Gå til innhold

Jan Reidar Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  3 329
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  68

Alt skrevet av Jan Reidar Storelvmo

 1. Jeg vil heller at dem tar seg tid til å gjøre det skikkelig enn den håpløse helikopter simuleringen i P3D. Selv tror jeg helikoptre er nærmere enn vi tror
 2. Jeg også, men først må Asobo fikse turboprop simuleringen som er helt på tryne feil. Uten at det er fikset så blir Twin Otteren en trist affære.
 3. Carenado er ikke kjent for å levere realisme dessverre. Dem har fine grafiske modeller, resten gir stort rom for fantasien. Sånn har Carenado alltid vært, men mange faller nok nå for fristelsen med FS2020 siden det er såpass lite 3. parts fly tilgjengelig.
 4. Mye bra på scenery fronten for FS2020. Ingen tvil om det. Dessverre så mangler vi desperat 3. parts fly. Er lov å håpe at CRJ til Aerosoft er like om hjørnet nå.
 5. Blir meget bra dette her når simmen i tillegg får "modnes" litt.
 6. Den har hele tiden ligget der. Enten har du ikke sett dem eller så har du kanskje ved et uhell skjult kategorien? Er en pil man kan trykke på ved siden av "Prepar3D" som gjør at man kan skjule kategorien om man vil.
 7. Forøvrig artig å se at DCS har såpass stor markedsandel. Det var faktisk overraskende.
 8. For en enkel start så kan du jo ta noen av treningsoppdragene som følger med. Da får du er kjapp innføring i det viktigste. Ta en ting om gangen og ikke gå videre før du behersker det skikkelig. Hotas warthog er tingen ja. Skal aldri mer billig plast inn her i huset Skal også bytte ut mine saitek cessna pedaler med noe skikkelig. Blir nok metall og ikke plast denne gangen. Skal ha ordentlig kvalitet denne gangen, selv om saitek pedalene har vært greie nok.
 9. Det var en del spørsmål ja. Kom faktisk gjennom alle, men tok litt tid
 10. Interessant lesning! https://fselite.net/news/navigraph-flightsim-community-2020-survey-results-now-available/
 11. Anbefales å lære deg å fly den i kampsituasjoner. Er ikke så ille som du kanskje tror. Finnes så mye bra opplæringsvideoer på youtube og i simmen at det koster ikke så alt for mange kalorier å komme deg i gang med enkel luft til luft eller luft til bakke. Da blir en helt ny verden og entusiasme åpnet opp, tro meg
 12. Fin maskin den der. Har den ikke selv, men har prøvd den når det var gratis prøveperiode. Har nok evig nok med A-10C, F-18 og F-16 akkurat nå 🤪
 13. På gårdagens dev update så står det helt øverst i artikkelen at det jobbes med en fiks som ordner disse toppene globalt, og at vi kan forvente en oppdatering i løpet av noen dager. https://www.flightsimulator.com/january-7th-2021-development-update/
 14. Ser ut som en flott pakke. Men komplett ubrukelig annet enn eyecandy så lenge vi ikke har helikoptre.
 15. Den koster jo dog rundt 80 kroner, og det må jeg jo si at den er verdt. Den mangler jo bare litt mer avansert flymodell og dyptgående våpensystemer samt klikkbar cockpit. Ellers er den jo et greit sted å starte Dessuten er det ikke så mye flipping av brytere i cockpit når man flyr jagerfly, det meste er mappet opp til hotas.
 16. Kan vel også legge til at en full-fidelity F-15 er under utvikling
 17. Jeg bruker begge deler, men må innrømme at selv en level d simulator i 30 mill klassen ikke kan måle seg med å fly en C172 i virkeligheten
 18. Kjempeflott video! Elsker sånne her. Ingen flysim i verden som matcher det å fly i virkeligheten 😀👍
 19. Du er sprek som driver med dcs i en alder av 75 år, det må jeg si. Men flyging blir man aldri for gammel til 😊 I dcs er det våpensystemer og slikt som er krevende. Dem er det mange av i et moderne jagerfly. Var det jeg egentlig ville frem til, men finnes mye bra opplæringsvideoer på youtube.
 20. Navigasjon er det superenkle... ikke meningen å ødelegge selvtilliten din men 🤪
 21. Den er ikke med da området flyplassen ligger i mangler satelittdata (dekket av skyer). Dermed fanger ikke simulatoren opp flyplassen. Det finnes en ENKR på flightsim.to om jeg ikke husker feil.
 22. Problemer med potmeteret i stikka muligens? Evt. har du prøvd å kalibrere stikka i windows og i simmen? Hatt tilsvarende problemer selv tidligere når stikka har begynt å takke for seg, saitek er ikke kjent for å ha den beste kvaliteten. Hadde samme stikke som deg for noen år siden som jeg solgte. Skal du bruke yoke i simmen så er minstekravet en honeycomb etter min mening.
 23. Nydelige bilder! Husk anti-ice når du flyr gjennom skyer
 24. Det må være noe som har kommet i senere tid, for det var ikke der tidligere. Var der i begynnelsen, men så ble det borte etter en oppdatering. Pussige greier.
×
×
 • Opprett ny...