Gå til innhold

Reidar Johansen

Members
  • Innholdsteller

    12
  • Ble med

  • Siste besøk

Reidar Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Alle tiders! Nå får jeg til pene landinger! (Sånn går det når man er allergisk mot bruksanvisninger!...)
  2. Når jeg skal lande "de store" så savner jeg motorbrems og skikkelige luftbremser. Er det jeg som kløner eller har de (MS) virkelig ikke lagt inn dette i FS?
  3. Jeg er litt usikker på om mitt hovedkort har 4X AGP, men det er i allefall AGP slot der, for det stod det i "reklamen". Jeg har ikke kjøpt FS2000 ennå, fordi jeg ikke har mer enn 8Mb skjermkort (Ikke 3D). Det går litt sakte i FS98, men det går nå (Ned i 9-10 bilder/sek på Gardermoen på "Very Dense"). Et Banshee kort sier du? Snakker du da om 16Mb eller 32Mb AGP kort? Jeg har fint lite greie på dette dessverre, men jeg kjøper det du sier om å vente til kortene utvikles noe. Hva koster det, og hvilke modifikasjoner snakker du om??
  4. Jeg går rundt og tror at et GeForce256 kort er det beste å få kjøpt nå, men vet jo ikke da. Så hører jeg at det kommer et PRO kort så er "dobbelt så raskt". -Så skjønner jeg enda mindre.... Er det noen som har kjøpt GeForce256 som kan dele sine erfaringer med oss? (Min maskin: PII 400/64)Jeg mener, HVA SKJER EGENTLIG?? Hvor får jeg kjøpt det? I hyllene der jeg går står det i allefall ikke. -Og hva koster herligheten?
  5. Har prøvd et par ganger å fly online i MSN. -Ble fort lei av å fly over Chicago og San Franscisco med amerikanske fjortiser som ikke en gang kan skrive engelsk! Er det noen andre steder på WWW hvor jeg kan fly online, gjerne med noen i Norge i NORWAY 98? Hilsen Reidar
  6. Jeg har en P-II 400 m/64MB minne og en toppers 17" skjerm. Skjermkortet er primitivt, og jeg vil oppgradere. Det går i FS98, men kan hende jeg skaffer andre simmere. Så folkens, har dere greie på hvilket skjermkort jeg bør velge til mitt bruk?
  7. Hvis du har kalibrert joy stick'en, så ser jeg bare en grunn til at flyet trekker til venstre for deg -> DET SKAL VÆRE SÅNN! Rotasjonen på propellen forårsaker dette. Tenk deg stempelmotorer på inntil 2000 HK som drar propellen rundt, dét er moment det! Spesielt en-motors jagerfly à la P-51 Mustang gjør dette i virkeligheten. Det må kompenseres med mot-ror. Selvfølgelig kan det være noe feil hos deg. Jeg stusser litt på at problemet er merkbart i luften også. Jeg merker det bare på bakken.
  8. Jeg har en Pentium II-400 med 64 Mb SDRAM. Skjermen er en god Panasonic PF70 17". Skjermkortet er et (elendig?) 8Mb kort som fulgte med maskinen. Jeg vil kjøpe et 3D kort for å få mer utbytte av flygingen, men ingen av omtalene nevner FS med et ord. Er det noen som har erfaringer å dele med meg/oss? Får jeg noe igjen for å kjøpe "værsting-kort" til 2500.- ? Eller er det ingen/liten forskjell på middels bra kort til 13-1400.- kroner og de dyrere?? Hvilke kort har dere innstallert, og hvilken forskjell gjorde de?
×
×
  • Opprett ny...