Gå til innhold

Erik Berntsen

Members
  • Innholdsteller

    129
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Erik Berntsen

  • Bursdag 30. nov. 3

Erik Berntsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. PS.no, fordi de tilfeldigvis var billigst da jeg bygde min første PC for ca. 10 år siden. De har alltid vært raske til å levere og svare på henvendelser, så jeg har fortsatt å bruke dem uansett om det kan være noen kroner billigere et annet sted.
  2. Dansk Veteranflysamling har kveldsåpent torsdag 17. august og hvis været holder, skal de fly noen av flyene sine. Det er 201 nautiske mil fra Torp til Stauning.
  3. Hei Andreas. På side 38 i byggebeskrivelsen står det at du skal bore et hull på ca. 1,5 mm til torque-rod'en i stabilizer. Hva angår vekt/power angir jo produsenten at 10ccm totakt skal klare seg, så du får bare gjøre hva du kan for å holde vekta nede (lakk er tungt). Jeg snakker av erfaring, for en gang i tiden bygde jeg en C 172, som dessverre aldri fløy skikkelig på grunn av overvekt. Den ble fin å se på, men jeg var nok litt for opphengt i pen finish. Hvis du mangler erfaring, er det alltid lurt å la en dreven R/C-pilot ta den første turen. Da jeg var aktiv modellflyger var det et proft miljø rundt Forus R/C Klubb, men nå vet jeg lite om stoda der. Lykke til.
  4. Her er en link til NAK-seilflyseksjonen . Her finnes informasjon om seilflyging i Norge og linker til klubbene.
  5. Jeg har endel real timer på Twin II, og synes det virker som om de har vært heldige med å gjenskape fly-egenskapene. Også atmosfæren med termikk og hang virket realistisk og jeg fikk mye mer følelse av å fly seilfly enn i FS9. Jeg synes grafikken og meshet er fullt på høyde med default FS9. Håper det kommer Norway scenery til denne. Da skal jeg garantert kjøpe den.
  6. Flere ganger i løpet av de siste ukene, har jeg prøvd å gi min stemme til Odd H Spjøtvolds nydelige repaint av Mike Stones Catalina (rnoafcam.zip), som ligger i filbiblioteket. Når jeg sjekker neste dag er det ingen forandring på resultatet. Håper dette er en enkel sak å fikse. Jeg syns nemlig at freewareprodusentene fortjener større oppmerksomhet fra oss brukere. En gjennomgang av filbiblioteket viser nemlig at svært få tar seg bryet med å gi sin stemme. Vi er kanskje blitt for kresne, og jeg syns at dyr payware får vel mye av oppmerksomheten, kanskje borsett fra akkurat i disse dager, med det rene gavedryss av kvalitetsfreeware. Jeg vil oppfordre folk til å ta en runde i filbiblioteket for å stemme på ting de har prøvd. Uansett om du ikke kan komme med noen toppkarakter, er det inspirerende for den som har brukt masse tid og kreativitet å se at noen i hvert fall responderer. God jul!
  7. Jeg la merke til at den første stemmegiveren ga 1 poeng, noe som virker uforståelig for meg. Skulle vært interessant å høre begrunnelsen fra vedkommende. Det virker som om noen bruker stemmegiving kun for å markere personlige sympatier/antipatier. Etter min mening er dette en flott flymaskin.
  8. Avsim special bush flying features er et flott sted for alt du trenger for bush flyging.
  9. Jeg har en nesten ferdig repaint av Matts/Stellans DC9-41 med dragehode-paint. Det gjenstår kun litt småpirk, men jeg har ikke tid til å gjøre den helt ferdig, så om noen vil ha den og eventuelt forbedre den, kan jeg sende teksturfilene.
  10. Hei Jan. Du kan slippe denne meldingen ved hver oppstart, hvis du åpner FS2002.cfg , som du finner i FS 2002 mappa. Legg til følgende linjer: [OLDMODULES] soarrec.dll=1
  11. For ca, et halvt år siden bestilte jeg X-plane på X-plane.org-siden. Versjon 6.21 på 1 CD+ 4stk. CD'er med World Scenery kostet $79.99 fritt tilsendt. For første gang sendte jeg mitt VISA nummer ut på nettet og hittil har jeg ikke fått noen problemer med det. Etter mindre enn en uke lå CD-pakka i postkassa uten krav om toll eller avgifter. Nylig kjøpte jeg oppdatering til v6.50 på X-plane.com. Der måtte jeg opprette en pay-pal konto for å betale mine $12.95, og denne gang tok det 7 dager før CD-en var framme. Jeg anbefaler deg å ta bryet med å skaffe det. Det har ikke så mye fint for øyet,selv om det har begynt å skje endel på den fronten, men teknisk og flymessig gir det en bedre følelse av å fly, og aerodynamikken er bedre modellert enn i FS2002. Det virker som om X-planes koder er lettere tilgjengelig for hjemme-mekkere også, så jeg håper noen scenery-designere fatter litt interesse for denne simmen.
  12. Hei Stian Jeg anbefaler å prøve et søk på "scandinavian airlines", på "Google Image search" Der finner du noen brukbare logoer.
  13. Hei Erlend Du er nok avhengig av batterikapasitet i seilfly, men i FS2002 kan du få evigvarende batteri ved å tilføye følgende i aircraft.cfg: [electrical] max_battery_voltage=24 avionics_bus=0, 0, 0 avionics=0, 0, 0 additional_system=0, 0, 0 flap_motor=0, 0, 0 gear_motor=0, 0, 0
  14. quote: Opprinnelig postet av Sander Johansen: Erik B.: Stusselig..........burde da ha stått FAT på'n Hadde ikke cowlingen vært så pinglete ville jeg kanskje prøvd å male litt på den, men det syns litt for godt at det mangler 80 hester i nesa. Hvis det dukker opp en god modell en dag,skal jeg gjerne male FAT.
  15. Hei. Jeg søkte etter det samme sist vinter og fant to forskjellige varianter, begge var for FS2000. Husker dessverre ikke hvor jeg fant dem. Den ene var så stygg og dårlig at jeg tror den ble slettet umiddelbart, den andre heter morane10.zip, og er laget av en belgier som heter Herman Van Deuren ( herman.vandeuren@yucom.be ). Fila er på 2,18MB og jeg kan maile den, hvis du er interessert. Her er et screenshot: Rallye 100
×
×
  • Opprett ny...