Gå til innhold

Asbjørn Smevik

Members
  • Innholdsteller

    120
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Asbjørn Smevik

  • Bursdag 16. jan. 1982

Asbjørn Smevik's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har gjort det nå. Men den vil ikke virke alikevel..
  2. Jeg har nå fått tak i 2 skjermer, og gledet meg stort til å ta i bruk flightsim med en ekstra skjerm. Problemet er at jeg bare får en skjerm til å funke. Har VGA-kabler i begge skjermene.
  3. Takk for hjelpen. Nå har jeg endelig funnet det jeg lette etter. (PS! Gjør ikke noe om filene er store; Skriver dem ut på papir, og setter dem i perm).
  4. Jeg er sikkert vanskelig nå. Men, det var ikke noen innflygingskart på den siden. Er på utkikk etter kart med ILS\\DME\\NDB (Håper det forklarer hva jeg er på utkikk etter).
  5. Jeg er mer på utkikk etter PDF-filer.. Har funnet kart for UK, Sverige, Tyskland etc..
  6. Hvor finner jeg skikkelige innflygings-kart for Frankrike. Har søkt over alt (VATSIM, etc.........), men finner ingen gode kart over Frankrike.
  7. Takker for gode svar. Ble litt mye tall for meg, men artig at noen faktisk har satt seg såpass inn i det. Kommer kansje med flere spm når jeg er i det filosofiske hjørnet.
  8. Kan vel kansje være greit å følge ekvator ja..
  9. Har et litt artig spm. (som jeg blir gal av å tenke på selv)! Hvis man ser for seg at men skal fly rundt hele jorden, og hele tiden befinne seg på samme tidspunkt. Hvor fort eller sakte må man da fly?
  10. Håper noen har en driver til meg. Føler jeg har prøvd alle driverne jeg har funnet av sidewinder nå, men ingen virker..
  11. Jeg hadde cd-til stikka. Men min mor har tydeligvis rydda på rommet(som ikke akkurat er ryddig:)) å da har antageligivs cd-en og alt "tilbehør" blitt med i samme slengen..
  12. Hei. Takker for alle svar. Tror nok jeg heller satser på FS traffic 2002. Kjøper ikke ett produkt med feil på, er jo ikke akkurat gratis disse produktene..
  13. Skal ikke si det for sikkert, men jeg mener ganske sikker at det er en USB-tilkobling. Jeg kjører windows 98
  14. Jeg har prøvd å laste ned driver fra microsoft sin hjemmeside, men nar jeg prøver å legge den inn får jeg bestandig besjed om at jeg først må instalere programvaren som var med joysticka.
×
×
  • Opprett ny...