Gå til innhold

Roy-Helge Helberg

Members
  • Innholdsteller

    66
  • Ble med

  • Siste besøk

Roy-Helge Helberg's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. - har du mulighet så gå for 21 tommern med en gang, til 19 tommerne kan jeg svare da jeg har to en state off the art samt en jalla jalla 2700,- eller noe sånt fra komplett det jeg mener å si att til spill så ser du ikke forskjell fra den ene til den andre.
  2. Minimums krav? Kan ikke det her da men taskmanager viser att det Brukes 190mb ram på å holde xp i gang, her hos meg da Om jeg skal få lov å si noe så er vel win Xp 192mb ram (128+64 mb brikke) minmimum.
  3. måtte bare si hei til den nye, vel ok da jeg tilstår så att jeg har 101 postinger og som nordlending har en da endel overtru med seg fra barnsben av ergo hei til den nye, så nå har jeg 102 og 101 er ikke ute lengre. Søk på overtru folklore om du ikke får noe utifra dette
  4. arnt for ikke stilling hos oasama i indervisnings departementet.
  5. - Venstresvinger etter oppkobling klar til gå liksom så kommer det rødfarve i i squawbox og tastaturet har falt ut og da er jeg plutselig super terrorist for flyet suser rundt i venstresvinger inntil jeg får musen opp til vis fsnavigator/lukke i samme fart så er tastaturet tilbake det som ligger igjen er hin karen som har harvet grundig rundt seg forklaring på dette da ?
  6. 14000, mulig det med en standhaftig pilot medvind samt matpakke ombord. Har kjenskap til c182 så det er nå den jeg går utifra da.
  7. Født i bodø bor for tiden i sørkjosen Nordreisa Komune, nord troms når folk sørfra spør svarer jeg Tromsø har 8 år der og. En kro er alltid åpent ett sted i verden tv, selskap samt kjøler`n som skal til for att trivselen skal være på topp.
  8. he-he det minner meg på mitt år på Hysnes fort samt grøtsund (og ca 1 og 1/2mnd i indre troms) Større noto øvelse og jeg stod natterstid vakt ute ved en kanon på Grøtsund og der så jeg den store fienden komme luskende sjøveien i form av ubåt rapporte straks inn og satte hele systemet i bevegelse på lik linje med enhver høvding vil jeg tro, rødfarven var kledelig når losbåten cruiset forbi med oss alle jeg i full krigsform de andre rett ut av en varm sovepose, tøffe greier.
  9. Grattis det er stort ja. Hils Gunder pilot fra meg, regner med att han er still going strong med kjeftbruk og hånlige tilrop til iaffal ferskinger som mister hjelmen opp under vingen samt har glemt og pusse nesa før utklatring på staget.he-he.
  10. Har to barn som følge av att ingen fortalte meg att dem (jentene altså) blir gravide, jenter for meg inntil videre er noe statlig innkrevning i Porsanger. så vet dere hvor jeg står i det spørsmålet, så det så.
  11. vell, det må sees på som en hobby og hobbyer koster vell som seg hør og bør en del kroner, bruker fsnav 4, fstraffic samt fsassist fra lagoonline.com videre så stod jeg ikke mot presset og så meg nødt til å laste ned df sin 737 først fra http://www.flight1.com" TARGET=_blank>www.flight1.com tok fsclouds i samme slengen og det angrer jeg ikke på, jettrails over sørkjosen INTL er jo virkelighets tro da det ikke forekommer sånn egentlig egentlig men pytt virituelt er vel virituelt, stillig inntrykk gjør det i alle fall så til dere som lurer på hva og bruke husholdningspengene på så annbefales FSclouds2000 det gir ett helhetsinntrykk som burde ha vært innbakt i fs2000 fra første stund. Alt dette blir holdt i gang av en 1.4 athlon 256mb og av alle ting ett Matrox graffikkort som kjent ikke førstevalg for spill men det surrer og går muligens på rå kraft. Om du ikke har df737, Golding`s freeware panel er en god erstatning.
  12. -hei banket rusten av mine noe slunkne multiplayer ferdigheter vel snufs hulk "#¤"% har glemt og ta bort haken koble fra etter så og så mange minutter - antar att det var en grunn samt att etter to oppkoblinger underveis så stresset jeg opplegget for på approach lås/reboot. Derfor deppekroken. Men men litt moro var det vel lell, for lysten ble ikke mindre :-)
  13. -intet vondt ment. Jeg slenger meg på og innkaller til spottemøte på sørkjosen INTL der får vi se widerøe pytt widerøe ser att gutta har åpnet ølet allerede så får ta til takke med vindusplass og flydur.
×
×
  • Opprett ny...