Gå til innhold

Jo-Arne Kristoffersen

Members
  • Innholdsteller

    255
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Jo-Arne Kristoffersen

  • Bursdag 15. mars 1987

Jo-Arne Kristoffersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk takk har vroute.. men har ikke skjønt så mye av den ennå! er det mulig og exportere flighplan derfra og til default gps ? hehe..
  2. Hei.. Jeg har begynt å fly en del på VATSIM.. Artig som f, men en ting irriterer meg.. Får stadigvekk beskjed om at jeg har ugyldig flightplan.. jeg lager flightplanen i default flightplanner.. for da blir jo den automatisk programmert på gps (har kun default fly) Men hvis jeg skal bruker waypoints som CTR har gitt meg som hjelp, så sliter jeg med å legge disse inn på gps. klarer og fikse sånn at jeg får Direct til et punkt, Men hvordan legger jeg inn flere punkter direkte på gps uten å bruke flightplanneren?? og forresten, det tar jo år og dag og finne punktene med default planner.. er jo ingen søkemulighet der Letteste er jo å bruke ruta som FSX lager! Hva burde jeg gjøre?? Blir så frustrert.. River snart av meg håret!!! Takker for svar!
  3. Takker og bukker Har hatt noen flight online.. og det blir mer og mer morro Lærer ting hele tia! Tusen takk karer :cool:
  4. hehe, jeg ga F jeg, og installerte SquawkBox Nå funker alt bra som bare det.. Men finnes det no sider man kan se status på bemannede tårn / luftrom ? som man får en oversikt.. Kan se hvem som er online på vatsim.net, men er så uoversiktlig
  5. Heisann =) Jeg har installert FSCopilot og FSINN.. Følger det som står på denne siden Men da jeg kommer til punkt 7 langt ned på siden, så finner ikke FSINN noen servere og koble til.. Jeg har FSX og bra internett tilkobling. Noen som kan hjelpe meg? Takker for svar!
  6. Jeg var der i dag!... Kult og se alle flyene... Det var litt kult med de 4 svenske jentene som fløy en del formasjon! Var det noen av dere som var der?
  7. Det ble litt endring! Vi bestilte tog og fly-biletter... Tog: Fra Lillestrøm kl.23:28 på fredag.. og SAS fra Værnes, Søndag kl.17:40... He-he!... Da ble det en liten flytur på meg nå også da!
  8. Takker for alle svar, gutter! Jeg og ei veninne, bestiller tog-biletter i kveld...
  9. Hei og hopp gutter! (og jenter) Jeg var på 10'ende klasse-tur i Polen i for noen dager siden. Det var drit-gøy, og jeg ble kjent med mange folk fra Vanvikan, litt utenfor Trondheim. (Kanskje noen som er derfra her på flightsim.no) Jeg skal opp og besøke dem og hadde tengt til å ta toget. Det er jo svindyrt. Jeg må oppover en tur! Klarer ikke og vente mer... Søstera til ei veninne tok fly fra Gardermoen til Værnes og det kosta rundt 700-800 tur / retur... Det var ikke så ille. Toget kosta mellom 500 og 700 hver vei. Er det noen som vet vilket flyselskap som er billigst?...? Jeg har tengt til å dra Fredag den 16.5.2003, mellom kl 1600 og 2100, og skal hjem igjen Søndag den 18.5.2003. Vil helst være hjemme før kl 11-12 tida på kvelden. Den siste ferga til vanvikan går klokka 2400 eller no sånt, så flyet til Værnes kan ikke gå så seint... Er det noen som kan hjelpe med flyruter eller no lignende? Takker så mye-mye for svar!
  10. Verdens beste NYTELSE !... (mmmmm.....) Oi!... Ble litt mange ord, gitt.
×
×
  • Opprett ny...