Gå til innhold

Herman Hetland

Members
  • Innholdsteller

    296
  • Ble med

  • Siste besøk

Herman Hetland's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. 3 mnd afis kurs? hva vil det si, og hvor kan man ta sånt?
  2. Fyfaen det frister så ufattelig å bli flyveleder... Hva er det man må ta av skoler og slikt for å få tilgang til "tårnet"? hehe. Altså, starter vel med noe som ikke har noe direkte med flyene oppi tårnet, så avanserer man vel?
  3. Heisann. Jeg lurer enkelt og greit på en ting: Hva må man gjøre for å få seg jobb på f.eks gardemoen? Innen noe som har med flyene og trafikken å gjøre da selvsagt. Ikke stå på 7eleven liksom. Hehe.. Finnes det muligheter?
  4. heisann dere, nå har jeg fulgt en vellykket howto: http://www.fsnordic.net/article/tutorial/sb_fs2004/sb_fs2004.php Det eneste den ikke forteller er, hvordan kobler jeg meg til en av vatsim serverne? Hvor skal jeg skrive inn ip og sånt til det? i HOSTSB? i SBRELAY? heh.. Høhøh.. jeg fikk til å koble meg på, men nå orker jeg ikke mer, forstod lite av hva jeg skal gjøre der inne og alt sånt.. fant heller ikke noen ATC eller noe..
  5. VATSIM har jeg utrolig lyst til å drive med, hadde jeg bare fått det til. Fikk aldri til dette squawkbox greiene og alt.. Noen som hadde orket å gå igjennom det med meg step-by-step? Har tilogmed mic, så jeg kan prate med ATC etc.
  6. HAHAHAHAH akkurat det samme sa jeg!! sa det til en kamerat faktisk:P vanvittig vanskelig å forstå dem
  7. http://www2.osl.no/indexx.asp?oslurl=%2Fflytider%2Findex.asp&avgang=false&lufthavnkode=&fromDate=2004-01-06&fromTime=19&toTime=2&x=19&y=3 hehehhe sitter og hører approachen prater med det flyet nå! Fikk nettopp beskjed om å descente FL100!!
  8. greit Bare lurte på om du hadde skiftet til torp eller noe.. Gardemoen er jo rått å høre på.. Har enda ikke hørt noe landingklarering..hehe
  9. Er den første linken fremdeles ENGM approach/departure?
  10. Ja nå har du snakka? Men det kommer jo ikke noe lyd fra tårnet etter du sa: "ja nå kommer delivery på gardemoen" ?
  11. AHAAAA.. takk takk takk:) Nå vet jeg hvordan jeg skal bremse et fly skikkelig ja
  12. Så når det lyser grønt, da skal jeg ta av A/T og sette throttle til idle? Dette med spoilerne har jeg enda ikke forstått, skal jeg sette på spoilerne (') når jeg er på 5000 foot? da stuuuper jo farten så jeg tilslutt staller..?
×
×
  • Opprett ny...