal tåle. Å faktisk måtte logge inn (og kanskje til og med presentere seg med sitt eget navn), er kanskje det som gjør at man husker på akkurat det. Ikke fullt så farlig, men kanskje hindrer det også at man kommer i skade for å drite seg ut :)

     

    Og ja, det er jo ikke verre enn å svare ja på å lagre user/pass i browseren.

  9.  

    Litt uvant med detaljerte steinrøyser og tømmerstokker skylt opp fra havet. Men kanskje dette er mer en grafikk motor bedre tilpasset andre typer simulatorer? De virkelige fordelene ser man jo først helt nede på bakkenivå og ute i skauen. Men hildrande du for en detaljrikdom. Og ja, synes flyvebildene avslørte en relativt enkel flysimulering. Og ikke særlig mye aktivert antialiasing heller.

     

     

×
×
  • Opprett ny...