Gå til innhold

Øyvind Solheim

Members
  • Innholdsteller

    120
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Øyvind Solheim

  • Bursdag 30. nov. 1945

Øyvind Solheim's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. 1 HK = 75 kg 1 meter opp på 1 sek. B-737-800. 50 tonn opp til 1000 meter på 1 minutt. Uten last/pax. HMMMM. Ø.
  2. Har hørt på NRK de har nevnt 120 000 hester på en F-16.
  3. Noen som har peiling på omregnet ca. hestekrefter på de nye Norwegian maskinene. 26000 pund pr. motor. Øyvind
  4. Ser på nettet at flighten er på 13 timer og 50 min. Grøss og gru. Enda ca. 7 timer fra den forlater Norge. Har selv mange turer på 11,5 timer Frankfurt - Rio som sleit på baken. Ø.
  5. Jo takk, det var interessant. Kan nok passe for maskinen var ikke noe smågreier. Ø.
  6. Observerte på onsdag kl 1450 en 4-motors stor hvit jetmaskin. Heading ca 310-320 grader. Kom fra østfold og passerte syd for Kongsberg. Ikke sett den kursen før. Noen som har peil på hvor den havnet? Ø.
  7. Joda, den var grei. Artid å se hvor mitt fly er neste dag. Mangler den helt nye Norwegian LN-NOU som jeg fløy hjem med fra Las Palmas med på onsdag. Ø.
  8. Joda, den ligner nok mere ved videre studie. Var nok en L-29. Ialfall tøfft og se på, samt musikk å høre på trottlebruken. Thank you, Tommy Andre.
  9. Hola, igår lørdag kl. 1225 drev en jetmaskin snittflyging nord for Larvik over Gogsjø. Etter å ha endevendt mine Aircraft observerbooks finner jeg Morane-Saulnier 760 som nærmest. Syntes for meg som vingene var lengre og slankere i ytterkant. Ingen tiptanker,men pylon/tank midt på forside ving. Fløy for høyt til å se særlig detaljer. Noen som vet? Ø.S.
  10. Ingen JAS Gripen nei. Nøytralt Sverige. Får ikke kjøpt så mye som en mutter til flyet under en mulig feide hvor Nato er involvert. Finnene fikk smertelig erfare det under vinterkrigen.
  11. Sett Chinook helicoptere over Våle de siste dagene. Ser ut som de kommer fra Rygge etter kursen de flyr. Noen som vet? Ø.S.
  12. He - he, ikke så ille kansje. Innlagte RØYKEPAUSER på SK321 er vel ikke ofte, men til glede for noen. Ø.S.
  13. Masse sutrende "kjærringer" her gitt. Tror nok erfarende piloter har god kontroll. Denslags flygninger var ganske vanlig på 50-60 tallet. Nå for tiden er allt som er morro ulovlig, og allt som er godt er farlig. Ikke at jeg forsvarer low-pass over folk, men kan skjønne flygere som faller for fristelsen. I 1967 kjørte jeg en GMC militærbil ved Hovden hvor forsvaret hadde lavflyingsområde. En F-5 kom bakfra i 10 meters høyde. Skvatt noe jævlig, men tøfft var det å se rett inn i dysene på`n. Tror nok den piloten gliste godt. Ø.S.
  14. Sorry, dumt formulert av meg. Jo - har innstallert CDene 2 ganger på min maskin. De er KJØPT fra Flightsim.no. Selger de billig!!! Ø.S.
  15. Tja, skjedde det samme hos meg. Lastet ned FSX igår men syntes det gikk veldig tregt. Ikke så imponert. Har en AMD 3500+2,2 GHz og 7800 GS kort. Tror jeg vil satse på FS2004 som jeg har mye software til. Dette starter opp 5 ganger raskere. Vurderer å selge min FSX og MyTrafficX. Brukt til 2 nedlastninger. ØS
×
×
  • Opprett ny...