Gå til innhold

tomkrist

Members
  • Innholdsteller

    503
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av tomkrist

  1. Tusen Takk Henrik , skal prøve dette og se om dette fikser mitt lille problem:))
  2. Jeg tror det er en bugs ute å går. Nå, jeg snakker om å sette panelet på Ils mode(ikke arc mode), ingen autopilot.Jeg har ikke programert noen ruter heller. Grunnen er at jeg enkelt og greit vil ta av, svinge og lande igjen. Som en slags trening. Jeg går på fmc og stiller rad/nav til f.eks 110.30 som er innflyging frekvensen til Værnes. Så sier noen at denne skal stilles automatisk på crs, men nei, det gjør den ikke. Den står fortsatt på 0 grader. På alle andre fly kan jeg skrive inn course manuelt, f.eks 086 som er rett for værnes . Men det kan du ikke på fenix, du må først skrive inn en b og så coursen, f.eks b086. Når jeg gjør dette kutter den ut ilsen. Så, det jeg gjør er å lande med feil course, altså at jeg ikke stiller denne inn. Det kan hende at det fungerer 100% ved planlagt ruter på fmc med departure og arrive, men manuelt, uten disse, fungerer det iallefall ikke hos meg. Dette fungerer på alle andre flyene jeg har.
  3. Okey folkens, ett spørsmål. Jeg er vant med å alltid lande flyene manuelt med ils. Så , når jeg nærmer meg flyplassen switcher jeg til "ils mode" slik at ils vises. Jeg stiller inn på rad/nav ils frekvensen på fmc. Så langt fungerer alt. Men, når jeg skal skrive inn coursen så får jeg ett format error. Fant etterhvert at jeg kunne skrive f.eks b090 (for bodø). Men når jeg er i Trondheim og skriver inn b266 vil ikke coursen sette seg slik den skal. Så problemet er altså å få course rett slik at jeg får korrekt innflyving. Dette er jo egentlig elementært hvor alle de andre flyene støtter at du bare skriver inn f.eks 090 eller 270. Hvorfor skal Fenix kødde dette til? På pmdg fungerer dette 100%, enkelt og greit.
  4. Ok, i beskrivelsen av den videoen skriver han at det kan hende fligtplans legger seg i secondary flightplan. Det står hvordan du skulle få den inn og voila, nå fungerer det 100% her. Jeg hadde ikke gjort en feil men den hadde på en eller annen måte kommet inn som secondary flight plan istedet for primary. Grubla endel på denne ja. Da gjenstår det bare å lære mere. Har nesten ikke hatt tid til å fly når jeg må bruke mestparten av den på fmc hehe og sette den opp, men det hjelper på. Fantastisk addon!
  5. Jeg sliter med å få simbrief til å fungere med fmc. Så, slik gjør jeg det: Jeg lager en flyrute på simbrief og overfører denne til paden i A320en. Alt vel og bra. Jeg trykker så init og velger init req for å overføre data til fmc men her skjer det ingenting. Jeg får ikke frem noe som helst eller waypoints fra simbrief. Det jeg har gjort er å legge waypoints inn manuelt samt legge inn vekt fra pad til fmc men det er jo litt tungvindt:)
  6. Jeg gikk for Bijan season pack 4 v7.1 kjøpt på sim marked. Denne kommer nå med en lettere installasjonssystem som gjør at man slipper å kopiere mapper og greier selv. På simmarked er det linket til en youtube film som viser hvordan den skal installeres, legger med linken her siden det er viktig å gjøre det som står der.Etter installasjon synes jeg det ser bedre ut. Om man velger auto season install vil flysimulatoren oppdatere sessongene for hver 45 dag. Nå ser jeg grantrær og furutrær, ser mere realistisk ut. husk: Dette korrigerer ikke noe med is i fjorder. Jeg prøvde å vente til asobo selv skulle komme med sine seasons men dette ser ut til å ta sin tid. Derfor kjøpte jeg denne. Om det skulle komme en oppdatering så velger jeg bare å resette bijan season til defaulth igjen. Enkelt og greit.
  7. I påvente av sesongbasert landskap dukket denne opp idag. Har ikke fått installert ennu men skal gi forandringer basert på hvilken tid man flyr på. Vår, sommer, høst og vinter. Man kan velge dynamisk slik at dette forandres jevnt over. Har hatt rex weather force og er veldig fornøyd med denne da default ofte svikte. Noen som har testet denne eller vet om dette krever mere pc? https://rexsimulations.com/accuseason.html
  8. Begynner å bli lei simmen. Man bruker mere tid på å fikse ting som var i orden før patchen, enn å faktisk fly. Helt latterlig hele greia. Kjøpte crj 900/100 som fungerte utmerket før patch. Etter patch kom det ganske raskt en oppdatering, men denne plages jeg med å få installert. Dermed fungerer den ikke. Slik skjer hver eneste patch og masse rot og tull. Finnes det en måte å boote opp på med sikkerhetsmodus? Denne kommer kun når simmen crasher. Jeg har to ganger før installert oppdateringer i sikkerhetsmodus, noe som ser ut til å fungere. Men kan man komme dit manuelt?
  9. Jaja, ser ut som microsoft ikke lar meg installere oppdateringen som kom. Den går i en sirkel. Viser meg ut til windows store. Der kan jeg ikke oppdatere. Jaja, fra en simulator som virket , til nada. Ærlig talt....er dette virkelig seriøst? Jeg begynner å bli lei problemene de innfører, stadig vekk.
  10. boy oh boy....vet ikke hva jeg skal si...jeg ble ikke imponert,for å si det mildt. Verdt det til den prisen? Nope.
  11. Kjøpte værnes via store microsoft. Men får ikke oppdatert den. Den ligger ikke i biblioteket der man kan oppdatere. Vigra ligger der. Noen som vet hvorfor ?
  12. Fant ikke værnes flyplass i min content manager side. Men den er på simulatoren fortsatt. Såg at det ikke stod owned på denne, slik det har gjort før. Det jeg har merket etter oppdateringen. Var muligens litt kjappere å hente inn og?
  13. Har installert den mod for a32nx. Spennende å teste det ut. Men, når en ny patch kommer. Holder det å fjerne den mappen jeg kopierte inn for å få defaulth flyet,ifall de skulle ha fikset det?:)
  14. jepp , var å fløy her på rognan og la merke til bølger på havet også,hehe:)
  15. Ok, så kom over dette på steam som skal fungere: https://steamcommunity.com/app/1250410/discussions/0/2949251578277490546/?fbclid=IwAR3tMXkVnj8Fu7gaEmSHJ-58WDY7vrSrHnpctc9m2qAexS4ZCJirrvn2ULE&ctp=2 Her står det at man kan sette sensitivity selv i en fil. Problemet mitt er å finne den og vite hvilket program jeg kan editere den med? Det står sist på siden at man kan finne filene i windowsapp, men denne får jeg ikke tilgang til på min pc. Noen som er litt bedre enn meg til å finne ut av det? Slik det er nå kan jeg ikke kjøre simulatoren pga sensitivity innstillingene.
  16. helsiken at man ikke kan kontrollere sensitivity...i alle dager...
  17. Vi skulle jo ha samlet oss til en "events",hehe...:) Fly i formasjon ,kansje ei helg?:)
  18. Da vet jeg hva som skjedde på Søndagen. Prøvde akkurat det samme Hehe, jaja, nei det er endel bugs å rette opp i for Microsoft. Det jeg er redd for, med tanke på hvordan de utfører oppdateringene sine håper jeg de ikke lager nye når neste oppdatering kommer. Microsoft er jo kjent at for hver 30 feil de retter opp, innfører de 20 nye.
  19. Sitter og ser over en ny joystick jeg skal kjøpe. Finnes det en som er enkelt å sette opp for fs2020 som noen her kan anbefale og vet fungerer 100% ?:) Skal kun ha stikka. Må være inkludert gasspedal på den. Noen som har prøvd Thrustmaster Flight Hotas 4 og funker denne problemfritt?:)
  20. jepp, atc er nesten ubrukelig slik den er nå. Masse bugs, lagde nettopp en tråd om dette:)
  21. To landinger idag, to krasj pga andre spillere i nærheten lol. Joda, man kan slå av online flyving. Atc tar ikke hensyn til dette og kontrollerer overhodet ikke luftrommet tatt i betrakning av alle som flyr online. Siste var irriterende da jeg hadde en vanskelig innflyging til værnes. Problemet var da ett fly stod midt på banen og vel, det skjedde det som måtte skje. Noen ganger mister jeg lyden til atc. Irriterende. Noen ganger fungerer ikke atc i det hele tatt. Den bare stopper opp. Noen ganger, akkurat som fsx begynner atc å gi rare altituder til ai fly. F.eks hopper fra 11000 foot , til 5200, til 4800 hvorpå den hoppet opp til 6000 foot igjen og tilbake til 11000:) Mye å fikse men det blir vel forbedret etterhvert.
  22. Kommandoen står under beskrivelsen av filmen. Her er den: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
  23. Huff og huff...Værnes flyplass var jo begredelig. Ikke engang gate der. Mo og Mosjøen har dette men ikke værnes? Der ble jeg råskuffet. Håper inderlig det blir fikset, bruker den flyplassen mye. Trondheim var ellers helt ok. Jaggu meg nydelig grafikk etter at man tar av fra 27 her. Men som sagt, skuffet over selve flyplassen. Hva synes dere?
×
×
  • Opprett ny...