Gå til innhold

H O

Members
  • Innholdsteller

    555
  • Ble med

  • Siste besøk

Om H O

  • Bursdag 28. april 1987

H O's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du verden, da skaffer jeg meg heller en bedre scanner etter hvert. Takk for hjelpen!
  2. Takk for svar, og du sier noe der. Det jeg mente var at jeg en gang i tiden kjøpte en pakke med to antenner, en pisk, og en lengre antenne som jeg henger opp i vinduet (jeg er ikke så dreven på radioterminologi). Jeg kan godt tenke meg at lokasjon er problemet, siden alt fungerte fint hjemme hos mor og far på landet!
  3. God søndag godtfolk. Jeg har fisket frem min gode, gamle Maycom AR-108 for å få litt kontroll på hva som rører seg over vestlandet, men har fått et problem jeg ikke kan huske å ha hatt før. I bakgrunnsstøyen kan jeg tydelig høre radio (type NRK). Jeg tror det er årsaken til at jeg ikke får noen ACARS-meldinger inn på dekoderen (AirNav sin). Den fungerte fint før. Har jeg kanskje vært borti en instilling på scanneren? Jeg bruker to antenner som jeg en gang i tiden kjøpte nettopp til maycommen, men jeg husker ikke hvor jeg kjøpte de, og hvilken modell de er. Som sagt, dette fungerte fint før. Jeg holder til relativt sentralt i Bergen, så det kan selvsagt være dårlig mottak som gjør at jeg ikke får inn ACARS-meldinger, men jeg høre tydelig "bipene" på 131.725. Jeg hører ENBR APP/TWR klart og tydelig.
  4. Jeg starter hver morgen med å takke høyere makter for at det ikke er medlemmene på fs.no som styrer landet...
  5. Det siste bildet var virkelig flott. Kanskje du kan avsløre hvilke addon du bruker?
  6. H O

    Hakkete voice

    Takk for hjelp, men det ser ut til at problemet var at volumet i FSinn stod på full pupp. Jeg skrudde ned volumet der (og justerte volumet i FS tilsvarende), og da ser det ut til at hakkingen forsvant. Jeg har stått litt på Heathrow og JFK nå uten hakking. I tillegg bli lydkvaliteten mye bedre.
  7. H O

    Hakkete voice

    Ja, og jeg bruker FSinn. Kanskje jeg skulle prøvd SB? Nettlinjen, du mener fra Routeren og inn i PCen? Bruker for øvrig kabel.
  8. H O

    Hakkete voice

    God lørdag alle sammen. Jeg har et irriterende problem med voice på Vatsim, den hakker utrolig mye, så jeg har til tider store problemer med å få med meg hva som blir sagt. Jeg har også fått tilbakemelding på at min voice er hakkete. Jeg mistenke først at det var dårlig båndbredde, så jeg gav NextGenTel en smekk på pungen for at jeg bare hadde 1MBit inn. Det er ordnet, og jeg målte innhastigheten i sted til ca 5. Likevel har jeg ikke merket noen fobedring. Det gjelder stort sett alle ATC og piloter, men noen ganger er det verre enn andre, uten at jeg har sett noen sammenheng med tid på døgnet eller trafikkmengde. Er det noen quickfix for dette?
  9. Tja, jeg synes Gatwick er rimelig bra. Bare en rullebane å forholde seg til, samt kort vei å gå fra terminalen/jernbanestasjonen hvis du er heldig med vinden. Mye BA (inkludert en del 777), men også mye annet rart som du ikke får sett på Heathrow.
  10. At Vroute er et must er jeg så sannelig enig i, jeg har lastet opp en del ruter der selv. Vataware bruker jeg gjerne der Vroute ikke har forslag, det kan også være nyttig. Flightaware er likevel suveren for de som flyr i statene av åpenbare grunner. Takk for link, det var IPPC jeg lette etter! Angående mitt første spørsmål, så var det en grei oppklaring. Det er en stund siden jeg sluttet å tolke "Please contact me on..." som en slags kritikk for at jeg ikke har gjort det før. Jeg synes vel kanskje ikke det er vits å kontakte Norway etter landing på en folketom Vigra når jeg ikke skal ta turen videre, men det er det kanskje delte meninger om?
  11. God dag godtfolk, jeg har et par saker jeg lurer på. Her om dagen hadde jeg meg en flott tur fra Flesland til Vigra med MD-80'en min. Jeg var uten ATC hele turen, men da jeg svingte inn på final mot rwy 07 så jeg at Norway CTR logget på. Spørsmålet er da om jeg skal kontakte Norway uansett hvor nærme jeg er touchdown. I det tilfellet visste jeg at jeg var alene, og jeg hadde strengt tatt mer enn nok med å lande visuelt i et fly jeg fortsatt er lærling i, så jeg landet uten å kontakte ATC. Finnes det klare regler for dette? Spørsmål nr. 2, finnes det noe à la Flightaware for Europa? Jeg synes å huske det var noe lignende på Avinor sine sider en gang i tiden, der det var mulig å hente dagsferske flightplans.
  12. Selv pusler jeg med en Twin-Otter 1:72 jeg fant på ebay, som skal kombineres med Widerøe dekaler kjøp i samme butikk Lykke til!
  13. Heisann. Jeg vet at Smallsize Hobbyland her i Bergen har F-16 i norske farger, men i skala 1:48. 1:32 har jeg ikke sett, verken som helt sett eller kun dekaler.
  14. Som vanlig var det god stemning i heimen da det nyeste Airliner World dumpet ned i postkassen i dag. Ekstra stas var det at julinummeret inneholder en flott 7-siders artikkel om Widerøe. Interessant lesning for oss som kanskje ikke har den norske flyhistorien i fingertuppene. Bare et tips. regner med at dette nummeret kommer i salg hos bl.a. Narvesen om ikke for lenge.
  15. Nå var det du som brukte jernbane som et eksempel på de rødes udugelighet, så det hadde vært interessant å se tall som viser at jernbanen blomstret under høyrestyre, og ruster med rødgrønn regjering. Det er pengene som teller, ikke intetsigende, utslitte og syltynne Frp-argumenter:
×
×
  • Opprett ny...