Gå til innhold

Jens Voigt

Members
  • Innholdsteller

    64
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jens Voigt

  • Bursdag 18. des. 1967

Jens Voigt's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jasså? Hva slags liste er det? Jeg kan ikke si jeg har registrert at Norge har satt verken Russland eller noen andre nasjoner på noen "Mulig fiende-liste". No idea, det var bare hvad der blev sagt i den nyhedsmail jeg læste. Men det skyldes nok en hel del den ballede som Norge tit har med Rusland i ishavet, ku' jeg forstille mig.
  2. Neutralt og neutralt? Norge og Sverige har indgået en aftale om at hjælpe hinanden med Artilleri, hvis der en dag skulle blive brug for det. Det er heller ikke så lang tid siden (vist ca. et år) at Norge satte Rusland på listen over mulige fjender igen. Danmark står mellem at vælge Gripen eller JSF. Eurofighter er ude. Harrier's til Bornholm ville være fint :grin:.
  3. Turen rundt nord på blev afsluttet 5. Oktober. Er nu fløjet til København hvor den næste store tur skal starte fra. Den næste tur er at gøre pilot Kaptain A.P. Botved og mekaniker C.J.C. Olsen, kunsten efter og flyve til Tokyo og retur i en Fokker C.V-M/26 Det bliver en tur på ca. 27805 km og en ca. 200 timer.
  4. Den blev nærmest smidt ned. Det er vist her man virkelig kan sige... En hver landing man kan gå væk fra, er en god landing!
  5. Det er jo meget sjovt at sammenligne FS og RL. Når jeg er kommet til et nyt sted og lægger min rute ind på Google Map kigger jeg også lige på satellit foto af stedet. Og i Vaasa lagde jeg mærke til at den gamle runway ihvertfald ikke er med i FSX . Selvom den ikke bruges i RL mere kunne de da godt har tilføjet den. Her et satellit foto af Vaasa lufthavn. Det er ikke fordi jeg har nogle langsigtet planer om hvor jeg skal hen, men kortsigtet så skal jeg mod Nord, lægger nok vejen forbi Svalbard. Er der nogen der ved om der er en landingsplads på Bjørnøy?
  6. Hej alle, Hvis I skulle ha' lyst så kan I følge mig på min tur rundt i verdenen via dette kort link -->DETTE HER!<-- Det er et link til Google Map, man kan se de forskellige "ben" (flyvninger), de lufthavne jeg besøger undervejs og til flere af flyvningerne er der også screenies. Dette er kansje også en idé til andre.
  7. Hvis du da har bankbogen iorden. http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=2979&item=5530699633&rd=1
  8. Ja det syntes jeg godt man kan. Tillykke Sverige!
  9. Tjekkiet har som det første NATO land købt Gripen læs mere her.
  10. Howdy lads, Siden Maj sidste år har jeg været igang med at flyve jorden rundt i FS2002. Jeg har været gået i stå flere gange, p.g.a. min interesse for CFS3, IL-2FB og Group work i RAF662CFSG og PC skift. Men hvis nogen skulle have lyst til at se screenies fra min tur rundt i den store verden, så klik på dette link http://groups.msn.com/LokesHangar Lige nu er jeg kommet til La Paz i Bolivia. Cheers
×
×
  • Opprett ny...