Gå til innhold

Jan Reidar Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  3 417
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  71

Jan Reidar Storelvmo vant sist dagen den 25. februar

Jan Reidar Storelvmo hadde det mest likte innholdet!

Nettsamfunnsomdømme

694 Excellent

2 følgere

Om Jan Reidar Storelvmo

 • Bursdag 06. mars 1983

Nylige profilbesøk

2 217 profilvisninger
 1. Mye mulig. Fiksingen av turboprop simuleringen kommer jo over 3 oppdateringer, med første i simupdate 4 nå i slutten av mnd.
 2. Kaffekroken og løst og fast kunne vel egentlig vært sammenslått. Flight Simulator X forumet kunne vel også vært flyttet til salvage area for å gjøre det mer ryddig. Sikkert flere andre ting også.
 3. Jeg vet ikke helt. Blackbox har ikke direkte godt rykte på seg for å si det mildt
 4. Kjøpte også nylig et RTX 3060 OC med 12GB. Bra kort og ganske fremtidsrettet med tanke på minnet, spesielt når DX12 kommer i MSFS. Men blir nok et 3080 kort eller 6800XT neste år for å kunne kjøre VR.
 5. Det problemet hadde jeg selv også i P3D. Noen ganger resulterte det i CTD også. Så må være noe med måten AI håndteres på som fortsatt er det samme i MSFS.
 6. Skal ikke ha noe å si om du har MSFS på C:,D:, E: eller F: Det som betyr noe er hvor rask disken er. For MSFS vil jeg som sagt anbefale å ha den på en M.2 disk eller i verste fall en kjapp SSD disk. Styr unna gamle og trege skivedisker.
 7. Med det oppsettet du har idag så tror jeg du kommer til å slite med MSFS. Skal du få fult utbytte av MSFS må du nok oppgradere pcen evt. kjøpe ny. Hvis det ikke er aktuelt så vil jeg anbefale P3D 4.5 eller X-plane. Største problemet med MSFS per dags dato er mangel på 3. parts fly fra f.eks PMDG, A2A, Majestic mf. Dette vil komme fremover da det tar tid å produsere til en helt ny sim. Nå vet ikke jeg hvilket nivå du er på, men skal du drive med IFR flyging med passasjerfly så er det P3D 4.5 eller X-plane som gjelder grunnet mangel på slike fly til MSFS.
 8. PS! Kan jo også legge til at jeg vil anbefale å legge FS2020 på en M.2 disk eller kjapp SSD
 9. Vær også obs på at en ekstern disk kan være langt tregere enn den innebygde disken din og kan i verste fall være helt uegnet til å ha FS2020 på.
 10. Heftig! Rett og slett! Hvordan er skyene på ytelsen? Har ikke fått testet 2.7 enda.
 11. Definitivt! Men vi snakker høsten før alt er på plass. Mye kommer nå i neste sim update, men beta range m.m. kommer senere. Så Q&A sesjonen igår og gledet meg stort over at dem faktisk også jobber med å få på plass riktig propellsimulering og propelldrag
 12. Jeg tenker i hovedsak litt mer på dette med halehjulsproblematikk på taildraggere. Og problemstilling med ground loop etc. Mulighet for å låse halehjul under avgang for å forhindre ground loop. Dette er meget bra simulert både i XP og DCS, men i FS2020 er det helt ræva. Samme i P3D med mindre du bruker A2A sine fly. Problemstillingen har vært diskutert en del på forumet til FS2020. Så spørsmålet er om Milviz har funnet en måte å forbedre dette her på? Kanskje noen her inne som har flydd halehjul kan svare?
 13. Flotte bilder! Hvordan er takeoff og taksing i denne her? Taildraggere simuleres jo helt ræva default.
 14. Det varierer litt avhengig av motortype og type C172. Verdt å merke seg at du IKKE får maks rpm på bakken ved full throttle. I manualen står det noe som heter "statisk rpm" som er noe som sjekkes ved avgang, at du får statisk rpm eller høyere. Får du lavere enn det så tar man ikke av grunnet at det kan være et tegn på alvorlige motorproblemer. Ellers er det sånn at C172 har noe som kalles "fixed pitch". Dvs at du ikke kan justere propellvinkel som du kan på en C182. Med fixed pitch så vil derfor rpm øke proposjonalt med hastighet. Du vil derfor kunne gå forbi rød linje på rpm om du får høy nok
×
×
 • Opprett ny...