Gå til innhold

Arnkjell Hansen

Members
  • Innholdsteller

    193
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Arnkjell Hansen

  1. so far so good iallefall.. Addons? Hva anbefales? Norge, og nordnorge er øverst på lista
  2. njjjaaa. Har allerede gått til innkjøp her og driver en download på 10gb.. Så vi får håpe på no bra Godt å høre at de fleste adds fra FSX funker på P3D.. Har noen småfly i "hangaren" det skal bli godt å lufte..
  3. Hei godtfolk. Lenge siden jeg var aktiv her nå og mye har forandret seg.. Deriblandt overgangen til Win10 Hva skal man gå får nå av simulator? Digger småfly og flyr mest i Nordnorges fjorder, kriker og kroker.. A
  4. har ikke fått sett no mere på dette. Har vært opptatt i helga, også på toppen av hele så døde bilen min. så har hatt litt vel mye nå. men får Kai solgt den er det jo bare kjøre på. Jeg skal høre litt rundt også kommer jeg tilbake til Kai hvis om dersom Yoke'n ennå ikke er solgt. Ihvertfall ikke no gæli å handle med Kai. Kjøpte pedalene av han i forrige uke og handelen gikk etter boka. (for de som lurer på det)
  5. skjønner, skjønner. Kjøpte pedalene, kom i dag i posten. traller og ler. og sitter å vurderer yoken ja. da har jeg 2, men er sikkert en eller anna kompis som skal ha.
  6. Når kommer shop'en igjen med flightsimskjorter? og kaffekrus.
  7. gi meg en dag. skal få sjekket litt om ikke det er noen som trenger en.
  8. skal du ha for pedalene? er det Pro/usb?
  9. enkelt og billig. stikk innom mek.linja på nærmeste vdg.skole. snakk med lærer'n og mulig du slipper billig og lett unna.
  10. har en LC-power på 480w som ligger her å støver ned. gå inn på www.lc-power.com /Product/Pro-Line/Scorpio LC6480S V2.0 - 480W SCORPIO - Free-Plug Syns sjøl den er en kraftig sak, men det kan jo bare være meg det da.
  11. Her er montasjen Å webcam-bilde av børsja. La sammen ei 1,5ltr. flaske for å gi inntrykk av størrelsen.
  12. ingen break-barrel gevær kan brukes med magasin, da dette er knekkløp. dessuten har vi bursdag på samme dag.. Tøft.
  13. Søk på nett så du finner svar. http://www.becotrading.no/shop.asp?p=4261904
  14. Tenkte selge luftbørsja mi. Hatsan mod.125 kal.177 (4,5mm) Et av verdens kraftigste break-barrel gevær med 375m/sek utgang på kula. Tenkte meg 1500.- for børsja da det knapt har blitt skudd 100 kuler med det. Kan også leveres med BSA kikkertmontasje og et Bushnell Sportman 4X32 kikkertsikte men dog da dyrere pris. Dette slår kraftigere enn kal.22lr, også derfor det er montert med BSA-montasje da dette er det eneste som holder. Har prøvd andre men disse har blitt slått i stykker. arnkjha@start.no
  15. Hoi. Kjøpte FsMap av Dag for et par uker siden, men fant ut at denne ikke var helt for meg. I håp om at kanskje noen andre kan få mer ut av den enn det jeg gjorde, så legger jeg den ut her. FsMap fra AeroSoft altså for FSX og FS2004. Vil du kjøpe eller kanskje bytte? Send meg en mail. arnkjha@start.no
  16. da husket jeg sikkert riktig men tenkte feil!!!! var det 2002 jeg mente tro. Iallefall den versjon som kom med den feite boka. 2002 tror jeg.. :whistle:
  17. Sitter og blar gjennom noen gamle greier jeg fant. Og der, midt i hele dritten var mitt aller første screenshot som jeg posta her på fs.no. Begynner å bli noen år siden ja, mun husker det godt. Twin Otter nord av Lista. Tror det er Kvinesdal eller der omkring. Alt var default men husker ikke om det var FS9 eller 2004. Og ikke noe fotoedit heller. Anyway, here it is:) Og denne husker jeg også veldig godt. Kom litt senere, men var dødlig stolt av dette bilde. sjøl iallefall:D
  18. nei gudene vite. har ikke prøv saitek som sagt. så jeg går for noe jeg kjenner. og uansett da. til den prisen:D
  19. har ikke prøvd saitek men har en jallafeeling. er nok sikkert bra, men vet hva CH står for da brodern har førsteutgaven fra CH, lenge før den begynte å nærme seg flystikke-look. og den funker fremdeles. så jeg går for noe jeg vet er kvalitet og holder:)
  20. Hoi. Æ vet nå ikke om alle er innom shoppen til Dag, men!!!! Billigere enn dette får du ikke, hverken som import fra US eller om så Latvia. Det her må være den laveste prisen æ noen gang har sett. http://www.flightsim.no/shop/product_info.php?cPath=28&products_id=173 Æ har jo selvfølgelig bestilt en.
×
×
  • Opprett ny...