Gå til innhold

Karl Johan Sjøen

Members
  • Innholdsteller

    108
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Karl Johan Sjøen

  • Bursdag 30. nov. 3

Karl Johan Sjøen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har ikke testet det ut selv, men på side 243 i manualen står det om "flight plan menu" siden i cdu'en. Der skal man kunne sette om aktiv flightplan skal hoppe automatisk eller manuelt til neste steerpoint. Vil tro Fredrik har rett og at du har slippet "pickle"-knappen litt for fort. Det skal være mulig å reset'e en "hung" bombe. Står litt om prosedyren på side 285 i manualen under "Inventory Page Common Uses". Dersom det er en "smart" bombe som gbu-31/38, kan det være du ikke får slippe den selv om du har kjørt en reset på stasjonen. Litt usikker om det er en bug, realistisk ting, eller feil jeg gjør (holder i grunn en knapp på det siste alternativet :whistle: )
  2. Litt MP i løpet av helgen. Her er noen bilder (trykk på dem for større utgave) fra et mission hvor vi skulle ta ut en konvoi bestående av en blanding av T-80, BMP-3 og BTR-80. Konvoien hadde en SA-15 Gauntlet (9K331 Tor-M1) og et par SA-19 Grison (2S6M Tunguska M) som forsvar mot oss. Et par ytterst kapable våpensystem. Her har konvoien har spredt seg på begge sider av veien etter de oppdaget vi angrep dem. SA-15 har her stoppet opp for å kunne sende avgårde noen missiler. En T-80 passere. Kort tid etter flyttet SA-15'en seg litt lenger opp vien sammen med en Tunguska SA-15'en er forøvrig en farlig sak. Her er et par bilder som viser Audun som blir skutt ned. Han trenger ikke være flau siden SA-15'en skjøt oss ned alle sammen... flere ganger... Etter vi hadde lært oss å holde oss godt over 20 000 ft for å unngå SA-15'en så fikk vi tatt den ut med et par bomber. Fikk gjort det samme med et par Tunguska. Da ble alt så mye lettere og vi klarte å rydde opp i konvoien.
  3. ...og enda flere bilder... Et par bilder høyt over Nevada: Et par bilder noe lavere over Nevada (tror dette var Eivind?): Stolt som bare det da jeg klarte ta 3x BTR-something med en GBU-12 bombe: Litt senere var jeg vitne til en rekke med BMP-3(?) som skjøt etter Audun: Audun angriper noen tanks: Linselus Audun prøver å refuel'e:
  4. Litt flere bilder fra diverse mp-sessions. Blanding av Beta1 & Beta2. Trykk på bildene for større utgave. Alltid gøy med litt formasjonsflyving Hele fly før oppdrag: Litt mer hullete fly etter oppdrag: Skadesystemet i sim'en er uhyre bra. Audun angriper noen båter:
  5. ...ok siste post. Vil bare vise hvordan ArmA2 ser ut i skumringen. Syns de har klart å få til lyset veldig bra.
  6. Kamuflasje som virker ypperlig i skog Eivind har her utrolig flaks. Skuddet traff der han nettopp rullet bort fra Av og til blir den mentale belastningen for stor slik at man "klikker" I Arrowhead følgte det med M110 riflen. Ypperlig til "medium range". Audun i nærkamp. Tror det var noen på andre siden av buskene. Tror dette også var Audun. Litt skada denne gangen. Linselusen Audun igjen (?). Legg merke til at en kule slår inn i steingarden ved siden av:) Tror det ble nevnt litt lenger oppe i diskusjonen. Det er mulig å gå inn i flesteparten av bygningene på de nye kartene i Arrowhead.
  7. Masse andre kjøretøy å leke seg med. Som regel blir helikopterene våre ødelagt i løpet av et oppdrag. Derfor ender vi opp med å måtte "rekvirere" sivile kjøretøy for å komme oss hjem: Utrolig mange militære kjøretøy også. Har ikke så mange bilder av dem. Her er i det minste et fra en trafikkulykke.
  8. Et par bilder som viser noe av de nye tingene som kom med i Arrowhead addon'et. Diverse våpen har fått IR-sikter. Og det er ikke ren juks som i de fleste andre spill. Dvs. at alle folk/kjøretøy lyser opp. Her er det faktisk slik at dersom et kjøretøy stopper så vil motor/hjul bli kjølige slik at de ikke vises så godt. Nå virker laser siktene.
  9. Bryter inn og "stjeler" diskusjonstråden til Audun. Ikke fullstendig tyveri da, siden han er på enkelte av bildene. Starter med noen bilder av diverse helikoptere. Er tross alt et FS forum (trykk på bildene for å se dem i full størrelse). Her har jeg knipset en Hind. Normalt ville dette synet fått meg til å krype under en stein, men i dette tilfellet tror jeg faktisk at Eivind hadde klart å stjele et fra fienden. Diverse bilder av en UH-1Y til USMC. UH-60 Black Hawk Chinook Er ganske mange andre ting å fly: AH-1W(?) Cobra, AH-64D Apache Longbow, MV-22, AH/UH-6, Hokum, Mil-17, og mye annet jeg ikke kommer på. +en del fly.
  10. SU-27T er et interessant fly. Masse rart som kan henges under vingene. Her er siktesystemet låst på en bropilar Missile awaaay ...nærmer seg... går bra dette... ...og så var det en gjentakelse av det jeg er best på i FC2... ...har masse trening etter hvert på å komme meg ut også... Jaja, får jo tid til å rekognosere litt når man henger i silken. Traff broen ser jeg. Su-33 er skummel. På en positiv måte :grin: Planen var å snike meg bak en flight på fire Su-25 fra Georgia. Gikk egentlig veldig bra. Eneste tabben (bortsett fra at jeg satt i cockpit'en) var at farten var en smuuule for høy. Her prøver jeg desperat å bremse farten. Klarte å bremse farten... ETTER jeg hadde passert flight'en. Kan sverge på jeg hørte en rå latter fra Su-25 pilotene. En av dem sendte en gave i form av en R-60 (eller R-73?). Flaming Cliffs 2 anbefales! Spesielt dersom du liker å hoppe i fallskjerm!
  11. Invisterte i Flaming Cliffs 2 som kom ut for ikke så lenge siden, må si meg veldig fornøyd Her er et par bilder fra diverse flights nå i påsken. Trykk på bildene for å komme til google picasa og se orginal størrelse ( Link til mitt Flaming Cliffs 2 album) Fra første test flight i Su-27 Flanker. Fikk ikke med meg at wingman'en også ville lande før på final da jeg hørte en skummel brumle lyd på høyre side av meg. Begge overlevede landingen, men måtte skifte undertøy :grin: MIG-29S (Fulcrum-C). Småfrekk liten sak. Her sender jeg avgårde en R-77 mot en Tyrkisk F-16... ...som prøver å stikke av :whistle: ...uten å klare det :grin: Etter et par utsøkte bevegelser på stikka (les: flaks) klarte jeg jaggu meg å få ned wingman også Fullt så eplekjekk var jeg ikke kort tid etter når følgende hendte: Heldigvis er det jo både rakett og paraply i kontorstolen, så det gikk jo på et vis. Var litt småflau da jeg på replay'en fant ut jeg var skutt ned av en Hellfire fra en AH-1W Cobra. Jeg hadde tilfeldigvis sirklet rundt Cobra'en og den skjøt 3-4 missiler før den traff...
  12. I tillegg til å sette av dagene i kalenderen noterer jeg: "husk solkrem" Angret bittert på det etter sist show på sola...
  13. Det kommer et tillegg til LockOn om noen måneder: Black Shark. Som tittelen forteller så får man altså fly Ka-50.
×
×
  • Opprett ny...