Gå til innhold

Jan Reidar Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  3 553
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  79

Jan Reidar Storelvmo vant sist dagen den 22. september

Jan Reidar Storelvmo hadde det mest likte innholdet!

2 følgere

Om Jan Reidar Storelvmo

 • Bursdag 06. mars 1983

Nylige profilbesøk

2 524 profilvisninger

Jan Reidar Storelvmo's Achievements

805

Nettsamfunnsomdømme

 1. Får ikke oppdatert her hos meg. Hadde samme problem med WU6 også. Da løste deg seg ved å bruke xbox appen, men ikke denne gangen.
 2. Når dem får vannfysikken på plass så kunne det forøvrig blitt en bra båtsim
 3. Jeg har en Samsung G5 Odyssey 34" buet skjerm og er storfornøyd. Blir aldri å gå tilbake til noe annet. Kan hende jeg neste gang går for enda større. Funker veldig bra både i FS2020 og i andre spill. Multitasking synes jeg også er veldig bra da du slipper å ha en skjerm nr 2. Spesielt for min del som jobber med mye programmer åpne samtidig og enkelt kan flytte dem rundt på skjermen. Eneste som er verdt å tenke på er at jo høyere oppløsning jo mer krever det av grafikkortet.
 4. Er en grei maskin den der. Selv ville jeg kanskje gått for 32GB RAM samt et grafikkort med 12GB RAM. Gjerne et RTX3080 hvis du har råd. 8 GB holder kanskje nå, men det er veldig lite fremtidsrettet.
 5. Skal du ha yoke så må du bruke en del penger. Styr langt unna alt plast er mitt råd. Du kan jo se på honeycomb, den skal være helt grei. Du trenger også pedaler, ikke glem dem Selv bruker jeg Thrustmaster Hotas Warthog. Den koster flesk, men er absolutt verdt det. Solide saker i metall som varer.
 6. Forhåpentligvis venter dem på simupdate 6 før dem lanserer. Mangler jo beta range implementering i simmen og det er ganske så elementært når du skal fly turboprop.
 7. Personlig ville jeg ventet til du fikk oppgradert cpu, hovedkort, ram og grafikkort Du kan jo alltid gå til innkjøp av MSFS2020 for å prøve. Går det dårlig så har du allerede lisens til du får økonomi til å oppgradere
 8. Jeg sendte inn en ticket i zendesk på problemstillingen med vannet her tidligere, så er lov å håpe
 9. Samme problemstilling har du i virkeligheten også hvis du f.eks flyr IFR i en eldre GA maskin uten autopilot. Ikke alltid like enkelt og arbeidsbelastningen blir ofte skyhøy. Da er det ekstra viktig å fintrimme så du i prinsippet kan slippe stikka og flyet flyr selv. Selv har jeg programmert inn AP og FD på hotas. Fungerer greit i simmen.
 10. Er det noe konkret du tenker på da? Uten at jeg har flydd 737 i virkeligheten så brukes flap 30 og 40 under landing. Flap 40 vil jeg tro brukes på kortere baner og under visse andre omstendigheter avhengig av prosedyrene til flyselskapet du flyr for (SOP). Mer konkret utover dette så må du finne en SOP til et flyselskap for å finne ut ulike flap settinger som brukes under de forskjellige fasene enten det er ILS, RNAV, visual, circling osv. osv.
 11. Funker sikkert greit om du foretrekker å fly med en fjernkontroll i hånden. For min del blir er det ikke aktuelt da du går glipp av hele flyopplevelsen.
 12. Hos meg kjører MSFS med langt bedre FPS og flyt enn P3D 5.2 som er mange lysår unna grafikken i MSFS. Det som mangler i MSFS er fortsatt utvalget i kvalitetsfly. A2A, PMDG, FSlabs, Majestic. Ellers så er det en god del bugs i kjernesimuleringen, så jeg håper at Asobo nå fremover retter fokuset på dette. Det siste året så er det for det meste grafikk som har vært i søkelyset.
 13. Aileron er balanseroret (vingene). Rudder er sideror (halen på flyet).
×
×
 • Opprett ny...