Gå til innhold

Marius Sparby

Members
  • Innholdsteller

    1 845
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    17

Marius Sparby vant sist dagen den 26. august 2023

Marius Sparby hadde det mest likte innholdet!

Om Marius Sparby

  • Bursdag 29. mars 1976

Nylige profilbesøk

1 443 profilvisninger

Marius Sparby's Achievements

231

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er både enklere og LANGT billigere å bare mekke sin egen TrackIR. Du trenger: 3 stk LEDs fra gamle fjernkontroller 2 stk WAGO-skjøtekontakter 1 stk holder, enten 3D-printet eller av annen sort (en kan til og med bruke papp om det så skal være) 1 stk batteripakke fra gamle juletrelys 1 stk PS3 Eye kamera (finnes billig på Finn) OpenTrack-software (Freeware på nett) Litt ledning, en loddebolt, et par kabelstrømper og evt. litt lim. Resultat: Ser totalt jalla ut, men funker ganske så bra. Og til under 10% av den idiotiske kostnaden som NaturalPoint forlanger, noe som bare blir verre når en tar med moms og toll på det. Ikke pokker om TrackIR er verdt de over 2000 som det koster.
  2. Faen dundre meg på tide at TM kommer med en ny Viperthrottle. Må se litt på prisen på denne når den dukker opp Norge, siden WinWing sitt utstyr neppe er SÅ langt unna i pris.
  3. Vi trenger en Arctic Tigers Starfighter testtur snart
  4. Kikka på et par videoer om den i dag. Hakket bedre enn hva en vanligvis får fra VSN, men den har en modifisert F-104 flightmodel, så den er litt vel happy med å gå i flatspin. Tenkte jeg skulle gi den en test etterhvert, i påvente av Heatblur sin F-4E (som blir en day 1-purchase).
  5. Gleder meg som en unge på julaften til Phantom'en. Og det at Navy-Phantoms også kommer blir skikkelig morro. Tok et par screenshots fra videoen. Må ha mer mat i Wallpaper-samlinga mi:
  6. I går kom øyeblikket mange av oss har venta på, nemlig Eagle Dynamic sin 2023 And Beyond-video. Disse videoene skinner litt lys på hva som kommer i 2023 og utover, og som vanlig er videoen spekka med eyecandy og snadder, pluss også hele TRE reveals. 2023 blir et bra DCS-år, ser det ut som.
  7. Enkleste er å 3D-printe en, egentlig, selv om du kan få issues med lengden på røret om du skal basen stående på gulvet. Alternativt ta med stikke og base ned til en rørlegger og høre om de har mulighet til å gjenge opp et rør som passer til begge ender, evt. også få bøyd det til om du ikke bare vil ha et rett rør.
  8. Enkleste er å mekke sin egen. Koster under 200 spenn, hvorav PS3Eye-kameraet er størsteparten av prisen. Det er særdeles liten grunn til å betale 1500+ for TrackIR. Delanclip er billigere, men strengt tatt det samme som å mekke den selv. Jeg bygde min av tre IR-LEDs fra gamle fjernkontroller, litt ledning fra Biltema, to hurtigkoblinger for kabler og ei batteripakke fra gamle juletrelys. Selve LED-holderen er 3D-printet, men du kan fint bruke spisepinner, papp eller nesten hva som helst ellers for å bygge den.
  9. Kostnadene til selve VR-headsettet er en ting. Kostnadene for å oppgradere maskinen til å takle VR er noe HELT annet. Såklart, jeg er DCS-pilot og rører ikke MSFS/XPlane, og DCS er notorisk for å kreve mye av hardware generelt. VR gjør ting jævlig mye verre. Vil uansett tippe at VR selv på MSFS/XPlane krever vesentlig mer av hardware enn TrackIR etc.
  10. Svart belte i googling, pluss en total mangel på frykt for å føkke ting opp er mer riktig Jeg tenkte på å koble den til USB-hubben, men da hadde jeg trengt noen motstander og sånt. Dermed ble det batteripakke. Men den funker, og det er definitivt det aller viktigste.
  11. Ble drittlei av å bruke SmoothTrack fra iPad'en min, så jeg bygde så like greit min egen headtracker. Fikk selve LED-holderen 3D-printa av en kollega på jobb, brukte 3 IR-leds høsta fra gamle fjernkontrollere, ei batteripakke fra et gammelt LED juletrelys og litt deler fra Biltema (kabler etc). Alt kjøres via et PS3Eye-kamera og termineres i OpenTrack. Pen? Næh. Men den funker utrolig bra, kosta meg under hundrelappen å lage (fikk kameraet gratis, men du kan plukke de opp på Finn for et par hundre kroner, maks), og jeg slipper å hive en haug med penger på NaturalPoint.
×
×
  • Opprett ny...