Gå til innhold

Tom André Brenna

Members
  • Innholdsteller

    219
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Tom André Brenna

  • Bursdag 28. april 1981

Tom André Brenna's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Noen som vet butikker som forhandler TrackIR i Oslo området. Mistet/ rotet bort min caps clip, og det passer ufattelig dårlig etter ankomst av NGX i hangaren..
  2. Ut i fra infoen fra BT.NO står det at flyet var eid av NORDHORDLAND FLYKLUBB og flyet de oppgir på hjemmesidene sine som klubbfly er en Piper Super Cub, Pa-18-150 Sjø LN-HHI Så ser ut til og være den..
  3. Nyelig maskin denna Mustangen!! Her er at par av den på OSL dagen før kjellerstevnet i fjor...
  4. Hvis dissa luringene på Camera & Videoteknikk i Bergen klarer og få fingrene sine ut av det brune hullet der beina møtes, få vaska av møkka, skrudd sammen linsa mi, og sendt den hjem til meg igjen blir vel jeg også og finne på vollen bak ved skolen i år også...
  5. Pizza frister så absolutt... Må antagelig krangle litt med sjefen først, men regner med jeg skal få tatt meg en tur... :whistle:
  6. Hehe.. Takker og bukker så mye!! Dette var en morsom beskjed og få etter en hard fradag på jobben... :grin:
  7. Du kan jo ta en titt på ATCBOX, eventuelt høre i forumet der... Eller så er det aena.es som det spanske luftfartsverket.. Får håpe det hjelper noe... Hvis ikke bør spotterguider til canariøyene har slik info men de må du Google litt etter... Tom A
  8. Og de som er redd for at det skal være trangt i NOB`en skal bare være glad for at den er byttet ut med XL sin A320 på langturene ned til canariøyene... Jeg har prøvd selv, og vurderte og bestille hjem med SAS etter turen ned... :grin:
  9. Kan også nevnes at ved Wetlease opererer man flyet på AOC`et (driftstillstelsen) til selskapet men leier fra, mens vet Dry opereres flyet på eget AOC. Altså, full teknisk og operativt ansvar for flyene.
×
×
  • Opprett ny...