Gå til innhold

Jan R. Storelvmo

Administrators
  • Innholdsteller

    4 293
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    135

Alt skrevet av Jan R. Storelvmo

  1. Det er vel en form for DRM beskyttelse. Kjøp derfor aldri fly fra marketplace, men direkte fra produsenten (selv om det er lettvint med marketplace). Da støtter du også produsenten bedre ved at dem slipper å betale prosenter av salget til Microsoft.
  2. Bruk dronekameraet (husker ikke i farten om det var det det het). Da kan du bevege det fritt rundt om på flyplassen. Også i høyde. Klikk på kamera ikonet øverst i verktøylinjen i simulatoren.
  3. Om jeg ikke tar helt feil er fly kjøpt på markedsplassen kryptert. Med andre ord får du ikke redigert noe som helst. En av bakdelene ved å kjøpe fra markedsplassen. Kjøp alltid direkte fra utvikler. Men callsign skal du vel kunne endre direkte i simulatoren der du velger fly?
  4. Jeg var i FlyViking, ikke Widerøe. Mosjøen fløy vi aldri til og har dessverre aldri vært på den flyplassen med GA heller så jeg har nok ikke så mye fornuftig å komme med Men circling lights er ganske viktig, spesielt i dårlig sikt.
  5. ATC i MSFS har såpass mye bugs og issues at den bruker jeg aldri. Forhåpentligvis blir ting bedre i MSFS2024. Asobo har iallfall lovet en stor overhaling av ATC så det er lov å håpe.
  6. Ja, må se hva jeg får tid til etter hvert. Er ganske opptatt frem mot våren. I første omgang har jeg en hel liste over andre ting jeg skal fikse først. Tenkte også å få inn bedre aerial som dekker flyplassen i høyere oppløsning. Noen som vet hvordan mulighetene er for å bruke f.eks Norge i bilder eller lignende kilder?
  7. Tusen takk for det! Er primært terminal bygningen samt tårnet som trenger bedre teksturer samt vinduer av glass. Gjerne gjennomsiktig da ankomst terminalen også er modellert innvendig. Iallfall veldig basic. Kunne også trengt et par av de militære bygningene på militærsiden. Det er dog primært store hangarer men enkle bygninger. Skal ta litt bilder når jeg kommer så langt som kan brukes som teksturer.
  8. Jeg har vært i kontakt med Augustin Winther som laget en fantastisk bra versjon av Bardufoss Lufthavn (ENDU) for noen år siden. Han ønsket ikke lengre å oppdatere flyplassen så etter å ha kontaktet han var jeg så heldig å få prosjekt filene så jeg kan videreutvikle flyplassen. I første omgang er det noen bygninger og slikt som trenger bedre teksturer samt kanskje lage noen nye bygninger. I tillegg skal jeg få rettet opp et par småting samt få på plass mer detaljer. Nå er jeg såpass heldig å fly i Bardufoss flyklubb så jeg har tilgang til airside på flyplassen og bor ikke så alt for langt unna. Når det er sagt så har jeg ingen kompetanse på 3D modellering og mangler også litt erfaring med flyplass utvikling (men jeg er likevel ikke helt "grønn"). Derfor søker jeg etter folk som kunne vært interessert i å hjelpe til med å forbedre denne flyplassen. Dette blir selvsagt et freeware prosjekt. Alt av ferdigheter er av interesse, men primært folk som kan 3D modellering.
  9. Majestic kjører egen fysikk motor i likhet med A2A, så dem er ikke avhengig av MSFS.
  10. DA-42 fra Cows er det beste GA flyet som har blitt lansert siden A2A sin Comanche etter min mening. Anbefales for alle som liker GA! En virkelig positiv overraskelse.
  11. Den er under utvikling (Majestic sin Q400), men ting tar tid.
  12. Ja, det er ingen optimal løsning. Ser nå at det definitivt har blitt bedre med tanke på overfrosne innsjøer og fjorder, men nå er problematikken at vann som normalt sett skal være isbelagt nå er åpne. Gjelder masse fjellvann og større innsjøer. Må nok en annen metode på plass for en optimal løsning.
  13. * korrigert tittelen. A319 og A321. A320 finnes allerede.
  14. https://forums.flightsimulator.com/t/sim-update-15-beta-release-notes-pc-1-37-2-0-xbox-1-37-3-0-february-14-2024/629823 Nok en oppdatering uten det helt store, men kommer med noen nye ting som har med ground physics å gjøre. Ellers småfiks/forbedringer på avionikk og default fly.
  15. Star Wars ja. Er vel Dune du tenker på. Skjønner heller ikke helt greia med den.
  16. Se innlegget til @MagTvei Ellers finner du det meste på nettet fra kilder som f.eks Youtube.
×
×
  • Opprett ny...