Gå til innhold

Jan Reidar Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  4 064
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  123

Alt skrevet av Jan Reidar Storelvmo

 1. Navigraph kommer vel nå (om de ikke allerede har gjort det) med VFR kart i Jeppesen format. Ellers er VFR kartet som følger med i simmen en del forbedret siden 2020. Nå kan du blant annet hente ut metar og slikt samt finne frekvenser for navaids osv. Det kartet du linker til har ikke vært oppdatert på en stund, så aner ikke om det virker nå. Vet ikke hva du mener med at exe filen ikke fungerer, men du må laste ned fra github og følge instrukser som følger med zip filen.
 2. Venter på reviews før jeg bestemmer meg. Akkurat nå er jeg inne i en DCS bølge og flyr lite sivilt annet enn helikopter i XP.
 3. Synd at det ligger mellom linjene at dette her kommer til å ta laaang tid. Men Dash 8 serien i Majestic kvalitet er veldig etterlengtet.
 4. Fullført. Anbefaler alle sammen å ta denne. Resultatene får vi i midten av desember.
 5. Har prøvd den, men den fikser ikke vann fysikk. Heller ikke manglende respons på leaning av motor. Har også problemer med ALT HOLD med Autopilot. Den vil ikke holde høyden jeg har satt.
 6. Noen av effektene er greie å ha, men når det kommer til lydene så er mye bare irriterende. Som nysing og klapping etter landing. Eller skriking om du gjør noe som kanskje er litt ubehagelig for passasjerer. En helt grei addon, men jeg tror at for min del ville jeg brukt 28 dollar på noe annet. Lydopplevelsen blir ikke noe bedre. Men du får en del effekter og tilleggs lyder som ikke følger med i PMDG.
 7. Aerodynamikken for helikopter trenger nok litt justeringer her og der i MSFS, men det er en solid start det dem har fått til så langt. I tillegg er det en del bugs på de helikoptrene som fulgte med Anniversary Edition, spesielt B407 som er mer eller mindre ubrukelig. Om du har lyst å fly en skikkelig B407 så kan jeg anbefale Dreamfoil B407 til XP11/12.
 8. Helikopter krever en del trening, spesielt hover. I tillegg må du skjønne hvordan aerodynamikk etc fungerer på et helikopter. Ellers må du ha helikopter kontrollere om du skal få skikkelig utbytte. En enkel joystick i plast fungerer ikke optimalt. De beste simulatorene for helikopter per dags dato er uten tvil XP12 og DCS.
 9. Bell 407 har alt for mye bugs til at jeg gidder å fly det. Cabrien er uten tvil det beste helikopteret. Er en solid start med helikopter støtten, men vi er ikke helt på XP12 eller DCS nivå enda. Alt for stabilt samt at cyclic har alt for lav sensitivitet samt en rekke andre småting. Et par oppdateringer til så kanskje.
 10. Synes det generelt var mye småbugs og issues med flyene og helikoptrene som kom. Flere var jo mer eller mindre ubrukelig. Beste så langt tror jeg at jeg vil si er Beaver som er laget av Blackbird (tidligere Milviz). Grunnen er blant annet at dette ikke var beta testet sammen med SU11. Da blir resultatet sånn som det her. Dem har åpenbart stresset med å få alt klart for å nå deadline. Hadde alt vært beta testet på samme måte som SU11 så hadde det vært noe helt annet.
 11. Du har slått på noe debugging. Vet ikke helt hva du sikter til når du skriver termic? Er det termikk du mener? Det er i så fall noe helt annet. Det slår du på i weather UI. Husker ikke eksakt i farten hva det het, men det er en hake du krysser ut for.
 12. Får håpe vannet står på prioriteringslista for neste år. Vannsprut på frontruta hadde også satt et lite hakk over i'en. Vannfysikken har forresten blitt sinnsykt bra i XP12. En drøm å fly sjøfly der. Anbefales å teste for dem som liker bush flyging.
 13. Flotte bilder! Den ultimate bush maskinen den der og så langt favoritten av de nye flyene i oppdateringen. Håper Asobo gjør noe med vannet neste år sånn at vi som liker bush flyging kan leke oss i Canadas villmark
 14. Å fly med assistance på var jo som å fly i GTA Helikopter modellen er fortsatt alt for stabil samt at det er noe rart som gjør at jeg føler jeg ikke har helt kontroll når jeg skal lande presist. Collective er også alt for lite responsiv. Usikker på om dette ligger på simulator siden eller om det er flymodellen. For min del blir det nok X-plane til helikopter flyging enda en stund til fremover.
 15. Nei, det er enda et stykke til før helikopter modellen er på høyde med X-plane og DCS. Men det er en veldig god start det dem har fått til.
 16. Lastet ned og testet helikoptrene! Må si jeg er imponert over helikopter modellen. Hadde ikke så høye forventninger til dette her ved første lansering, men ble positivt overrasket. Er ikke helt på XP12 eller DCS nivå riktig enda, men det er ikke snakk om store ting. En meget god start. Bell 407 har dog mye bugs, men Colibrien er ganske solid så her har Asobo gjort en god jobb. Forhåpentligvis kommer det ytterligere forbedringer av helikopter modellen i SU12 og videre neste år. Tips til alle som skal fly helikopter: Slå av assistance! Disse er påskrudd default for helikopter og senker fly opplevelsen med mange hakk.
 17. CAE på Gardermoen har full motion level D simulatorer. Da jeg tok type rating der for noen år siden hadde dem 2 stk B737 simulatorer samt 1 Dash-8 simulator og 1 eller 2 stk helikopter sim samt Beech B200 (Lufttransport). Om du får kjøpt timer der uten å være tilknyttet et treningsprogram vet jeg ikke. Uansett vil jeg tippe det koster skjorta. Men om du betaler godt nok er det meste mulig
 18. Neste uke får vi omsider seilfly og helikoptre samt Sim Update 11. Her er noen innsikter i hva vi kan forvente. Seilfly Og helikoptre:
 19. For noen kanskje. Selv holder jeg meg til ekte flyging med C-172
 20. Heftig timepris. Mer enn hva jeg betaler for C-172 i flyklubben
 21. Bug i simmen. Måten simmen kalkulerer hvor det skal være snø og ikke.
 22. Eneste håp er at vi alle går inn og legger inn vår stemme. Finnes en egen tråd om dette her på forumet deres. Skulle gjerne også fått vekk snøen som dekker enkelte rullebaner og taksebaner i simmen. Også utrolig irriterende og gjør at jeg unngår å fly om vinteren.
×
×
 • Opprett ny...