Gå til innhold

Ivar Skaugstad

Members
  • Innholdsteller

    8 616
  • Ble med

  • Siste besøk

Innlegg skrevet av Ivar Skaugstad

  1. Johan, stilig!

    Desverre er ikke banen på Engleøya godt egnet for Safir flygning da vi holder oss på asfalt med denne flymaskinen, men takk for tipset!

     

    Blir nok en lokaltur rundt Bodø/Fauske* tenker jeg. :)

  2. Ser virkelig fram til helgen!

    Vi blir å fly Værnes Flyklubb sin SAAB Safir oppover, forhåpentligvis på fredag om været blir bra. Retur på søndag, så om dere ser en knallgul Safir med registrering LN-FMU på display, så er det bare å ta kontakt med karen i lys kort lugg som peker og viser.. :grin:

     

    Hvis det forøvrig er noen som kunne tenkt seg en liten tur opp i Safiren etter stevnet på lørdag, send meg en PM. Vi deler kostnadene. Begrenset antall plasser, jeg regner med at to turer for holde på à 1 time, altså 4 heldige som kan få bli med. :)

     

    139032s.jpg

  3. Hvis noen av dere har iPhone, prøv en app som heter "OnTheFly".

    Gir deg god oversikt over hvilke perioder som er billig, samt ett forslag til rute/selskap.

     

    Dere kan enten bestille billettene via telefon oppgitt i app'en, eller gå direkte til selskapene som er angitt på egen hånd.

     

    God tur!

  4. Er vel den samme flighten som jeg måtte gjennomføre for mange herrens år tilbake - litt oldschool kanskje, men om man virkelig vil fly for SVA, så gjør man det. Kanskje det er en effektiv måte å kun rekrutere de som virkelig ønsker å være medlem, og ikke bare "listemedlem"? ;)

     

    SVA er vel også en av de få VA'ene jeg kjenner til som faktisk har hatt rekruterings stopp over en lengre periode pga. medlemsmassen og søknadsbunken. ;)

×
×
  • Opprett ny...