Gå til innhold

Jørn Mikalsen

Members
  • Innholdsteller

    185
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jørn Mikalsen

  • Bursdag 26. mai 1987

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jørn Mikalsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg kan ikke delta likevel. skilltest bestått, men må vente noen uker på sertifikatet. Var faktisk på gullknapp på oppflyginga, og det er nydelig der nede! Håper dere får en kjempefin dag:) Neste gang henger jeg meg helt sikkert på!
  2. Ser ut som en fin rute det John! Jeg stiller i tilfelle med gammla (ALU)
  3. John: Vi kan jo slå følge nedover. Følge kysten i finværet (forhåpentligvis). Formasjon dropper jeg, i og med jeg er såppas fersk. Håper dette blir noe av og at værgudene er på vår side:)
  4. Dette hørtes artig ut! Jeg flyr opp til ppl neste uke hvis værgudene er med meg, og da er det mye mulig jeg tar en tur fra torp:)
  5. Jeg var en liten tur og spottet i går, flyet er en DC10 som fraktet utstyr til Bon jovi konsert, i følge en av spotterne på engm...
  6. Det begynner å bli liv på torp nå som sommeren står på trappene
  7. Det høres bra ut karer! sier opp fordi jeg sitter i Tønsberg , skal prøve å få med et fly fra SMFK!
  8. Joda, det blir sikkert nok folk å skravle med der oppe, er ikke bekymret for det..
  9. Heisann folkens! Jeg lurte på hvem som skal oppover i år. Madammen og jeg har tenkt oss en tur og det hadde vært morro og møtt noen av dere her inne
  10. Hvis de blir skremt fra å utdanne seg som piloter fordi de kan ende opp med årslønn på 300k eller mindre, har de søkt på helt feil grunnlag spør du meg. Som Mr.Floor påpeker, er man ute etter trygg jobb og gode penger bør man holde seg langt unna flygeryrket. Ja man kan tjene gode penger, men veien dit kan bli lang og studielånet stort.
  11. Hvis du kommer fra oslo, følger du E6 og tar av ved Rv35 v/ Jessheim. Så følger du 35 rundt sørsiden og vest for flyplassen, der vil du kommer til et veiskille mellom Rv 35 og 174. Ta til høyre på 174 og etter bare noen få meter vil du se en liten grusvei som leder inn i skogen, kjør rett frem til du støter på vollen, ta så til høyre og følg "veien" hvis mulig med bilen din...
  12. Jeg fløy fra Hammerfest til Tromsø for en del år siden, landet nordfra. Helt ubeskrivelig vakker innflyvning! Sogndal er heller ikke dum!
  13. Vollen ved 19r (punkt B) er helt klart den beste plassen for spotting!
×
×
  • Opprett ny...