Gå til innhold

Jan Reidar Storelvmo

Administrators
 • Innholdsteller

  3 512
 • Ble med

 • Siste besøk

 • Dager vunnet

  76

Jan Reidar Storelvmo vant sist dagen den 20. juli

Jan Reidar Storelvmo hadde det mest likte innholdet!

2 følgere

Om Jan Reidar Storelvmo

 • Bursdag 06. mars 1983

Nylige profilbesøk

2 357 profilvisninger

Jan Reidar Storelvmo's Achievements

768

Nettsamfunnsomdømme

 1. Flere som har samme problem før jeg nå går i gang og installerer denne her?
 2. Ja, jeg vil tro at det er bugs noen steder. Vi får vente å se. Er uansett ingen krise for min del da simmen kjører smooth.
 3. Kjører samme oppløsning som deg. Ser flere på MSFS forumet melder om liten økning i fps så mulig noe er feil. Kjører jo smooth så skal ikke klage sånn sett, men hadde jo sett for meg en mer markant økning.
 4. Men når det er sagt så skal jeg ikke klage. Hos meg flyter MSFS bedre med det meste på Ultra enn i P3D5.2 og det sier jo litt
 5. Hm, var ingen voldsom økning i performance og FPS hos meg. +/- 10fps. Knapt nok det. Ser at det er issues med wake animasjon etter flyet når man lander på vann. Vannfysikken trenger sårt en oppdatering, så håper dem gjør noe med det etterhvert. Ellers en fin update, men hos meg krasjer simmen om jeg bruker dev mode til å bytte flytype. Det gjorde den ikke før. Ellers ser det ut til at dem har fikset p-factor for nå må man bruke rudder i climb. Veldig bra! Bug med forsinkelse i throttle og throttle animasjon ser også ut til å være fikset.
 6. Personlig hadde jeg gått for standard da ekstra default fly blir bortkastede penger så snart vi har A2A m.f. på banen.
 7. Ser frem til denne, men har ikke noe hastverk. Asobo må iallfall få på plass beta range implementering før det blir aktuelt med kjøp. Og det kommer ikke før sim update 6 eller 7.
 8. Ja, det er rart. Skulle gitt mye for å ha en 100/200 i Majestic kvalitet. Når det er sagt så er vel Majestic et enmannsprosjekt, og da tar ting tid. Er mye systemer og slikt på en Dash 8 maskin som skal simuleres.
 9. Er fortsatt problemer med turboprop i MSFS og blir ikke fult utbedret før i sim update 7 som kommer i oktober. I tillegg så mangler jo realistisk vannfysikk som muliggjør docking, asymetrisk thrust manøvre og slikt for sjøfly utgavene. Om jeg leser riktig mellom linjene så tyder mye på at flyet vil bli lansert lenge før alt er utbedret av Asobo, og så vil det komme oppdateringer senere fra Aerosoft. Det kommer noen forbedringer til turboprop i neste uke, men det er vistnok bare småbugs. Vi mangler jo fortsatt beta range implementering blant annet og torque respons er aaalt for treg.
 10. Ok, jeg trodde det var de andre pedalene.
 11. Hva slags type thrustmaster pedaler har du? Har du bilder?
 12. Imponerende! DX12 skulle vistnok ikke gi noen økning i ytelse, men åpne opp for ting som raytracing og annen teknologi.
 13. Ja, hvis det er superviktig så får du heller bruke X-plane eller P3D i mellomtiden
 14. Sim update 5 er vel neste om jeg ikke tar feil. Slippes i slutten av juli. Når det er sagt så kommer den neppe med støtte for flere skjermer. Ifølge Asobo så kommer det senere i år eller neste.
 15. Støtte for flere skjermer er på listen over ting som kommer. Du får bare smøre deg med litt tålmodighet
×
×
 • Opprett ny...