Gå til innhold

Kjetil Olsen

Members
  • Innholdsteller

    351
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Kjetil Olsen

  1. Høres spennende ut det. Skulle i alle fall være sentralt nok. I alle fall de som kommer med toget. Hærland...? Har du flyttet?
  2. Da får jeg bli stedfortreder for deg, Truls. Tenkte meg en liten tur på Peppes.
  3. Trodde pingla skulle fly knifeedge gjennom hullet jeg... Neida, ganske imponerende dette. Tror du skal ha fløyet litt før du tar denne manøveren.
  4. Da ser det ut som om jeg kan være med også. Kommer til å få klippekort i 2. etasje vi nå.
  5. Jeg er sjokkert over sikkerheten på det flystevnet, utrolig at en tilskuer bare kunne hoppe frem å ta flyet. Ikke var han noe flink til å fly heller. Men landingen var ikke så ille da.
  6. Et lan må vi få til. En som var der i går har sikkert både plass, og det vi trenger for å koble oss sammen. Eller? Hvis ikke så kan vi sikkert låne undervisningsbygget på jobben min. Det er vel bare å prate litt rundt det, så finner vi ut når og hvor. Kanskje det kommer folk fra andre steder også.
  7. Takk for en hyggelig kveld. Artig å treffe nye entusiaster. Neste gang så skal jeg ikke jobbe, og jeg skal ikke stikke fra regninga... Ble litt stress et lite øyeblikk, men det gikk bra med gamlemor.
  8. Det er vel bare å bli enige om en dato det. Jeg kunne i alle fall tenkt meg å komme.
  9. Utrolig landing. Gutta holder hodet kaldt.
  10. Det var en hyggelig ankomst. Velkommen til oss.
  11. Fine bilder. Simmen ser ut til å være et spennende prosjekt. Sindre; du ser litt konsentrert ut?
  12. Litt usikker på teorien til Clamer ( ). Tror ikke Bart`n landet flyet selv heller. Han "holdt" i stikka når de landet. Omtrent som å bli leiet av mamma første skoledagen. Men jeg synes han er en tøffing, og han han hadde vist stor interesse for "faget". Det synes jeg er betryggende. Bedre at han dro for å kikke på sakene, enn om at en haug med kvinnfolk skulle gjort det. (Bare i tilfelle, så er dette skrevet med en god porsjon ironi)
  13. Jeg kunne også veldig gjerne tenke meg å se de bildene. Spesiellt når jeg misstenker at det er detaljebilder du har liggende.
  14. Dette var hyggelige nyheter. Jeg hadde en anelse om at dette kom til å ende godt. Gleder meg til å se hva du greier å få frem. Vis dem at du er den fremste grafikk-guruen i FS miljøet i Norge. Lykke til, og gratulerer så mye. Jeg ble så glad på dine vegne, at jeg like godt slenger på et bilde av grafikk-guiden din i praksis. (Ikke den siste... ) [image]http://i2.photobucket.com/albums/y15/kjetilo/Starfighter_3.jpg[/image]
  15. Dette ordner seg, Tom. Det er fort gjort å gjøre en feil, når man vil være snill å hjelpe andre. Dette håper og tror jeg F1 forstår.
  16. Jeg greier ikke å bestemme meg for hvilket av disse flyene som er min favoritt. Begge er så usannsynlig pene. [image]http://i2.photobucket.com/albums/y15/kjetilo/spitfire7.jpg[/image] [image]http://i2.photobucket.com/albums/y15/kjetilo/F86_N86FSpass2.jpg[/image]
  17. Fikk 16. Ser jeg er dårligst til nå...
  18. Selvfølgelig er det derfor du setter det i anførselstegn. Det tenkte jeg ikke over.
  19. Fint fly, men jeg tror det er som Fredrik sier. En Spanskbygget "Pelikan". Ser i alle fall ut slik på det voldsomme underbittet.
×
×
  • Opprett ny...