Gå til innhold

sigmund eriksen

Members
  • Innholdsteller

    217
  • Ble med

  • Siste besøk

Om sigmund eriksen

  • Bursdag 18. juni 1974

sigmund eriksen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. 3D skjerm er solgt, da gjenstår: 1) *Saitek X45 throttle og stick USB *FSX *FSX Acceleration Pack *Pilot In Command 737 (FS2004) *FS Global 2010 *Ultimate Traffic 2 *PMDG 737(You Have Control) bok *Star Wars Battlefront 2 *Star Wars Knights Of The Old Rebublic Dette selges kun samlet Kr:700,- Alt av utstyr er bare ubetydelig brukt og er i veldig bra stand. CD/DVD er ripefrie.
  2. USB rudder er solgt. Ny pakkepris: 1) *Saitek X45 throttle og stick USB *FSX *FSX Acceleration Pack *Pilot In Command 737 (FS2004) *FS Global 2010 *Ultimate Traffic 2 *PMDG 737(You Have Control) bok *Star Wars Battlefront 2 *Star Wars Knights Of The Old Rebublic Dette selges kun samlet Kr:700,- Alt av utstyr er bare ubetydelig brukt og er i veldig bra stand. CD/DVD er ripefrie. 2) 3D skjerm kr:1450.- Lengere ned i pris går jeg ikke.
  3. Pakke 2) Kr:1800.- Mitt siste bud!!!!!!!!!!!!
  4. Da min datamaskin har kjæsja for 100 gang, så har jeg nå kasta den på søpla. Og jeg blir nok å gå får bærbar pc heretter, i allefall en god stund. Så da har jeg en del utstyr/programvare til overs. 1) *CH Pro Rudder USB *Saitek X45 throttle og stick USB *FSX *FSX Acceleration Pack *Pilot In Command 737 *FS Global 2010 *Ultimate Traffic 2 *PMDG 737(You Have Control) bok *Star Wars Battlefront 2 *Star Wars Knights Of The Old Rebublic Dette selges kun samlet Kr:2100,- Alt av utstyr er bare ubetydelig brukt og fremstår nesten som nytt. 2) ViewSonic V3D241-WM 3D LED monitor, 10 mnd gammelt. Passer for AMD/ATI skjermkort. 3D brillene er koblet til skjermen via en liten kabel. Du må bruke DVI kabel når 3D funkjsonen skal brukes. Den har også HDMI inngang (1.3) Kr:2200.-
  5. Vet ikke om det er noen andre som har den samme erfaringa som meg. Får å få FSX til å kjøre mest mulig optimalt, så må jeg gjøre det uten DirectX 10 modus. Trodde meningen med DX10 var at ytelsen skulle bli så utrolig mye bedre med den aktivert. Slett arbeid fra Microsoft!!!!
  6. Det jeg håper på er at de lager en helt ny grafikk motor, som er 10 ganger så effektiv som fs er bygget på pr. dags dato. Min personlige mening om f.eks FSX er at den er utrolig krevende i forhold til hva man får igjen av visuell opplevelse. Har bygget meg en ny datamaskin i sommer og i forhold til den mengde med økte krefter i dataytelse, kunne jeg ikke notere samme økning i bruker opplevelse.
  7. Ja den må jeg teste neste gang jeg er i Stavanger. Men nå skal jeg først få FSX opp å kjøre skikkelig, må finne en tweak guide til den. Mine kunnskaper om FS er blitt litt rustne. Og FSX har jeg vært veldig lite bort i. Så det blir en del studering av den i tiden fremover. Ser frem til PMDG slipper sitt Boeing 737NG, da skal jeg ha den. Ariane sitt 737 fly skal jeg ikke ha siden de har et så trangsynt aktiveringssystem og er lite service vennlig.
  8. Hei folkens! Nå er det ca 4 år siden jeg gikk lei av FS. Men siden påsken, så har lysta begynt å komme tilbake til FS. Jeg pendler ca hver 10'ende dag med fly mellom Sørkjosen og Mo i Rana, og da jeg fikk sitte i cockpit på SAS sin Boeing maskin på turen fra Tromsø til Bodø og fra Bodø til Tromsø var det ingen vei tilbake. Leste her i forumet om den simulatoren som de har bygget i Stavanger (flymuseet), er det en fullmotion simulator? Mvh Sigmund Eriksen
  9. Hei:-) Er det noen der ute som har cd platen fra Microsoft med sp1 på? Er på utkikk etter den da den også inneholder alle oppdateringer til Win98,98se,Me og 2000. Har hatt den men har mista den. Hvis jeg ikke husker feil så var fargen på pappcoveret mest grønt og at det var en ekstra cd med som inneholdt en prøve versjon av et antivirus program. Venter spent på svar........ Mvh Sigmund Eriksen Tromsø
  10. Selger dette pent brukte kortet for 1600.- inkl.frakt. Ny pris var 4500,- ca oktober 2006. Selger denne pga av at jeg skal kjøpe meg et Asus EN8800GTS 512Mb kort, slik at jeg kan bruke DX10 siden jeg har Vista ultimate. Med mitt oppsett klarer jeg å få ca 6000 poeng i 3D mark06 Link: http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=269&model=1062&modelmenu=1
  11. Når jagerflyene lander bruker de hele flykroppen inkl.vingene til å bremse opp med.Derfor holder de nesa høyt oppe etter at de har landet,og flyet senker seg seg mer eller mindre selv ettersom farten avtar.
  12. Helt tullete dette med CO2 kvoter.En hver oppegående person kan vel tenke seg at man ikke kan kjøpe miljø med penger.Ta Petter Stordalen f.eks:Han liker jo se på selv som en miljøforkjemper,men så kommer dobbeltmoralen inn på banen ved at han og en kompanjong skaffer seg privatjet.Og så trur dem at ved å betale CO2 kvote til staten,betaler seg fri for forurensinga.Giften og CO2 gassen man sender ut i atmosfæren forsvinner ikke ved at man betaler penger staten.Det eneste som hjelper er at utslippene stoppes enkelt og greit.Ser ikke på meg selv som miljøforkjemper,jeg har bil og jeg forurenser,bare så det er sagt.
  13. Ja de har meget høy retroverdi de spillene.Skal skjekke ut sidene.Takk:-)
×
×
  • Opprett ny...