Gå til innhold

Jan Reidar Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  3 952
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  108

Alt skrevet av Jan Reidar Storelvmo

 1. Performance som blir dårligere over tid er et kjent problem i simmen som ikke er fikset enda. Om dette er årsaken i ditt tilfelle er vanskelig å si. Ville kanskje prøvd å justere ned litt på innstillingene i første omgang. Lag er jo et tegn på at hardware sliter med å henge med.
 2. Er en bra maskin dette her. Eneste grunnen til at den er parkert hos meg er at elevator er alt for lite effektiv. Trenger sånn 50% utslag bare for å få den i lufta. Ellers er det problemer med alt for lite elevator authority både i sving og under landing. Motorsetting virker å ha liten til ingen effekt på elevator. I virkeligheten når du ligger level og drar av motor så skal du få en ganske markant pitch down. Det skjer ikke i det hele tatt her. Samme problemer gjelder også Warrior. Under avgang skal du ikke trenge rare stikke trekket for å få maskinen i lufta. For å teste så hadde jeg over 90 knop før maskinen løftet seg av seg selv, så her er noe som ikke helt stemmer. Samme gjelder også Milviz 310. Foruten om dette så er systemer og resten veldig fint simulert med egen pad osv. Men dette med elevator må justeres hva enn det er som er problemet. Default flyene i MSFS oppfører seg ikke sånn. Ellers flott arbeid med livery og teksturer av @Gunnar van der Meeren
 3. Gleder meg som en unge til å få A2A i MSFS Håper at C-182 er neste. Gjerne en C-182T også (turbocharged).
 4. Ja, jeg håper bare dem får fikset alt av bugs inntil da. Hvis ikke håper jeg inderlig at dem utsetter lanseringen til dem har en stabil og solid oppdatering. Siste beta raserte performance. I tillegg er det en del bugs som fortsatt ikke er fikset, så det begynner å bli dårlig med tid siden offisiell lansering er knappe 2 uker unna.
 5. Du må inn i xbox insider appen og melde deg ut der om jeg ikke husker feil. Det gjør du når offisiell versjon er lansert.
 6. Det høres dyrt ut om du skal ha egne skjermer for PFD, MFD, navigraph osv. Selv bruker jeg en ipad for å ha kart på ved siden av meg når jeg flyr. Siden jeg flyr flere ulike flytyper så blir det for min del bare urealistisk med en masse skjermer og hardware oppsett som ikke står i stil med flytypen jeg flyr. Det eneste jeg bruker er Honeycomb A og B. Om du likevel skal ha flere skjermer blir nok de billigste ipadene eller android brettene det billigste alternativet vil jeg tro.
 7. Som det står i listen over her så er det 34 kamera og lyd effekter. Altså den simulerer ingenting. Hverken ground effect eller turbulens. At du merker forskjell i turbulens og ground effekt er nok sannsynligvis bare en kombinasjon av forbedrede kamera effekter og litt innbildning...ikke for å være frekk altså Om du har beta av Sim update 10 inne så inneholder den en rekke forbedringer på flere områder, blant annet mekanisk turbulens og mye annet. Så er nok der forskjellen ligger.
 8. Ganske så ok pris ja, men har null interesse for 600 maskinen. Blir nok heller å gå for 800 maskinen som kommer i midten av august (kanskje).
 9. FSRealistic simulerer ingenting annet enn lyder og kamera shake. Den gjør ingenting med ground effect, da dette er noe som simuleres av simulatoren. Har ikke flydd denne på en stund, men skal ta en ny test tur med den.
 10. Ja, det var rart. Kanskje dem har oppdatert den som ikke jeg har fått med meg? Dette her var med lanserings versjonen. Har ikke flydd den på en god stund da det er CJ4 det går i akkurat nå.
 11. Nå er det en stund siden jeg fløy den siden det går mest i CJ4 for øyeblikket, men det var den største utfordringen. Den blir veldig sensitiv i pitch i typisk landings konfigurasjon, med hjulene ute og full flaps. Og så smeller du nedpå under landing. Helt håpløst å få til fine landinger med denne her. Utover det er det definitivt et av de beste GA flyene som er sluppet så langt.
 12. Flotte bilder! Det eneste som irriterer meg med 310en fra milviz er ustabilitet i pitch på lave hastigheter samt at den er nærmest komplett umulig å få til en bra landing med. Er jo lavvinget fly, så du skal få ganske mye ground effect under landing. Føles mer som jeg krasjer enn lander hver gang. Men det er det eneste negative jeg har å si om den. Håper det kommer en oppdatering snart. Kan ikke tenke meg at jeg er den eneste som har påpekt dette her.
 13. Hos meg fikk jeg økning med over 10+ fps med DX12 og DLSS aktivert (balanced). Eneste problemet med DLSS for øyeblikket er at en bug forårsaker blurry instrumenter, men regner med det blir fikset i neste oppdatering som kanskje kommer i slutten av uka eller neste. Hardwaren din burde ikke gi deg CTD med mindre det er noe fysisk galt med den. Så det skal ikke ha annen innvirkning enn på ytelsen.
 14. Er bare å kopiere alt innholdet over til et annet sted på harddisken. Ikke verre enn det. Så flytter du bare tilbake igjen når du trenger alt.
 15. Enda litt bugs i denne her, men CTD har jeg ikke opplevd på flere måneder. Dog er det mye av addons som ikke er kompatibelt med betaen, så det kan være verdt å tømme community mappa. Vil tro det vil fikse problemet ditt med CTD.
 16. Ja, meget bra jobbet av Working Title! Eneste som irriterer meg er at det fortsatt ikke går an å åpne dører og bagasjeluker.
 17. Q400 er en fin maskin å fly, men den funker dårlig på kortbane nettet. Jeg tror nok dessverre vi må vente en stund da Majestic i all hovedsak er en enmannsbedrift.
 18. Majestic jobber med Q400 til MSFS. Dog vil det nok ta sin tid før den kommer
 19. Hovedproblemet med dette flyet her er jo at det totalt mangler dybde i systemer (som i all hovedsak er veldig enkle). I tillegg er det en del forbedringspotensialer med flymodellen, spesielt propelldrag som er helt fraværende (bort med usynlige spoilers) samt at beta range er helt ute å kjøre. Så er det lyden da, der man må kjøpe "lydfiks" fra en 3. parts leverandør for å få bra. Helt ærlig håper jeg at Sim Works eller andre som leverer kvalitet kan lage en Twin Otter. Det hadde vært noe
 20. Normalt sett så flyr du en missed approach prosedyre som står på approach kartet og så blir du tatt inn for ny approach av ATC når du er klar. Nå har jeg aldri prøvd FS Hud, så aner ikke hvordan det fungerer der. Enkelte flyplasser har statiske AI fly som styres av scenery og ikke selve simmen. Da vil du kunne få slike problemer med at gaten allikevel er opptatt. Ofte kan dette slås av i et eget konfigurasjonsprogram i flyplass sceneriet.
 21. Jeg vil ikke anbefale å legge inn betaen med mindre du har veldig lyst å være beta tester Er en del nye ting i betaen, men noe av det trenger litt justering. Vent heller til 23. august når oppdateringen slippes offisielt. Da slipper du potensielt problemer.
 22. Nei, det spørs det. Får komme deg over på MSFS
 23. Kjører DX12 jeg også, men det eneste er at DLSS sammen med DX12 gir blurry instrumenter. Regner med det kommer en fiks om ikke så lenge.
×
×
 • Opprett ny...