Jump to content

Arnkjell Hansen

Members
 • Content Count

  193
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Arnkjell Hansen

 • Birthday 09/04/1972
 1. so far so good iallefall.. Addons? Hva anbefales? Norge, og nordnorge er øverst på lista
 2. njjjaaa. Har allerede gått til innkjøp her og driver en download på 10gb.. Så vi får håpe på no bra Godt å høre at de fleste adds fra FSX funker på P3D.. Har noen småfly i "hangaren" det skal bli godt å lufte..
 3. Hei godtfolk. Lenge siden jeg var aktiv her nå og mye har forandret seg.. Deriblandt overgangen til Win10 Hva skal man gå får nå av simulator? Digger småfly og flyr mest i Nordnorges fjorder, kriker og kroker.. A
 4. har ikke fått sett no mere på dette. Har vært opptatt i helga, også på toppen av hele så døde bilen min. så har hatt litt vel mye nå. men får Kai solgt den er det jo bare kjøre på. Jeg skal høre litt rundt også kommer jeg tilbake til Kai hvis om dersom Yoke'n ennå ikke er solgt. Ihvertfall ikke no gæli å handle med Kai. Kjøpte pedalene av han i forrige uke og handelen gikk etter boka. (for de som lurer på det)
 5. skjønner, skjønner. Kjøpte pedalene, kom i dag i posten. traller og ler. og sitter å vurderer yoken ja. da har jeg 2, men er sikkert en eller anna kompis som skal ha.
 6. Når kommer shop'en igjen med flightsimskjorter? og kaffekrus.
 7. gi meg en dag. skal få sjekket litt om ikke det er noen som trenger en.
 8. skal du ha for pedalene? er det Pro/usb?
 9. enkelt og billig. stikk innom mek.linja på nærmeste vdg.skole. snakk med lærer'n og mulig du slipper billig og lett unna.
 10. har en LC-power på 480w som ligger her å støver ned. gå inn på www.lc-power.com /Product/Pro-Line/Scorpio LC6480S V2.0 - 480W SCORPIO - Free-Plug Syns sjøl den er en kraftig sak, men det kan jo bare være meg det da.
×
×
 • Create New...