Gå til innhold

Marius Stedjan

Members
  • Innholdsteller

    125
  • Ble med

  • Siste besøk

Marius Stedjan's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Heisann! Jeg var oppe hos "met'en" på ENGM forleden. Meteorolgen jeg snakket med sa at det vil ikke bli dårligere værmeldinger osv. Måleutstyr vil stå igjen, men meteorologene vil sitte på blindern og kontrollere og gi værmeldinger. Det vil nok ikke bli dårligere værtjeneste for de som flyr IFR, men for oss med vanlig PPL som flyr VFR, vil nok ikke få samme infoen, da meteorologene ikke vil være kjent i nærområdene (f.eks rundt ENGM). Metarfilene vil no ikke bli dårligere, og dermed heller ikke Realweather i FS.
  2. Det aller viktigste er nok å snakke tydelig og ikke for fort. Hører mange ganger at pilotene på si "Say again" osv. fordi kontrolleren snakker for fort. Det er ikke alle som er like erfarne med fraseologien og hører ikke hva som blir sagt om man sier det for fort. Vitsen med å snakke fort blir jo også borte når man stadig må repetere seg selv...
  3. Det er en mail du kan sende forslag på. Stikk på www.microsoft.com/games/fs2002 eller noe. Innpå en av sidene er det en link til en mail adresse som du kan sende slike tips til. Så hvis en eller annen hadde samlet opp alle tipsa her i forumet og sendt det.. så kanskje det hadde skjedd noe.
  4. Det er ingen vits i at MS lager mer og mer detaljerte Scenerys og fly. Det gjør 3. parts utviklerne allikevell. Det MS på fokusere på er å gi mulighetene til å lage bedre og mer realistiske addons, samt å gjøre selve flygingen mer realistisk. Tenker her på termikk, aerodynamikk (flutter osv), og ikke minst en gang for alle gjøre bruken av pedaler realistisk!! Det finnes da ikke fly der du må holde rudderpedalen inne under hele svingen for å få en koordinert sving! I virkeligheten må man kjøre inn pedalen når man bruker balanserora... uff.. lei av det der. Ellers som før nevnt trenger vi bedre skyer, vær, mer muligheter med AI-fly (flyene flyr spesifike ruter, har forskjellige ytelser osv, osv), mer realistiske failures, bedre texture-muligheter. ATC er egentlig ikke så nødvendig, da vi har Vatsim, men de kunne jo prøvd å laget det så det ligner litt på virkeligheten da... I hovedsak trenger vi en spillmotor som kan simulere mye mer realistisk og som gjør at 3. parts utviklere har større muligheter. Og ikke minst skikkelig dokumentasjon til dette!
  5. Det med å gi flightlevels i klareringen er ikke nøvendig så lenge man sier cleared flightplan route. Sier du dette er piloten klarert både ruten og høyden som han har oppført i flightplan. Men som Einar sier er det riktig at når man er klarert via SID, så skal man ikke gå over høyden som står i SID (på ENGM, 7000ft), uten å få videre klarering. Men det er ikke noe galt i å si FL350 i klareringen.
  6. Layouten (på alle oppsett) var litt rotete og "rar". Men får håpe jeg blir vant med den. Ellers så ble jeg litt snurt da jeg står som medlem og ikke "Veteran", har tross alt vært her siden 99. Og hvor er Dagens emner???? Må ha, må ha!!
  7. Svarer på denne også jeg Jepp, det er riktig at det blir omvendt, når du regner den andre veien.
  8. Da er kvelden over.. testen er bestått og det gjenstår én liten ting; Til alle dere som var å fløy i kveld, tusen hjertelig takk, dere var til stor hjelp og gjorde at denne kvelden ble bra. Takker og bukker så mye!
  9. Heisann hoppsann! Må bare minne om at vi trenger piloter som flyr fra/til Gardermoen i kveld. Hadde også vært veldig fint om noen hadde bemannet ENOS. Så hjelp meg i å få min oppgradert ATC ratingen min Til Controller og ta dere en liten (eller lang) tur i kveld. Er veldig taknemlig!
  10. Bare minner om fredag... Trenger en del piloter, håper fler enn Julian gidder å ta seg en tur!
  11. Er ikke helt sikker på akkurat når det blir... Men regner med fra 19-20 og utover
  12. Heisann! Fredag den 20 desember har jeg CPT Controller eksamen, vi trenger derfor mange piloter til å ta seg en tur fra/til gardermoen. Som dere da sikkert skjønner skal testen være på ENGM. Hadde også vært fint om noen hadde bemannet ENOS også. Vær snill og still opp de som kan! Veldig takknemlig!
  13. Trainere er noe dritt... Vil dere ha penger uten trainere og sånn.. Lag først en cargo flyplass.. planlegg plassen slik at du har plass til nye rwy's, taxebaner som ikke krysser veier, rwy's osv, plass til å bygge ut terminalen (bruk kun én terminal!) osv... Cargoen i starten vil gi dere masse penger.. og så er det bare å bygge ut til passasjerer... tilfredstill kundene! Morsomt spill, men det er utrolig kjedelig at det er en sperre som hindrer i å bygge så mye du vil...
×
×
  • Opprett ny...